Mullah is blij met de aanvallen op Charlie Hebdo en Lars Vilks

Zowel Charlie Hebdo als Lars Vilks waren false flag attacks. Ik ben er zeker van.

Deze moslim extremist gelooft wellicht heel naïef dat het om echte jihadisten gaat óf  (en dat kan net zo goed, ik weet het in dit geval niet)  hij is een kattenvanger voor de Noorse geheime dienst. Er is zoveel nep, ik kan het niet altijd bijhouden.

Het feit alleen al dat de naam ‘Lars Vilks‘ (zeer waarschijnlijk geheime dienst man) telkens genoemd wordt, maar het enige echte slachtoffer niet, dat zegt genoeg. De aanslag vond plaats tijdens een debat over ‘free speech’ en de kogels raakten niet Lars Vilks.  RIP  Finn Noorgard. En laten we vooral onafhankelijk blijven denken over WIE al die rotzooi over onze fantastische Westerse samenlevingen uitrolt.

Ik ben overigens voor het verbannen van dit soort extremisten uit Nederland. Verbannen, simpel. Als je in een kalifaat wil wonen –prima!- maar dan moet je niet hier zijn. Die discussie hebben nu wel vaak genoeg gevoerd. Daar heb ik geen zin meer in.  Dag!

ps. Het is de bedoeling dat wij emotioneel reageren zoals we reageren op deze video. Ik heb de video nog eens bestudeerd en concludeer: Zeer waarschijnlijk een Westerse of Joodse of UN geheime dienst (nep) moslimextremist. Hoe dan ook, deze video is onderdeel van de propaganda die in deze maanden over ons heen wordt gegooid. Bekijk de video gerust nog eens vanuit die optiek!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, NWO and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.