Gewoon even een dagje krantenkoppen op zoek naar NWO-agenda bedrog

  • ISIS op de EconomistISIS kalifaat ontvoert meer christenen, waarmee ze aansturen op een geweldsexplosie [LINK].
  • Bezetting van het Maagdenhuis, net als tijdens de 1969 revolutie [LINK]. Rondom het Spui te Amsterdam zijn er diverse panden gerelateerd aan geheime diensten. Deze kijken direct uit op het Maagdenhuis. Het verzet is onder controle voor het begonnen is.
  • De VN werkt al jaren aan meer balans tussen de werelddelen. Daartoe moeten Europa en Amerika zwakker gemaakt worden, opdat andere economieën sterker kunnen worden [LINK]. De BRICS-landen hebben kunnen aansterken, terwijl Amerika, Europa en het Midden-Oosten te maken hebben met vele valse vlaggen.
  • Zelfs in de mode worden de Westerse vrouwen neergezet als naakt lieflijk vermaak, om zo aan de wensen van de niet-Westerse mannenwereld tegemoet te komen [LINK].
  • Griekenland [LINK] is toegetreden tot de euro destijds, wetende dat hun economie niet compatibel is. Het doel is vanaf het begin af aan willens en wetens geweest, om miljarden van de rijke Europese landen door te sluizen naar de banken en Griekenland.
  • De Bernini fontein ‘Baraccia’ in Rome is niet toevallig beschadigd. Mediacircus.

Daar waar enkele jaren geleden het nieuws grotendeels bestond uit echte activiteiten, afgewisseld met incidenteel een ‘agenda’ item ingediend via de RVD of AIVD… Zien we nu dat bijna het gehele nieuws bepaald wordt door georkestreerde events. Ik verwacht ieder moment een inval van ISIS in Turkije, opdat het conflict daar geheel los kan.

_75926335_isis

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.