Een onderzoek naar Jorge Zorreguieta is niet nodig.

Doop prinses ArianeWaarom moet dit onderzocht worden? Onderzoek is niet nodig. De feiten zijn al jaren bekend en liggen open en bloot in iedere bibliotheek van dit land.

 1. Zorreguieta was staatssecretaris van Landbouw (vergelijkbaar met minister van Landbouw. de grootste economische sector in Argentinië).
 2. Landbouwproducten zijn de belangrijkste exportproducten van Argentinië. Tijdens het bewind van Zorreguieta steeg de export van vlees, graan en suiker naar recordhoogten.
 3. Als minister van Landbouw is het je taak om te weten wat de publieke opinie is over Argentinië bij internationale afnemers van die producten.
 4. Kranten wereldwijd schreven destijds over verdwijningen in Argentinië.

De conclusie uit bovenstaande lijkt me evident. De hele wereld wist het. Alleen Argentijnen die afgesloten waren van informatie buiten Argentinië, kunnen wellicht niet op de hoogte zijn geweest. Voor Zorreguieta lijkt me dat uitgesloten.

“Zorreguieta, die onder dictator Jorge Videla staatssecretaris en later minister van Landbouw was, heeft altijd ontkend iets van de verdwijningen af te weten.”

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Een onderzoek naar Jorge Zorreguieta is niet nodig.

 1. Gretige says:

  De romanistische antichrist (citaat van Calvijn), paus Francis, was ook betrokken bij de verdwijningen in Argentinie, waarbij hij assiteerde door dissidente priesters te helpen oppakken door de politie. De titel van deze Argentijnse Kardinaal Boglione is nu, de Pontifex Maximus.

  Vandaar dat ik meende dat Prinses Pontifa een leuke bijnaam is voor de Argentijnse papiste van onze koning. Koningin Beatrix bezocht de romanistishce antichrist, de Pontifex Maximus, als enige monarch in blauw, inplaats van zwart. Maar die trots kunnen wij Hollanders nu wel vergeten met het lage gehoorzame buigen door prinses Pontifa voor onze vijand bij het staatsbezoek.

  Mensen gooien zo vaak hun eigen ruiten in hier in Nederland.
  Waarom, gaat een Nederlandse Koning nu trouwen met een Argetijnse, terwijl iedereen op de planeet weet dat de meeste Nazi’s daar heen waren gevlucht?
  Die natuurlijk de Junta ook finacierden en militair ondersteunden.
  Als Alexander een Amerikaanse vrouw had getrouwd, dan hadden we erg trots kunnen zijn, nu kunnen we slechts jaar in jaar uit ons weer schamen voor Vatican Ratlines.

  Positief kan ik slechts vaststellen, dat de Vatican Ratlines, bij vorige paus soms schrtsend de Ratzingerlines genoemd, het antichristelijke karakter van Pontifex Maxima, ter discussie gesteld kan worden. Maar direct blijft het de ene na de andere schande. Al begon dit commentaar met een nog grotere schande, namelijk dat Nederlanders niet weten dat Johannes Calvijn de paus de romaistishsch antichrist noemde, maar dat de meest van hun ministers van staat “Calvinisten” worden genoemd.

  • maudoortwijn says:

   Gretige, Ik ben zelf Katholiek opgevoed, dus veel steun op dit onderwerp zul je hier niet gaan vinden.

 2. ellaster says:

  De familie Zorreguieta is nauw bevriend met de huidige Paus. Ten tijden van de ‘smerige oorlog’ was de huidige Paus Francis (Jorge Bergoglio) Kardinaal in Argentinië. Volgens het ITCCS speelde Bergoglio een actieve rol in de ontvoering en verdwijning van meer dan 30.000 Argentijnen. Volgens ITCCS-getuige Anne Marie van Blijenburgh heeft Maxima blijkbaar veel belastende informatie over Bergoglio. Ook heeft Maxima voor de verloving met Willem-Alexander Jorge Bergoglio omgekocht om haar geboorte- en doopakte te wijzigen. Zij heeft daarvoor een half miljoen Euro in contanten betaald, zodat ze met haar nieuwe identiteit met de kroonprins kon trouwen, aldus van Blijenburgh. Dit vertelde Kevin Annett in een recent interview met Alexandra Meadors van Galactic Connection. (MP3 te downloaden via de link op mijn Facebookpagina)

  Als de gemaakte beweringen door deze getuige kloppen is het ondenkbaar dat de Zorreguietas deze informatie hebben terwijl ze zelf onschuldig zijn. Waarschijnlijker is het dat Maxima’s vader wel degelijk kennis van de massamoorden die tijdens het Videla-regime werden gepleegd. En wie weet welke belastende informatie de Paus heeft over de Zorreguietas.

  Dit alles zal echter binnen het huidige rechtssysteem nooit onderzocht of vervolgd worden. Alleen een onafhankelijke rechtbank die niet gecontroleerd wordt door de Cabal zal de waarheid boven water krijgen.

  Lees meer op: bit.ly/ITCCS281114

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.