De dagen 13-14-15 februari werden door mij reeds genoemd als cruciaal

SAM_0866Lees mijn blog erop na. In het jaar 2000 plaagden wat kerels mij met opmerkingen, waarvan ze wisten dat ik het toch niet zou begrijpen (ik begreep het ook niet). Ik wist niet dat zij voor geheime diensten werkten. Dat is hun humor. Ze gaan er vanuit dat niemand gesprekken onthoudt van 15 jaar geleden. Dit soort aanslagen worden dus >15 jaar van tevoren gepland. Waarom? Omdat ze zo gek zijn. Omdat met financiële anticipatie veel geld verdiend kan worden. En omdat zij een maatschappij willen, die nog sterker onder controle staat van geheime diensten en politie (allemaal voor de elite).

Dat is wat er gaande is. En iedereen in de media/politiek speelt het spel mee. Het kost ons teveel. Ik ben er klaar mee. Het is genoeg geweest. Stoppen nu. We gaan deze schijndemocratie en schijnveiligheid stopzetten en gewoon weer aan het werk om Nederland op te bouwen. Zoals dat hoort!

Drie verdachten zitten al vast [LINK]. De aanslagen moeten ons dus ook laten zien, hoe “goed preventief politiewerk” daders kan opsporen en pakken. Kom aan! Een beetje terrorist bespreekt dit niet via de telefoon. Althans, niet nadat de halve politiemacht op preventief werk is gezet.


ps. In de nacht van 13 op 14 februari 1945 werd Dresden plat gebombardeerd door de Amerikanen. Dat wordt door velen gezien als een oorlogsmisdaad. In de nacht van 13 februari 1891 vermoorde Jack the Ripper Francis Coles. Op 13 februari 1917 werd Mata Hari in haar hotelkamer gearresteerd voor spionage en verstandhouding met de vijand. Op 13 februari 1984 werd Christine van Hees vermoord in een champignonkwekerij in Oudergem, België. Allemaal beruchte zaken. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Politie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.