Maarten van Traa was niet enkel de simpele directe politicus die het publiek zag bij de parlementaire enquête verhoren

Welke toekomst ziet de Trilaterale Commissie voor zich?

 • Effectueren van een NWO wereldregering, met de TC/VN als basis.
 • Inperken van de soevereiniteit van landen wereldwijd.
 • Minimaliseren van nationale landculturen.
 • Multiculturele samenleving, met name in Europa en Noord-Amerika.
 • Volledige (elektronische) controle van burgers.
 • Reductie van de aantallen van de wereldbevolking.
 • Een zwakker Europa en USA, want anders geen NWO die overal de baas is.
 • Reductie van vrouwenrechten en seksualisering Westerse vrouw.

Maarten van Traa was jarenlang lid van de Trilaterale Commissie, hoewel daar weinig ruchtbaarheid aan werd gegeven. Dat zet zijn politieke activiteiten in een ander licht. Laten we eens zien waar hij zoal aandacht aan heeft besteed in zijn loopbaan…

 • In het begin van zijn carrière (na zijn studie rechten) was hij journalist en activist in binnen- en buitenland. Ik sluit niet uit dat hij hierbij in contact is gekomen met de BVD.
 • In de jaren 1970-1972 studeerde hij aan de Colombia University in New York.
 • In 1979 werd hij op het congres van de PvdA verkozen tot Internationaal Secretaris van de PvdA. Hij zou deze functie tot 1987 blijven vervullen.
 • In 1986 kwam hij in de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid. In de fractie kreeg hij al snel de positie van Buitenlandwoordvoerder.
 • Maarten van Traa was lid van de Vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken.
 • Ook was Van Traa tot 1994 woordvoerder voor Vreemdelingenbeleid, een dossier dat vanwege de groeiende instroom van vooral vluchtelingen steeds complexer werd. Hij verzette zich tegen de aanscherpingen van het asielbeleid. De afschaffing van het hoger beroep voor vreemdelingen viel bij Van Traa niet in goede aarde in 1993.
 • In de IRT-enquête (1994-1996) stelde zich zeer kritisch op naar het oneigenlijk gebruik van politiemiddelen, maar dit heeft amper geresulteerd in maatregelen. In tegendeel, de middelen van Justitie om de bevolking onder controle te houden zijn alleen maar toegenomen.

Wellicht ziet de lezer enkele parallellen tussen de agenda van de Trilaterale Commissie en de inzet van Maarten van Traa. Zeker is dat Van Traa jarenlang aanschoof bij de mondiale en Europese vergaderingen van de Trilaterale Commissie.  Tot 1997. Drie dagen voor de jaarlijkse Europese vergadering van de Trilaterale Commissie, vond hij de dood. Zijn hart klopte vermoedelijk meer voor landen elders op de wereld. Soms vraag ik me wel eens af, of dat nog steeds het geval is. We weten het niet.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Maarten van Traa was niet enkel de simpele directe politicus die het publiek zag bij de parlementaire enquête verhoren

 1. In 1997 is het targetten bij mij begonnen. Dat targetten was onderdeel van de terreur agenda die zij (machthebbers) na 9/11 zouden uitrollen. Als je vanuit gaan dat zij in 5 jaar plannen, dus 5 jaar terugrekent van september 2001 kom je op september 1996. Dat moet startdatum van de planning (korte termijn) van terreur zijn geweest. Ben gaan zoeken en in 1996 is in Rotterdam (mijn woonplaats) een generaal-majoor, Jan Willem Brinkman, als korpschef aangesteld door Bram Peper. He! Een generaal-majoor als korpschef. Dat is even opvallend. Nog opvallender is dat in z’n wiki staat dat hij na een jaar is weggegaan en 3x raden waarheen? Juist, Boer&Croon, door jou genoemd als zijnde de ‘architecten’ van de stalkingsprogramma’s. Ook ben ik in die tijd benaderd door een aantal personen en eentje zei dacht ik ook bij Boer&Croon te werken, dat weet ik niet meer zeker weet alleen nog dat het een adviesbureau was, met zo’n bekende naam.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Willem_Brinkman

  Ben jij die naam ook tegen gekomen?

  • maudoortwijn says:

   In mijn geval was Boer & Croon niet de architect van het stalking programma, maar wel de organisatie die het faciliteerde tegen mij (2007/2008).

 2. modellanti says:

  Reblogged this on modilanto and commented:
  Maarten van Traa men herinnert zich een betrokken politicus van het oude PvdA-stempel, wordt zijn mysterieuze dood ooit opgelost ? Misschien zal ooit iemand praten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.