Is het zo dat: Jorge Zorreguieta nooit een internationale krant las en hij kon auto rijden met de ogen dicht?

media_xl_984175Las staatssecretaris van Landbouw Jorge Zorreguieta nooit een internationale krant en kon hij wellicht auto rijden met de ogen dicht? Men zou het haast gaan denken.

De google maps link laat zien waar het ministerie van Landbouw gevestigd is. De Plaza de Mayo waar de Dwaze Moeders iedere week protesteerden is slechts enkele blokken verwijderd van dit ministerie. Het plein ligt boven het ministerie op de kaart ter hoogte van de Avenue de Mayo.

Het is ondenkbaar dat Zorreguieta in al die jaren nooit op een donderdag langs dit plein gereden is. De doorgaande weg waaraan zijn ministerie van Landbouw ligt (Av Paseo Colon) loopt notabene langs dit plein ! Ondenkbaar.

Rondom de Plaza de Mayo zijn een aantal andere overheidsinstanties gevestigd, waaronder het Ministerio del Interior. Het is ondenkbaar dat hij niet regelmatig gevraagd werd om even langs te komen op het Ministerio del Interior.

Bekijk voor de grap even de andere ministeries op de kaart. Om vanuit het ministerie van Landbouw langs te gaan bij de andere ministeries, rijdt men meestal langs de Plaza de Mayo. Ook het ministerie van Economische Zaken kijkt uit op de Plaza de Mayo.

En in al die jaren heeft Zorreguieta volgens eigen zeggen niets gemerkt van de Dwaze Moeders op de Plaza de Mayo. De man beweert in feite dat hij zijn politieke functies vervulde, terwijl hij onder een steen leefde. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.