De 17e dag van de 7e maand. Nu al 2x een vliegtuig verdachte wijze naar beneden

330px-Twa_800_in-flight_breakupOp 17 juli 1996 ontplofte het vliegtuig, een Boeing 747-131, registratie N93119, in volle vlucht en stortte in de zee ongeveer 32 kilometer zuidoost van New York. Van de 230 personen aan boord overleefde niemand de crash. De vlucht was zojuist opgestegen van JFK airport in New York en was onderweg naar Parijs. Diverse ooggetuigen claimen “a missile” gezien te hebben, die deze vlucht zou hebben neergehaald. Het officiële verhaal is dat een ‘spontane vonk’ het vliegtuig uit zichzelf heeft laten ontploffen.

Exact 18 jaar later vond de crash met de MH17 plaats. Hier is het officiële verhaal juist dat het om “a missile” zou gaan, die de meeste getuigen juist niet hebben waargenomen.

Ook dit gebeurde op de 17e dag van de 7e maand. Deze datum heeft zowel voor christenen als joden een bijzonder betekenis.

  • De Ark van Noach en de Zondvloed. Genesis 8:4 En de ark rustte in de zevende maand, op den zeventienden dag der maand, op de bergen van Ararat.  [Hierop besloot Mozes achtereenvolgens een raaf en duiven erop uit te sturen, om te zien of ze land zouden vinden of terug zouden komen] Volgens de Joodse burgerlijke kalender destijds was de zevende maand de maand “Niesan” in de lente (Maart/April in de tegenwoordige “Romeinse” kalenders).
  • De opstanding uit de dood van Jezus 3 dagen na zijn kruisiging. De zevende maand, op de zeventiende dag der maand. De dag dat Christus uit de dood opstond. De opstanding zou betekenen dat God het offer van zijn dood aanvaardt en hiermee de zonden van zijn volgelingen vergeeft. Dit derde verhaal is gedateerd nadat de nieuwe kalendertelling in gebruik was genomen, maar men hanteert hier nog de oude telling.
  • Toen het Joodse volk uit de slavernij in Egypte werd bevrijd, droeg God Mozes en Aaron op om een nieuwe religieuze kalendar voor de Israëlieten in gebruik te nemen. In Exodus 12 werd het Pesachfeest ingesteld om dit “nieuwe begin” van Israël te vieren. In de geschiedenisboeken is vastgelegd hoe Jezus jaren later op de vooravond van het Joodse Pesachfeest werd gekruisigd. Dit feest valt altijd op de 14e dag van de maand Niesan van de Joodse kalender. In de geschiedenisboeken is ook vastgelegd dat Jezus drie dagen later uit de dood opstond – de 17e van de maand Niesan.

Deze drie verhalen in de Bijbel staan allen voor een nieuw begin met een schone lei, nadat er allesoverheersende verwoesting heeft plaatsgevonden. De 17e dag van de 7e maand valt in de huidige kalendertelling niet samen met deze gebeurtenissen, maar de zogenaamde elite gelooft in de kracht van de numerologie.

Vrijmetselaars

Ook voor vrijmetselaars is 17 juli een bijzondere dag. Op 24 juni 1717 besloten vier Londense lodges die volledig los van elkaar samenkwamen, eens gezamenlijk te dineren. Hierdoor is de eerste overkoepelende vrijmetselaarsorganisatie gevormd: Grand Lodge of England. Vele loges sloten zich aan, hoewel de Grand Lodge als moderniserend werd gezien. Op 17 juli 1951 besloten enkele (meer traditionele) loges, om een rivaliserende overkoepelende loge te vormen, de”Antient Grand Lodge of England“. Op 25 november 1813 zijn beide weer samengegaan in de United Grand Lodge of England, mede mogelijk doordat de Grand Lodge de oude rituelen weer in ere wilde herstellen.

17 juli 1996 plane

Ik heb in het verleden gezegd dat het jaar 1997 een startpunt is geweest voor false flag events, die de wereldgeschiedenis moeten manipuleren naar een wereldregering. Zeer waarschijnlijk zijn de verschillende events die leidden van 9/11 tot aan ISIS al in de jaren daarvoor in gang gezet. Deze vlucht op 17 juli 1996 is een sterke indicatie. De wereldwijde nep-elite plant decennia vooruit met valse vlaggen en de bedoelde ‘tegenmaatregelen’. Het creëren van onrust als doel en middel om.

p.s. De vlucht TWA 800 is één van de eerste rampen die aanleiding gaf voor complottheorieën. Er waren namelijk diverse getuige die meenden dat de vlucht was neergehaald met een missile (ipv een ongelukkig mankement). Op de wikipedia pagina van deze vlucht is te zien, hoe men er in dit geval wel voor koos om het gehele vliegtuig weer in elkaar te zetten. Bij de MH17 wordt dit slechts beperkt gedaan, hoewel het officiële verhaal hier juist een ‘missile’ is. 

