Thomas Ross over Joris Demmink en ook Els Borst

Ik zat destijds in Duitsland en zocht een journalist i.v.m. mijn eigen Bangkok verhaal. Het nieuws over Els Borst bracht mij van streek, net zoals de dood van Fred de Brouwer mij enkele weken later in Bangkok diep raakte. En allemaal net als ik het land uit ben.

Persoonlijk denk ik dat Els Borst wel van meer schandalen op de hoogte was dan alleen de Demmink doofpot. Zo zat zij als minister in het kabinet Kok dat mij en de Koninklijke familie in de val liet lopen destijds in Bangkok. Zo zullen er meer kwesties spelen.

Wel is het zeer verdacht dat zij 1. vermoedelijk opgewacht is in de garage; 2. er geen DNA-sporen zijn achtergelaten (wat een geplande aanpak suggereert), en 3. zij bovendien wreed is toegetakeld. Voor zover mij bekend prefereren professionele staatsmoordenaars juist een zachte dood voor klokkenluiders (met verdovende middelen en effectieve verwondingen). Gevonden worden in een garage. Daar gaat een waarschuwende werking vanuit. Ik denk niet dat D66-leden voorlopig nog een boekje open doen ergens over. En de begrafenis zal wel een gesloten kist zijn. Alles is dus mogelijk.

Ik hoop dat het ooit allemaal duidelijk wordt wat er in dit land misgaat.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Demmink, Justitie, Maatschappij, Media, Pedonetwerk, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Thomas Ross over Joris Demmink en ook Els Borst

 1. Vergeet niet dat wanneer Els Borst op de hoogte was van de vele misstanden, zij door haar zwijgen medeschuldig is. Ik zie geen enkele reden om van haar een held of martelaar te maken.

  • maudoortwijn says:

   Eens. We weten niet wat de aanleiding was waarom zij aangevallen is. Ik weet wel dat zij van mijn situatie al die jaren op de hoogte moet zijn geweest. Maar daar zijn er velen van.

 2. Marijke says:

  “Bart van U. heeft tot nu toe alleen de moord op zijn zus Loïs bekend, in januari 2015. Over de dood van Els Borst , die in februari 2014 werd gevonden in de garage bij haar huis, heeft hij tot nu toe geen enkele verklaring willen afleggen. De politie vond een dna-spoor van Van U. op de linker-pantykous van Borst, en vermoedelijk een haar van hem op haar jas. Gedragsdeskundigen zeggen dat Van U. sterk verminderd toerekeningvatbaar was ten tijde van de moord op zijn zus. Tijdens pro formazittingen maakte hij tot nu toe een zeer verwarde indruk. Van U. is opnieuw onderzocht in het Pieter Baan Centrum nu hij ook wordt verdacht van de moord op Borst.”

  “Het wereldbeeld van Bart van U. is na de terroristische aanslagen op 11 september 2001 veranderd, vertelt hij de reclassering. Zijn leven wordt bepaald door de manier waarop kranten en televisie berichten over terrorisme. Over 9/11, maar ook over aanslagen in Mumbai (2008) en Luik (2011). Bart van U. is bang. Voor „islamitische dreiging”, die hij als reëel ervaart. Elk moment kan hij, in Rotterdam, zelf slachtoffer worden van een aanslag: „Ik zie dingen vooruit.” ”

  Geloof nooit dat hij dit gedaan heeft, Els borst. Ook een zondebok. En het zou best kunnen dat men hem volgde, lastigvalt stalkt etc. Aannemelijk maken dat deze Bart daar wel toe in staat was. Heeft immers ook al zijn zuster vermoord.
  een passende dader bij de moord gezocht. Misschien wilde Els Borst wel naar buiten treden met haar kennis. Schoon schip maken… En mocht dat niet gebeuren.

 3. Jimmy is Back says:

  Ik ben het helemaal met je eens Marijke. Els Borst heeft jaren meegedaan in de politiek en kent de foute dossiers. Daar is iets gebeurd.

 4. Marijke says:

  Nu.nl

  “Bart van U. heeft donderdagmiddag in de rechtbank van Rotterdam de moord Els Borst bekend. De verwarde Van U. heeft volgens de rechtbank verklaard dat de oud-minister van Volksgezondheid verantwoordelijk was voor euthanasiewetgeving.
  Hij legde de verklaring af achter gesloten deuren, in het bijzijn van zijn advocaat, rechters en de rechter-commissaris. Van U. heeft gezegd dat hij op de fiets naar het huis van Borst in Bilthoven was gekomen en haar daar heeft omgebracht.

  Van U, opgegroeid in een orthodox-christelijk milieu, kreeg naar eigen zeggen een “goddelijke opdracht” om Borst te doden. Hij heeft ook gezegd dat hij voor de moord meerdere keren bij Borst aan de deur was.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.