Artikel 12 procedure gestart tegen “uitvoerend managers” van gang stalking team

Op 11 augustus jl. deed ik aangifte. Afgelopen maandag 13 oktober jl. om 16.50h leverde ik een artikel 12 procedure in aan het IJdok 20 te Amsterdam. Het pakket bevat zo’n 450 pagina’s bijlage. Onderstaande twee foto’s bewijzen dat ik een artikel 12 met bijlagen ingeleverd heb. Nu is het aan hen, om te reageren.

Hier is de artikel 12 brief (Artikel 12 Hoofddocument). Het is de tweede keer dat ik een artikel 12 procedure start. Deze keer is mijn klacht gericht op de uitvoerend programma managers.

De komende dagen zal ik de 22 bijlagen met u delen. Ik wil ze eerst nogmaals doorlezen om onnodige persoonsgegevens/privégegevens weg te halen.

KEY70046 SAM_0480

Houdt het dan op? Nee! Gisteravond bleek dat er in mijn huis is ingebroken, terwijl ik dit pakket printte bij de copyshop en het per fiets persoonlijk bezorgde bij het Paleis van Justitie (de rest van de dag ben ik thuis geweest). Is er wat gestolen? Zijn er braaksporen? Nee, iemand is kennelijk met ‘eigen’ sleutel binnengekomen en wilde ‘slechts’ mijn internet saboteren, om te laten merken dat ze er bovenop zitten.

Ook hierover later deze week meer.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Maatschappij, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Artikel 12 procedure gestart tegen “uitvoerend managers” van gang stalking team

 1. kaskaas says:

  ik ben heul benieuwd. komt dr ook nieuw bewijs bij dan? wel een mooie map, daar zijn ze wel even zoet mee. kunnen ze niet meer zeggen dat er niets is

 2. kaskaas says:

  denk je dat beatrix ook fout was geweest als ze niet dat kindje op hen af hadden gestuurd. die moet toch woedend zijn? die moet toch weten wie er achter zitten? rollen er geen koppen nu dan?

 3. Marijke says:

  Wat heb je hier uiteindelijk voor reacties op gekregen?

 4. Marijke says:

  Te erg… 😱

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.