Wat niemand zegt over Pim Fortuyn

pim-cigarPim Fortuyn is vermoord, maar waarom? Wat wordt ons nadrukkelijk gemeld? En wat weten we zelf, gewoon, omdat we het weten? [journaal 6 mei 2002]

 1. Pim Fortuyn is in korte tijd zeer populair geworden bij een deel van de bevolking. Hoe kan dat? Dat had te maken met zijn flamboyante uitstraling en met zijn standpunten, waar een deel van de bevolking behoefte aan had. Het is alleen niet het enige wat zijn opkomst verklaart. De media in Nederland staan onder zware controle. Pim Fortuyn mócht ook opkomen. Hij kréég zendtijd op TV. Was dat toeval? Nee, in Nederland is zoiets niet toevallig. “Ze” hebben ervoor gekozen Pim Fortuyn veel zendtijd te geven.
 2. “Ze” hebben er ook voor gekozen, om de aanval op Pim Fortuyn vanuit de politiek, nadrukkelijk in beeld te brengen. Het Nederlandse volk heeft gehoord  hoe Pim Fortuyn aangepakt werd door politieke leiders van bestaande partijen. Dat bracht tweespalt in de samenleving, bewust gecreëerd. Het maakte ook de achterban van Pim Fortuyn meer overtuigd van de standpunten die hij innam. Leiders van bestaande partijen konden dat van tevoren aan zien komen. Als ze echt niet zouden willen dat Pim Fortuyn op zou komen, hadden ze die media-hype niet gecreëerd. Pim Fortuyn is aldus neergezet als ‘mogelijke redder van het volk’, waar een deel van de kiezers behoefte aan had/heeft. Aangevallen door het establishment: hij stond sterk!
 3. Hierna is Pim Fortuyn afgeknald op datzelfde media-park. Hij werd tot enkele dagen voor zijn dood achtervolgd door de AIVD. Ook milieu-activisten worden in de gaten gehouden door de AIVD. Of je nu gelooft dat Volkert van der Graaf dit alleen gedaan heeft, of dat er wel degelijk een tweede (professionele) schutter was (en Volkert slechts een opgejutte patsy was)… Het maakt niet uit welke scenario u gelooft! Pim Fortuyn heeft zelf al op TV letterlijk gezegd: “Als mij wat gebeurt…  [….]  …Zij hebben het klimaat gecreëerd en dat moet stoppen”. Ik vraag me af wie hem geadviseerd heeft die uitspraak te doen. Zag hij het zelf ook aankomen? Het zou maar zo kunnen. Wat is dat toch met politici die aanslagen zien aankomen?

Het volk liep massaal de pleinen op. Woedend waren ze. Voorzichtig lieten enkele politici vallen dat Beatrix gezegd zou hebben dat ze Pim Fortuyn niet zag zitten (link). Koningin Beatrix deed na 6 mei 2002 geen openlijke uitspraken over de moordaanslag. Zou het kunnen zijn, dat de hele opzet bedoeld was, om een volkswoede te laten ontstaan tegen Beatrix?  Het is algemeen bekend dat Pim Fortuyn republikein was. Het ligt voor de hand dat mensen een verband gaan leggen. En die lui zijn tot alles in staat (ik wéét dat!).

Lees ook de rest van mijn schrijven over de moord op Fortuyn. Volkert deed ‘t niet alleen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Wat niemand zegt over Pim Fortuyn

 1. Pingback: BOINNK!!! | Aan de eindtijd gerelateerde nieuwsfeiten, bijeen vergaard door Arie Goedhart

 2. Ray Bras says:

  Beste Maud is dit stuk af?Ik mis een conclusie waarom Pim zo mocht opkomen?

  • maudoortwijn says:

   Ray Bras. Ik vermoed (kan dat niet bewijzen) dat ze hem veel media aandacht hebben gegeven, met 6 mei 2002 al in gedachten. Besef dat er internationale mogendheden zijn, die maar al te graag een revolutie in NL willen, waarbij het volk het Koningshuis aanvalt. Beatrix is de meest logische dader van een aanslag tegen Pim (ze heeft de middelen; en het motief; en het is heus geen lief oud dametje). Echter, als een machtige Nederlandse partij simpelweg Pim had willen tegenhouden, dan zou hij minder op TV zijn geweest! Hij kreeg die aandacht! Hij mocht zich presenteren als held met tegenwind. Men wilde een volkswoede ontketenen. Dat is mijn conclusie.

 3. Ray Bras says:

  Oke Maud duidelijk…
  Volkert van der G was maar een pionnetje in het netwerk om Pim om te leggen.
  Ik ken geen inside informatie maar las het boek Moord namens de Kroon in éen zucht uit en het fascineerde me.Pim is vermoord om de persoon die hij in werkelijkheid niet was en dat is nog veel erger..Groet.

 4. Geus says:

  Wat ik mis hier of elders, maar misschien toch wel een interessant gegeven is hier, dat het heerschap Fortuyn wel beantwoordde aan het profiel van een Jezuïet.
  1. Was homofiel.
  2. Was Rooms Katholiek.
  3. Was op de hoogte schuilkerken beleid hier uit de 17de en 18de eeuw.
  4. Professor, docent.
  5. Politicus

  Dan als martelaar te sterven.
  Veel priesters zijn daar toe bereid.

  In ieder geval, mocht dit vreemd overkomen, de Jezuïeten hebben Willem de Zwijger en zijn zoon Prins Maurits vermoord, het is nog steeds dezelfde orde. En de meest waarschijnlijke partij voor het drama en het “ze” hier in Nederland.

  Dat zijn citaten uit dit boek:
  https://vrijewereld.files.wordpress.com/2014/10/ernst-friedmann-de-jezuiten-en-hun-gedrag-jegens-geestelijke-en-weeldlijke-regenten-1826.pdf [pdf]

  Meer algemeen:
  De propaganda functie van ageren tegen Islam, vlak na de terroristen hoax 11 september 2001, is te politiek correct om waar te zijn. En bovendien als men heden het IS monster ziet in Irak, Syrië en Europa.

  Islam is in zoverre geschikt als dekmantel, dat Katholiek terrorisme zoals IRA dat is of was, minder media aandacht behoeft.

  Fortuyn sprak in een interview met NRC over een zg. “joodse Lobby” in Nederland, nadat de kranten en TV overal hadden beweerd dat het WTC was gekocht circa een maand eerder door een Joodse ondernemer, die hierdoor enige miljarden aan verzekeringsgeld op streek. Dus de verhalen zijn dezelfde verhalen, al de hele eeuw krijgt Islam de schuld van aanslagen, terwijl overal huurlingen gemonsterd worden, manipulaties worden gepoogd, er veel gelogen wordt.

  Als er zoiets zou bestaan als een Joodse Lobby, wat ik betwijfel, maar dan zou dat een representatie zijn van Bijbels protestantisme, eerder dan enige Joodse Inquisitie. Er is mij althans geen Joods inquisitie leer bekend, Jezus werd gegeseld en vermoord door de Roomsen.

  MAW, de propaganda is Katholiek.
  Aanval op ecologische filosofie en technologie, dus als AIVD zich ook met aanval op logische gezonde technologie bezig houdt, dan is AIVD aangestuurd door de Katholieken.
  Ik herhaal, Pim Fortuyn was Rooms Katholiek, hij heeft daar verschillende toelichtingen op gegeven in interviews.

 5. Pingback: Een eeuwig leven voor boze Bea? | DonQuijotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.