Liquidatiegolf in Amsterdam, het houdt maar niet op

naamloosEn weer een liquidatie, huppakee. Er is sprake van een liquidatiegolf in de hoofdstad [LINK]. Bron: Telegraaf. De lijst laat duidelijk zien, dat er sprake is van een escalatie. Op dit moment is er bijna iedere week een liquidatie in Amsterdam. Dat is niet normaal. 

Het is uiterst vreemd dat er weinig beelden van de dader(s) zijn. Dit gebeurt immers in de stad Amsterdam, alwaar meer dan voldoende camera’s hangen. Bovendien hebben de liquidaties wat overeenkomsten qua modus operandi, heb ik gehoord van iemand die er meer vanaf weet dan ik. Van deze liquidaties weet ik verder niets en dat wil ik graag zo houden. Het Parool schrijft wel wat meer over achtergronden [LINK]. 

1 januari 2014: Hoofd Administratie van een Amsterdamse GGZ-instelling Rob Zweekhorst wordt geliquideerd in zijn woonplaats Berkel en Rodenrijs. De politie gaat ervan uit dat er sprake is van een persoonsverwisseling.

4 januari: In de Slauerhoffstraat in Amsterdam Slotermeer wordt zakenman Aytas Göraler (39) van dichtbij onder vuur genomen. Zijn vrouw, achtjarige dochter en zoontje van anderhalf zijn getuige van de liquidatie.

31 januari: Voormalig kickbokser Tarik El Idrissi (31) sterft in zijn auto in de Den Helderstraat in Amsterdam-Noord. Hij is voor zijn woning met meerdere kogels doorzeefd.

20 februari: Naast een auto met openstaand portier op de Pieter Jelles Troelstralaan in Zaandam wordt een dode gevonden. De 30-jarige Amsterdammer, Alexander Gillis, blijkt doodgeschoten.

22 maart: Twee mannen schieten in de Amsterdamse Schinkelbuurt Mohammed el Mayouri (30) op straat dood.

24 maart: Op het Nieuwlandhof in Amsterdam Zuidoost komt een 30-jarige man om na een vuurgevecht. Een van de verdachten, een Amsterdammer van 21, raakt gewond.

22 mei: De bekende topcrimineel Gwenette Martha (40) wordt geliquideerd in Amstelveen. Op de Amsterdamseweg wordt hij doorzeefd met kogels.

Bsan8PBCIAAGWRE

Stefan-Eggermont-Parool23sept13 juli: Stefan Regalo Eggermont komt in de Conradstraat in Amsterdam-Oost om het leven nadat hij in zijn auto onder vuur is genomen. De 30-jarige Amsterdammer is hoogstwaarschijnlijk slachtoffer van een persoonsverwisseling met Omar Lkhorf. Als dat zo is, is dat niet zo professioneel. Bovendien is de dader op hem afgelopen, zoals blijkt uit camerabeelden.

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/gezocht-stefan-eggermont/

Het pistoolmitrailleur waarmee Eggermont vermoord is, is teruggevonden bij E.L. Deze E.L. wordt door de recherche gerekend tot iemand in de groep rondom Gwenette Martha. Dat, en het feit dat Eggermont rondreed in dezelfde blauwe Fiat Punto als Omar Lkhorf (een broer van de in de Staatsliedenbuurt geliquideerde Youssef Lkhorf) zijn aanwijzingen dat de tragische dood van Eggermont het gevolg is geweest van een persoonsverwisseling. De broers Lkhorf golden als vertrouwelingen van Benaouf A..

18 augustus: De 34-jarige Derkiaoui van der Meijden wordt op de Borneokade in Amsterdam-Oost meerdere keren beschoten. Van der Meijden sterft later die nacht in het ziekenhuis.

3 september: In Amsterdam-Osdorp wordt Massod Amin Hosseini (26) door zijn hoofd geschoten. De Amsterdammer zit in zijn auto op een parkeerterrein op het Pisuissehof als hij ten prooi valt aan zijn belagers.

10 oktober: Twee mannen raken gewond bij een schietpartij in een café aan de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost. Een van de slachtoffers, een 32-jarige Amsterdammer, ligt lange tijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie gaat uit van een liquidatiepoging, vermoedelijk gericht tegen iemand anders dan de uiteindelijke slachtoffers.

1 november: Twee mannen uit Weesp en Naarden worden slachtoffer van een poging tot liquidatie in Almere. Op de Poortdreef komt de auto waarin zij zitten na een explosie tot stilstand. Daarna worden ze onder vuur genomen vanuit een andere auto. Een 26-jarige man raakt ernstig gewond, zijn medepassagier is er minder slecht aan toe.

5 november: Oud-kickbokser Hans Nijman (55) wordt in zijn auto voor zijn sportschool in Beverwijk geliquideerd. De gym runde hij samen met vechtsporter Dick V., die zich onlangs op eigen verzoek liet opsluiten uit vrees voor een aanslag.

1 december: In Amersfoort overlijdt de 38-jarige Samir Jabli nadat zijn auto op de Hendrick de Keyserlaan onder vuur is genomen.

8 december: Voor de ogen van haar twee kinderen wordt Luana Luz Xavier (34) op straat doodgeschoten, vlak bij haar woning in Amstelveen. Ze was de vriendin van een bekende Amsterdamse crimineel.

9 december: Een 25-jarige man uit Almere sterft voor de deur van een café aan de Uiterwaardenstraat in Amsterdam-Zuid nadat hij op straat onder vuur is genomen. Het slachtoffer is een bekende van de politie.

