Wie kent deze Nederlandse jongeman (in Peru, 2002) ?

SAM_0877Soms ben je niet 100% zeker. In het jaar 2002 ondernam ik een korte trekking in Peru. waarbij ik met een groep reizigers met de rugzak naar Machu Picchu wandelde.

Tijdens deze wandeling bleek één van de medereizigers een Nederlander te zijn: zie foto (slank/athletisch; 1,90cm; rood haar; hoofd iets voorover gebogen). Hij hield zich wat afzijdig. Ik had de indruk hem ergens eerder gezien te hebben en dat vroeg ik hem dan ook: “Kan het zijn dat ik je ergens eerder gezien heb? Misschien kennen we elkaar ergens van?”. Hij antwoordde daarop: “Nee, ik heb je nog nooit eerder gezien” en sprak verder niet meer met me. Het kwam wat bot/nukkig over (ik vroeg het niet met bijbedoelingen).

SAM_0877 Peru 2002Pas achteraf weet ik weer waar ik hem van kende (of op wie hij leek). Tijdens de trekking naar Mount Everest Basecamp in 1998, was er ook een Nederlander bij de groep van Patrick en Jack Peters, aan het begin van de trekking. Die hield zich toen ook al afzijdig en hem heb ik na die ene keer ook nooit meer gezien tijdens de trekking. Ik ben er niet 100% zeker van of dit om dezelfde persoon gaat, maar sterke vermoedens heb ik wel.

Wie kent deze man?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Wie kent deze Nederlandse jongeman (in Peru, 2002) ?

  1. kaskaas says:

    die jongen was alleen in Peru, Moud?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.