Eerste opzet petitie Manuel Schadwald – Bewijzen zijn gewoon voor handen.

1604551_622329231195577_6565313442071087080_nManuel Schadwald

In 1993 verdween de Duitse Manuel Schadwald in Berlijn. Hij is voor het laatst gezien in 1994 in Rotterdam door een politie observatieteam. Over Schadwald gingen meerdere verhalen de ronde in het Amsterdamse en Rotterdamse circuit. Als verantwoordelijken werden o.a. genoemd Lothar Glandorf en Rainer Wolf, de vader van Schadwald (zogezegd een voormalig STASI-agent). De verhalen die de ronde gingen over Manuel Schadwald waren opvallend, wat betreft de mate van agressiviteit van de seks, de geweldadigheden in groepsverband en vanwege de betrokkenheid van hooggeplaatste personen.

Er zijn (volgens diverse bronnen) foto’s van Manuel Schadwald samen met zeer hooggeplaatste personen op een jacht. Er zou zelfs een video-opname zijn van het moment waarop Manuel Schadwald overlijdt. Het overlijden vond plaats op een seksfeest waarbij de minderjarige Schadwald onvrijwillig deelnam aan seksuele activiteiten. Zijn vermeende overlijden zou wellicht niet de bedoeling zijn geweest. Een slechte afloop voor Manuel Schadwald was anderszijds ‘te verwachten’ volgens insiders. Dit is allemaal genegeerd door politie en Justitie, hoewel ze er met hun neus bovenop zaten. Hoe het zit, weet ik niet, maar er gaan veel verhalen de ronde.

Ik eis een opening van de zaak Schadwald, bij voorkeur in samenwerking met Duitse politie:

 1. Hoe kan het dat een politie observatieteam de ontvoerde jongen Manuel Schadwald in Rotterdam ziet in 1994, maar niet ingrijpt en hem bevrijdt? (Dit ‘Handel in Kinderen’ team is speciaal opgericht om de in 1993 ontvoerde Manuel Schadwald te vinden)
 2. Hoe kan het dat het ‘Handel in Kinderen’ team haar onderzoek stopzet, juist op het moment dat Manuel Schadwald vermoedelijk gedood is?
 3. Waarom doet de politie alsof bewijs in de vorm van foto’s en video niet voor handen is?
 4. Hebben (speciale) agenten een rol gespeeld in het misbruik van Schadwald en met welk doel? Zijn er door hen hooggeplaatste personen op de gevoelige plaat vastgelegd?
 5. Wie heeft opdracht gegeven aan welk Nederlands legeronderdeel om Manuel Schadwald’s lichaam in het IJselmeer te begraven?
 6. Om welke reden staat de zaak Schadwald bij de politie bekend als een zaak ‘die niet opgelost zal worden’ omdat deze ‘onder slecht gesternte staat’.

Ik kan geen reden bedenken om deze zaak niet te onderzoeken. De vele getuigen zijn nu nog in leven. Diverse partijen laten weten te beschikken over bewijsmateriaal.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

7 Responses to Eerste opzet petitie Manuel Schadwald – Bewijzen zijn gewoon voor handen.

 1. jimmypimmy says:

  Wat wil je met de petitie doen? Aanbieden aan Kamerleden?

 2. jimmypimmy says:

  Ik twijfel. Misschien moet je de tekst simpeler (korter) maken, zodat meer mensen willen tekenen. Aan de andere kant kan je inleiden met het noemen van de onderzoeken die er al zijn geweest.

  Ik zou deze tekst wel tekenen, met de beperkte kennis die ik heb.

 3. Doe je dit in samenwerking/met medeweten van Werkgroep Morkhoven?

  • maudoortwijn says:

   Nee Ingrid, ik ken hen verder niet, behalve wat zij online aan nieuwsberichten uitsturen. Ik weet dat zij een dossier hebben over deze zaak Schadwald, maar dat houden ze vooralsnog achter de hand.

   Wat mij betreft komen er voldoende handtekeningen onder de petitie, zodat alle partijen die informatie hebben over deze zaak, de boel naar buiten moeten brengen. Er is voldoende bewijsmateriaal bij deze en gene voor handen.

 4. Gretige says:

  Mijn idee zou zijn om deze zaak aan te pakken:
  1. Gaarne de namen van genoemde hooggeplaatsten.
  2. Gekuiste Foto’s van de snuff video’s in jpg formaat versprieden.
  3. Een datum afspreken om dan ineens alles vanaf zoveel mogelijk plekken te publiceren op internet, inplaats van demonstraties of petities.

  Demonstraties en petities kan de bestuurders in mijn ervaring namelijk geen moer schelen.
  Ik liep mee met de grootste demonstratie ooit in Nederlnd, tegen kernenergie, maar de kerncentrales, 3 waren er dat toen, voor zover bekend, werden gewoon geplaast alsog er niemand gedemonstreerd had.

  Ik verzamelde handtekeningen tegen het chippen van al het vee.
  99% van de mensen die ik vroeg om een handtekening gaven die ook, omdat ze ook vonden dat niet al het vee in Nederland gechipt moest worden.
  Maar al het vee werd gechipt, alsof niemand een handdtekening had gezet, alsof het een democratisch besluit was.

  Door geheim gehouden rampen met kerncentrales, is men er toch enkele gaan sluiten. Maar demonstreren helpt helemaal niets. Okee, het is gezellig, mensen maken mooie dingen op demonstraties, maar de politiek interesseert het geen ene moer.

  Dus als je wat wil doen, vraag namen en foto’s aan mensen die er over beschikken.
  Micha Kat zou dat ook beter doen, want met foto’s komen publicaties rond deze feiten aanmerkelijk overtuigender over. Waarom het publiek overtuigen? Omdat het publiek nu in propaganda geloofd, ten koste van zichzelf.

  • maudoortwijn says:

   Het gaat dan weer ten koste van de slachtoffers. Tijd dat de daders aangepakt worden. Namen daders schijnen ook bij het OM en de AIVD bekend te zijn.

 5. Kelly says:

  Die arme knul mag niet vergeten worden!
  De hooggeplaatste personen uit Nederland afkomstig,
  zijn blijkbaar bekend bij politie en justitie.
  Schande dat zij niet gearresteerd werden,
  foto’s en video beelden zijn nooit openbaar gemaakt?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.