Financiële beperkingen – klem dankzij de gemeente Amsterdam

SAM_0640Zoals bekend is het voor mij niet mogelijk om veilig deel te nemen aan de arbeidsmarkt en dat weet ook de gemeente Amsterdam. Dat heeft me niet klein gekregen, want ik verhuur nu gewoonweg enkele kamers in mijn fijne huis in het centrum van de stad.

Als aanvulling op de huurinkomsten, had ik twee mensen ingeschreven met een briefadres bij de gemeente (dit wordt door de gemeente gefaciliteerd en het wordt vaker gedaan in Amsterdam). Voor het opvangen en doorsturen van de post vang ik 100,- euro per persoon per maand extra. Alles bij mekaar kan ik zo net rondkomen en ook dat weet de gemeente.

Sinds enkele maanden staat Amsterdam niet meer toe dat ik mensen bij de gemeente laat inschrijven met mijn adres als briefadres. Dat hebben ze gedaan, zonder opgave van reden: “Dat heeft de gemeente besloten, wij kunnen dat doen”. Kennelijk mag ik die laatste 200,- euro per maand niet binnenhalen. Zelfs dat gunnen ze je niet. Ik moet wel arm blijven. Mijn vraag wie dan bepaald heeft dat ik geen briefadres meer mag geven, is niet beantwoord.

Het is een klein voorbeeld van hoe het gaat. Zo doen ze dat dus. De geheime dienst zorgt dat je jarenlang overal telkens een beetje financieel nadeel wordt aangedaan. Dat gaat om lekkages aan je huis. Dat gaat om het beperken van mogelijkheden voor deelname aan de arbeidsmarkt. Dat gaat om het negatief beïnvloeden van de inruilwaarde van je auto etc. De kosten moeten omhoog en je inkomsten omlaag. Dat doen ze bij alle klokkenluiders. En stukje bij beetje kom je zo vast te zitten.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.