31 december: De 44-jarige Okan Fidan sterft in zijn auto op het Tussendek in Amsterdam-Noord na een schietpartij. De Amsterdamse Turk is een bekende van de politie.

14 januari 2015: Persoon (mevrouw Beyhan Demirçi, 60 jaar, geen beende van de politie) doodgeschoten in Amsterdam-Geuzenveld, terwijl ze op het balkon rookte. Het lijkt erop dat zij slachtoffer is van een persoonsverwisseling, aangezien haar schoonzoon wel een bekende is van de politie en ook regelmatig op datzelfde balkon een sigaret rookt.

28 januari: Liquidatie met automatisch wapen in Amsterdam-Osdorp, bij de voordeur van een woning aan de Wolbrantskerkweg. Het gaat om de Ghanees A.N. (37). Hij stond niet bekend als (zware) crimineel. Niets wees er op hij in relatie staat tot andere recente liquidaties. Anders dan bij liquidaties gebruikelijk, was de vluchtauto vanmorgen nog niet (uitgebrand) aangetroffen.

3 februari: Politie maakt bekend een liquidatie te hebben voorkomen. Vier mannen worden aangehouden in de Knokkestraat in Nieuw-Sloten omdat ze waarschijnlijk een liquidatie of een ander ernstig misdrijf wilden plegen.

4 februari: Ron Nyqvist (vechtsportbaas en crimineel) pleegde zelfmoord of werd geliquideerd in een parkeergarage aan de Bart Poesiatstraat in Amsterdam-Osdorp.

8 februari: Liquidatie vermeend drugshandelaar Mario Magan Tier (45) in Bertelmanstraat te Amsterdam-Zuid op 8 februari 2015.

11 februari: Liquidatie Zuidoost Amsterdam van Siegmar Flaneur (24). Twee nog onbekende mannen schoten hem rond tien voor twee dood op de Leerdamhof, niet ver van de Gaasperplas. De daders vluchtten waarschijnlijk op een scooter, die even later uitgebrand werd teruggevonden.

———————————————————————

Er wordt nu vanuit twee kanten gespeculeerd, dat de staat/politie wellicht een rol heeft gespeeld. Ikzelf weet niets van deze liquidaties en zal er dus inhoudelijk ook niet over zeggen. De speculaties wil ik de lezer niet onthouden. Lees dus geenstijl. Van een andere bron hoorde ik de suggestie, dat lieden vanuit de staat ingehuurd zijn, om de stad Amsterdam enigszins op te schonen. Ik heb geen idee of dit zo is.

Wel weet ik het volgende. De liquidatie aan de Conradstraat op 13 juli 2014 is gedaan vlakbij een pand van ‘mijn’ gang stalking programma aan de Nieuwe Vaart. Het toeval wil dat de vermoedelijke vluchtauto gevonden is vlakbij de woning van een liquidatie-agent in ‘mijn’ gang stalking programma, welke woont aan de Zeeburgerdijk (het is op de route naar de Flevoparkweg). Op Barracuda werd in een comment gesuggereerd, dat het wellicht geen toeval zal zijn in een hint naar mij persoonlijk. Ik heb er geen mening over. Het oordeel van de politie is dat in dit geval de verkeerde is vermoord. Alles wat ik tot nu toe over deze zaak lees, wijst daar op. Hoe dan ook, die liquidatie-agent aan de Zeeburgerdijk heeft veel camera’s hangen en dat is bij de politie ook bekend. De vluchtauto moet bovendien over de Zeeburgerdijk zijn gereden. Het zal aan mij liggen. Het is sowieso vreemd vanuit de politie/media, dat er bij een moord op een ‘gewone burger’ direct gesproken wordt over een liquidatie.

kaart-pds Conradstraat

Wat ik wel weet? 1) Dat er in Nederland en Europa conflicten bewust op scherp gezet worden, variërend van Oekraïne tot Parijs; 2) Dat het doel is om een pan-Europese politiestaat op te richten; 3) Dat de diensten ver genoeg vooruit kijken om iedereen die vuurwapengevaarlijk is, liever niet in de buurt te hebben. Van deze specifieke liquidaties weet ik verder niets. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Politie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Liquidatiegolf in Amsterdam, het houdt maar niet op

 1. maudoortwijn says:

  Dit is een comment van auteur John H Baselmans (Willemstad) op facebook.

  13 hrs ·

  Hoeveel mensen zijn er niet vermoord de afgelopen maanden alleen al in Amsterdam?
  Je leest alsmaar dezelfde regels;
  “Geliquideerde is vermeende drugshandelaar……….”
  of “Afrekening vanuit de onderwereld”
  HOE BLIND KUNNEN MENSEN ZIJN???
  De afrekeningen worden gedaan door een zeer select kleine groep mensen die momenteel in de stad Amsterdam huishouden! Nee, geen criminelen maar personen opgeleid en betaald vanuit de Nederlandse staat. Het zijn zwaar opgeleide personen die killen in opdracht! Zo ruim je zware criminelen op die de absolute top momenteel het lastig maken. Criminelen die in de top mensen aan kunnen wijzen op zeer hoge posities die diep in de porno, drugs en mensen handel zitten.
  Deze “afrekeningen” zijn acties vanuit de Nederlandse staat. En vergis je niet het gebeurd ook op andere plaatsen inclusief de “Antillen”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.