Zelfs CNN 450px-Twa-memorial6beschrijft haar twijfels rondom de officiële lezing van de TWA800 flight. De herdenking van de TWA800 vond plaats op 14 juli 2004 in Smith Point County Park. De foto laat het monument zien dat de slachtoffers herdenkt. Het is een aardbol omringd  met halfronde vormen. Vanaf boven bekeken is het de vorm van 2x een 6 in elkaar gedraaid. Alle namen staan vermeld op het graniet. RIP.

Er zijn in totaal 5 rampen met vliegtuigen geweest op 17 juli, waarvan er 2 als zeer verdacht aangemerkt kunnen worden (de TWA800 in 1996 en de MH17 in 2014). Statistisch gezien zijn er sowieso relatief veel vluchten in juli, waardoor dit feit (de datum) alleen geen indicatie is dat er iet mis is. Echter, er zijn drie rampen geweest op 17 juli, met telkens 7 jaar ertussen: 2000; 2007 en 2014. Daarvoor zijn er nog twee rampen geweest op 17 juli, namelijk de TWA800 boven New York in 1996 én de (eerste!) vliegtuigkaping ooit, gedaan op een vlucht van Cathay Pacific tussen Macao en Hong Kong, op 16/17 juli 1948 (raar verhaal, want niemand wilde de dader veroordelen?).


ps. Op 17 juli 2007 verongelukt een vliegtuig met 199 inzittenden in São Paulo. Het is de TAM Linhas Aéreas-vlucht 3054 (TAM Airlines), die crasht bij de landing tijdens regen in São Paulo (foto onder rechts). Dit is met 199 slachtoffers het dodelijkste luchtvaartongeval dat gebeurd is in Brazilië. Omdat ik geen details heb van deze crash, kan ik geen uitspraken doen over of dit een verdachte crash is. Dit ongeval vond plaats op 17 juli 2007 met een Airbus A320. Het vliegtuig raakte van de landingsbaan op luchthaven Congonhas rond 18.51h, ging vervolgens over de snelweg Washington (zie foto onder links) en kwam in gebouwen terecht van TAM Express (Cargo van TAM Airlines) en Shell (u bekend). Het gebeurde op landenstrip R17/35L, maar dat is een standaardaanduiding. 

pps. Op 17 juli 2000, verongelukt Alliance Air Flight 7412, a Boeing 737-200. Het vliegtuig crasht bovenop overheidsgebouwen in Patna, India. Het gebeurt juist als het vliegtuig de luchthaven van Patna aanvliegt om te landen. Een 55 van de 58 personen aan boord overleven de ramp niet. Er zijn tevens 5 doden op de grond. 60 in totaal. 

ppps. Op 15 juli 1996 vond de vliegramp met de Hercules plaats op luchthaven Eindhoven. Hierbij werden 34 inzittenden levend verbrand en konden 7 mensen gered worden. 

pppps. Op 17 juli 2001 wordt Sasja Schenker vermoord gevonden in het Slochterdiep bij Groningen. Op exact dezelfde dag wordt Dyora Bosgra vermoord gevonden, bij het Pieterpad langs de A1 in Apeldoorn. Op 17 juli 1889 werd Alice McKenzie vermoord gevonden in Whitechapel, ten tijde van Jack the Ripper in Londen. Zowel in Groningen (1991-2001) als in Londen (1888-1901) was er sprake van een wrede moordgolf onder vrouwen die “aan lager wal waren geraakt”. In Bergen (België) heeft in 1996-1997 een vergelijkbare moordgolf plaatsgevonden. In alle drie de gevallen zijn de daders nooit gepakt. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Den Haag, GGZ, Groningen, international, MH17, New York, NWO, Politie, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De 17e dag van de 7e maand. Nu al 2x een vliegtuig verdachte wijze naar beneden

  1. Pingback: I agree, the Stones’ Sympathy for the Devil is likely an antisemitic song. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  2. Pingback: Joods nieuwjaar valt op 3 en 4 oktober 2016: het Joodse jaar 5777 begint dan | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.