Zet ‘t alu-hoedje ff stevig op: TWA-vlucht 800 op 17 juli 1996. De MH17 op 17 juli 2014.

800px-Adam_na_restauratieTWA Flight 800 (TW800, TWA800) was een verkeersvlucht van New York naar Parijs met als eindbestemming Rome. De maatschappij was Trans World Airlines (what’s in a name) owned by Car Icahn.

De oorzaak van de explosie was volgens het officiële rapport van de Amerikaanse NTSB het ontsteken van brandstofdampen in de centrale brandstoftank, waarschijnlijk door een vonk veroorzaakt. Hoe daar überhaupt een vonk zou kunnen ontstaan, heeft niemand goed kunnen uitleggen. 230 mensen dood. 14 nationaliteiten. Grote ramp in New York, want het vliegtuig ging neer direct na vertrek.

De NTSB-verklaring is niet universeel geaccepteerd. TWA800 is een van de eerste grote internet-complottheorie-onderwerpen. Er zijn meer dan 100 getuigen die beweren zeker te zijn dat ze  ‘a missile‘ zagen die het vliegtuig neerhaalde.

[Het omgekeerde verhaal dus, van de MH17, maar op dezelfde dag 18 jaar later.]

 

Cappella_sistina,_volta_02

ps. Ik zie ook gelijkenis tussen de symbolen gebruikt voor het herdenkingsmonument voor de TWA800 en de herdenkingsbijeenkomst van de MH17. De ronde (aarbol) vormen. Van bovenaf gezien zijn deze beide opgebouwd uit in elkaar gedraaide 6-en.

pps. In de nacht van 16 juli op 17 juli in 2001 zijn vermoedelijk zowel Sasja Schenker (Groningse tippelaarster) als Dirkje Bosgra (Rotterdamse tippelaarster) vermoord. 

ppps. Op 17 juli 1889 is Alice McKenzie vermoord gevonden in Whitechapel, London. Een ader aan de linkerzijde van haar nek was doorgesneden. Volgens velen is zij een slachtoffer van Jack the Ripper geweest.

pppps. Op 17 juli 1917 is het Huis Windsor (UK) opgericht. Daarvoor had deze familie de Duitse achternaam Saxe-Coburg-Cotha. Een Duitse naam lag gevoelig na WO1. Zij hadden al het Kasteel Windsor in bezit en besloten hun naam daarop aan te laten sluiten. Wat zelden als reden genoemd wordt, zijn de ontwikkelingen in Rusland. WO1 mondde na een periode van strenge winters en bittere armoede uit in een volksopstand in Moskou op 24 februari 1917. Hierop werd Nicholas met zijn familie verbannen.  Uiteindelijk werd tsaar Nicolaas II met zijn gezin geëxecuteerd in de nacht van 16 juli op 17 juli 1918, op bevel van de lokale Sovjet waardoor een abrupt einde kwam aan de eeuwenlange Romanov dynastie. Het bizarre is dat prins Charles en Lady Diana zich ook verloofden op de datum 24 februari in 1981. Er zijn dus parallellen te trekken tussen de opkomst van de Windsors en de ondergang van de tsaren. Lady Diana speelde een grote rol in de bekendheid van het Engelse Koningshuis wereldwijd. Zij is jarenlang zeer actief gepromoot als slachtoffer en stijlicoon (dat is geen toeval geweest). Ook de trouwdag van Charles en Diana (29 juli 1981) is een belangrijke datum voor tsaar Nicholas II. Op 29 juli 1914 tekende Nicholas II het bevel tot mobilisatie van de troepen in Rusland, wat door vele historici als het startsein voor WO1 wordt gezien. Mogelijk kiezen beide huizen occulte data voor activiteiten?  

ppppps. In Sympathy for the Devil bezingen the Rolling Stones de geschiedenis van kwaad, waarbij ze twee concrete events noemen: de Kruisiging van Jezus en de moord op de laatste Tsaar van Rusland. Beide vonden naar verluidt plaats op 17 juli. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Zet ‘t alu-hoedje ff stevig op: TWA-vlucht 800 op 17 juli 1996. De MH17 op 17 juli 2014.

 1. jimmypimmy says:

  Er is heel veel bewijs dat die TWA 800 vlucht niet klopt. Er is alleen geen motief te vinden. Bij 9/11 werd het politiek gelijk gebruikt. De charlie hebdo toestanden zijn ook duidelijk politiek gebruikt. De TWA is me niet duidelijk wat de regering (Clinton?) hierop deed!

 2. jimmypimmy says:

  Ik geloof je dat de TWA800 niet klopt. De gelijkenis van de herdenkingen zie ik echt niet. Is er wel een monument voor de MH17 al?

 3. jimmypimmy says:

  Wijfie, blijven schrijven. want wie schrijft die blijft (meestal). Behalve Theo, maar volgens Martin Vrijland is dat ook een nep aanslag geweest met een vliegticket naar een luxe woonresort in betere contreien op aarde. Anywegens.

 4. Nou Jim, je kan wel degelijk zien dat het herdenkingsteken van de 800 vlucht op een 6 lijkt, het het rondje van de 6 ook als een soortaardbol.

  In de blogpost van een week geleden met de herdenkingsdienst van de MH17 zie je in de zaalaankleding wel overal witte bollen hangen. En in het midden die ronde tafel met de bloemen en kaarsjes. Paars is de kleur van rouw voor satanisten. En de kaarsjes zijn in 3 rondjes gezet op de ronde tafel. Zou je dat van boven bekijken dan zie je een rondje met drie rondjes daarbinnen. Die drie rondjes kunnen 6-en zijn, waarbij de stol van de zes de rand van de grote circel (tafelrand) vormt.

  666. Steeds meer 6-en na elkaar. The mark of the beast is rising. doodeng. Heel luguber. Werkelijk. Wanneer je dat eenmaal ziet, dan kan je niet meer slapen. Ik ben niet bang aangelegd, maar wordt zo verontrust als ik bedenk dat deze mensen daadwerkelijk iets te zeggen hebben in ons land en op de wereld. Het is zo vies.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.