Just 1 handshake away – foto’s – en nu Boer & Croon failliet

article_schermafbeelding_20141003_om_091036_v2

 

Hier zit Eric de Groot (Boer & Croon) nog naast Willem-Alexander. 

 

 

IMG_1069Eric was de manager van mijn team bij Boer & Croon Strategy consulting. Hier zit hij rechts op de grond. Ik sta achter hem, 3e van rechts. 

De groepsfoto is genomen in Sevilla, tijdens een weekend weg in 2008. 

 

IMG_1067Dan staat Eric op en maakt nog een groepsfoto. Pieter Cloo (geheel links) staat er bij op. Iemand riep lachend “jij hoort ook stiekem bij ons team” .  

Niet lang daarna wordt Pieter Cloo SG van Justitie (opvolger Demmink). 

Ik vermoed dat deze foto’s als kwalijke stommiteit gezien worden en dat dit Boer & Croon aardig wat opdrachten heeft gekost. Hun verdiende loon.

Waarom ik hier gewerkt heb? Sinds 1998 word ik 24h per dag gevolgd door de AIVD/CIA en wellicht ook Mossad. Al mijn sollicitaties worden door hen geblokkeerd, zodat alleen die bedrijven overblijven, waar men wel wil meedoen met de gang stalking. Dit is het eindresultaat. Mijn leven verwoest. Boer & Croon failliet. En de formele doelstellingen van de gang stalking zijn niet gehaald  (want gang stalking / mind control onzin werkt niet, stelletje domme secret service mensjes !).

Hoe de innige banden tussen Boer & Croon en de oud-Hollandse bedrijven echt in elkaar zitten, dat blijft vooralsnog een vraagteken. Mogelijk zullen wij het nooit weten.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Demmink, Justitie, Maatschappij, Politiek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Just 1 handshake away – foto’s – en nu Boer & Croon failliet

 1. Vogeltjewatzingjelaat says:

  DIt is een goeie blog. Gewoon simpel 3 foto’s. Jij was 1 handshake away van Demmink. En je was 1 handshake away van Willem-Alexander. Die Eric is er maar druk mee geweest. En nu gaat hij kopje onder. Het is deze Erik .

  Linkedin. https://www.linkedin.com/profile/view?id=3228800&authType=NAME_SEARCH&authToken=uzcz&locale=en_US&trk=tyah2&trkInfo=tarId%3A1412435818336%2Ctas%3Aeric%20de%20groot%2Cidx%3A1-1-1

  Nu een eigen bedrijf. Dus zonder geld zit hij echt niet.

 2. Vogeltjewatzingjelaat says:

  Als ik het zo aanzie Maud. Iedereen heeft eerst een beetje gewonnen en vooral eindelijk heel veel verloren met alle gedoe en alle intriges. Alleen de Justitie en AIVD mensen, die zitten allemaal een stapje hoger op de ladder. Jij wist niet eens wie zij waren! Wat is dat nu voor zooi. Den Haag zorgt alleen voor zichzelf. En wij kunnen betalen. Met ons geld en met ons leven. Zelfs die keuze tussen die twee wordt ons niet gegund. Woedend word ik ervan.

 3. Vogeltjewatzingjelaat says:

  Nu geloof ik je George Clooney verhaal ook eerder. Dat leek me wat vergezocht en ik ging aan alles van je twijfelen. Dit zit heel hoog op de ladder. In 1998 was George Clooney wel bekend van ER, maar dat is een TV serie en die loopt een keer af. Hij is dankzij Joost mag weten wat de * big star movie star mogen * worden. Iedere keer was hij de sexiest man alive. Net als Angelina Jolie. Vroeg me wel af hoe dat kan dat sommige mensen zoveel publiciteit krijgen. Nu vermoed ik dat ze dat niet zomaar krijgen. Het heeft een beetje met film te maken. Maar veel niet.

 4. Vogeltjewatzingjelaat says:

  Deze vond ik ook nog online. Ken je iemand die Italiaans spreekt? Hij had dus niets met die bunga-bunga feestjes te maken. Nou, hoe zit het precies. In Italie weten ze het vast.

  http://www.dehir.hu/bulvar/george-clooney-lesz-berlusconi-tanuja-a-bunga-bunga-ugyben/2012/10/23/

 5. maudoortwijn says:

  Dat huwelijk kan ook gewoon een excuus zijn voor een “interventie”. Een zielig (groots huwelijk!) excuus, opdat hij via de keukentafel wat CIA documenten naar het Midden-Oosten kan lekken. Ik zie hem ervoor aan. Die Clooney luist iedereen erin.

 6. Kaskaas says:

  Van dat hele Holle Wood gebeuren snap ik niets van. Dat ze allemaal zo achter die lui aanlopen, absurd. Het is oppervlakkig vermaak. Langzaamaan wordt het steeds erger. Vroeger was TV niet zo vies als nu. Het is allemaal erger geworden.

 7. jimmypimmy says:

  Duidelijk. Helder. Het zegt me genoeg. Nederland is een kleine kliederboel van ons kent ons. Nu zijn die gasten failliet. Maar die Erik Groothuis heeft al lang zijn centjes binnen, reken maar van yes.

 8. jimmypimmy says:

  ja ja ja. 3x de man.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.