De burgerij wil een EU met minder mandaat en meer privacy. Brussel wil meer, meer, meer!

EU-verkeerscommissaris broedt op tolplan

Telegraaf: EU-commissaris Violeta Bulc voor Verkeer wil naar een Europees systeem voor tolheffing op personenauto’s toe. Ze zei dat in gesprek met de Duitse krant Welt am Sonntag. Aan de basis van het systeem ligt de kilometerheffing.

„Dan betaalt de automobilist voor de daadwerkelijk gereden kilometers en voor de kosten die hij daarmee veroorzaakt, bijvoorbeeld voor het milieu”, aldus de Sloveense. Ze laat nog wel in het midden of alle lidstaten verplicht worden de tol te heffen. „Er zijn veel opties. Een afdracht kan verplicht worden, maar het is evengoed mogelijk dat het optioneel is, dat de landen zelf beslissen of en op welke wegen ze een kilometerafhankelijke tol zullen heffen.”


ps  Het is ‘agenda’ om zoveel mogelijk alles te belasten, waardoor niet alleen de belastingdruk toeneemt, maar u ook 24h per dag 7 dagen per week onder controle staat. Het is naïef om te denken dat dergelijke macht over iedere burger niet misbruikt wordt. Het excuus dit keer? Niet terrorisme of pedo’s, maar het milieu!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Justitie, Maatschappij, NWO, Privacy and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.