En dit is wat de krant meldde over de opvolger van Joris Demmink de heer Pieter Cloo bij diens benoeming

Opstelten wil partijgenoot in top Justitie – tegen zin van ambtenaren

HH_15974677-568x377

Foto Peter Hilz / Hollandse Hoogte

BINNENLAND

Demissionair minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie, VVD) zal tegen de zin van zijn belangrijkste ambtenaren oud-UWV-bestuurder en adviseur Pieter Cloo (VVD) voordragen als nieuwe secretaris-generaal van zijn ministerie. Dat melden Haagse bronnen aan NRC Handelsblad.

Opstelten wil per se iemand van buiten het traditionele, Haagse circuit en een partijgenoot als opvolger van huidig secretaris-generaal Joris Demmink (VVD). Veel ambtenaren twijfelen echter aan de leidinggevende en bindende capaciteiten van Cloo; binnen de rijksdienst staat hij bekend als ‘rauwdouwer’….

…. Cloo vertrok in 2006 bij het UWV en werd partner bij adviesbureau Boer & Croon. Hij werkte als interim-manager voor onder meer het ministerie van Justitie, recentelijk bij de nationale politie in oprichting…. (lees de rest van NRC artikel hier – link)

—————————————–

Samengevat: Ivo Opstelten, Benk Korthals, Pieter Cloo en Joris Demmink zijn allemaal van de VVD. Allen speelden ze een actieve rol in mijn Bangkok verhaal. In de tijd dat Pieter Cloo mijn gang stalking programma bij Boer & Croon aanstuurde, vervulde hij volgens de boeken een rol als interim-manager bij Justitie en de Nationale Politie. Kennelijk heeft zijn functioneren bij Boer & Croon hem de kredietwaardigheid gegeven om Demmink te mogen opvolgen. Foto’s zijn er (link en link en link). 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to En dit is wat de krant meldde over de opvolger van Joris Demmink de heer Pieter Cloo bij diens benoeming

  1. Dat bij Boer & Croon is heel duidelijk. En dan hebben ze ineens geen opdrachten meer als jij alles naar buiten brengt. De wereld is kapot en we kijken allemaal toe als schapen.

  2. Demmink is ook bij Boer & Croon op bezoek geweest toch. En prins Maurits ook. Daar heb je bewijs van. Hoeveel bewijs willen we zien?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.