Klokkenluider: ‘Dagelijks vervalste ik het nieuws’

2014 © WantToKnow (vertaling Irma Schiffers)

Dit artikel is geheel overgenomen van de website WantToKnow.

Het is alleen jammer dat alleen de Amerikaanse geheime diensten de schuld krijgen. Dat klopt niet helemaal.


De cover van het boek van journalist Udo Ulfkotte

Journalisten manipuleren ons in het belang van de machthebbers. Hebben jullie ook het gevoel dat je vaak wordt gemanipuleerd en voorgelogen door de media? Dan hoor je ook bij de meerderheid van de Duitsers. Tot nu toe werd dit aangenomen als een ‘complottheorie’ dat de mainstream media ons als burgers gericht manipuleren met propaganda technieken. We wijzen op deze plaats op een ander artikel hier op de site, waarin duidelijk wordt gemaakt, dat veel van de zg. ‘complottheorieën’ simpelweg op waarheid berusten..! HIER.

Nu onthult een insider wat er werkelijk gebeurt achter de schermen, namelijk journalist Udo Ulfkotte. Hij schaamt zich voor zijn daden, nadat hij 17 jaar heeft gewerkt voor de, door velen gezien als ‘kwaliteitskrant’, de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Voordat Ulfkotte de geheime netwerken van de macht onthult, oefent hij consequent zelfkritiek uit. Hij onthult in het boek voor het eerst hoe hij voor zijn verslaggeving in deze FAZ (Frankfurter Algemeine Zeitung) en voor zijn corruptie, werd aangemoedigd.

En hij onthult waarom opinieleiders hun tendentieuze rapporten opstellen als handlangers van het NAVO-persbureau, om via de media oorlogen voor te bereiden. Als vanzelfsprekend werd de auteur ingewijd in Amerikaanse elite-organisaties en ontving hij in ruil voor zijn ‘Westers-positieve-berichtgeving’ in de Verenigde Staten daarvoor een ereburger certificaat. Geëerd en geprezen om zijn valsheid en medeplichtigheid..!

Ulfkotte openbaart ook de propaganda-technieken en de formulieren die je kunt ophalen bij de Amerikaanse ambassade als er financiering nodig is voor projecten t.b.v. specifieke manipulatie van de publieke opinie in Duitsland.

Als auteur van het boek neemt Udo Ulfkotte geen blad voor de mond, hij gaat ‘all the way’..! Hij schrijft welke journalisten in welke lobby-organisaties zijn vertegenwoordigd en geeft honderden namen en gezichten van mensen ‘achter de schermen’ van de organisaties die van invloed zijn in onze media propaganda aan de ene kant, over: ‘Atlantic Bridge’, de ‘Trilaterale Commissie’(waar in Nederland o.a. bankdirecteur Nout Wellink lid van is), ‘Duitse Marshall Fund’, ‘American Council on Germany’, ‘American Academy‘, het ‘Aspen Institute‘ en het ‘Instituut voor Europese politiek’.

Ook openbaart Ulfkotte  de geheimzinnige achtergrond van die lobby-netwerken, de propaganda technieken en de formulieren die je kunt ophalen bij de Amerikaanse ambassade als er financiering nodig is voor projecten t.b.v. specifieke manipulatie van de publieke opinie in Duitsland. En als de CIA dicteert wat er geschreven wordt, kun je je dan voorstellen dat de inlichtingendiensten speciale tekst-editors uitzet, die vervolgens hun stukken gepubliceerd zien in het redactionele gedeelte met ondertekening van beroemde journalisten? Je vraagt je af of Nederland ook op deze indringende en verkrachtte wijze is geïnfiltreerd en wie dan de specifieke journalisten zijn..!

Goebbels Press keyboardWeet u welke journalisten werden omgekocht voor hun berichtgeving en in welke media? En heb je een beetje een idee van hoe de prestigieuze ‘journalistieke awards’ worden toegekend? Gezien tegen de achtergrond van de voormalige ‘arbeidsheld’ die werd gecreëerd en geëerd in de voormalige DDR, is het propagandawerk ook nu nog steeds uitstekend. Van journalist naar propagandist, het blijkt maar een kleine stap te zijn.

Als je dit boek hebt gelezen, zul je onze kranten voortaan lezen met andere ogen, vaker de TV uitschakelen en zul je ook weten wat je kunt verwachten van de radio: bijna niets dus. Je bent overgeleverd, feitelijk zoals altijd!, aan je EIGEN ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN! Journalist Udo Ulfkotte omschrijft in zijn boek ook zorgvuldig, welke specifieke TV- en radiozenders bij welke politieke partij horen en welke journalisten zich daardoor hebben laten beïnvloeden.

Het is duidelijk nu, als je van een dergelijke ‘kwaliteitsjournalist’ hoort hoe de bezem in de steel steekt en je ziet hoe je gemanipuleerd wordt, dan weet je nu ook door wie en waarom. De slotconclusie is duidelijk: de diversiteit van meningen in de publieke opinie wordt nu slechts gesimuleerd en onze nieuwsberichtgeving is een pure hersenspoeling!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Media, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Klokkenluider: ‘Dagelijks vervalste ik het nieuws’

  1. Gretige says:

    Gelukkig raakt dit gegeven steeds meer bekend bij het publiek.

    Er zijn veel boeken gepubliceerd over wat de pers verwijgt. Het lezen er van leverde me de conclusie, dat de realiteit staat zo ver af van wat kranten en journaals publiceren, dat je bij 0 kan beginnen op de middelbare school om al die propaganda te gaan vertalen naar wat er werkelijk gebeurde.

    De directeur van de CIA is in ieder geval altijd een Maltezer Ridder, net als Prins Bernhard dat was, ik meen heden ook onze koning. Dus onze koning zit in een rooms kruisvaardersgenootschap, samen met ondermeer de directeur van de CIA.
    Zo dan gaat men zien, dat wij niet geregeerd worden door “De Amerikanen”, zoals de propagandisten van kranten en journaals beweren, maar door Maltezer Ridders…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.