Voor en na – Zoek de verschillen in “Hoe woont Maud”

In 1991 voorspelde een bekende van me, dat ik -van alle mensen die hij kende- de meeste kans maakte om door het glazen plafond te breken en de top van het Nederlandse bedrijfsleven te bereiken. De kans dat je dat redt is klein, maar ik maakte in ieder geval een kans. Ik begon mijn loopbaan met goede moed en werkte harder dan wie ook om goede resultaten te behalen. Wat ging er mis? De AIVD kreeg mijn CV onder ogen en zij waren zeer onder de indruk. Of dat niet gunstig is voor me? Bekijkt u rustig de verschillen.

Hier een huizenwebsite waarop mijn woning op dit moment te koop staat (link). Ik was trots op mijn appartement aan de gracht. Het opknappertje dat ik kocht, is ondertussen helemaal zoals ik het wilde. Aangezien Barracuda nog steeds weigert mijn woonadres (incl. doodsbedreiging) van de website te halen, kan ik zelf ook wel laten zien hoe ik leef. Dan hebben jullie een idee.

Op dit moment verhuur ik de kamers van mijn huis aan expats. Zelf woon ik in de kelder onder de keuken. Het is een kleine ruimte van amper 1,70m bij 4,00m. Hieronder twee foto’s van hoe ik nu leef. Deze foto’s laten mijn hele woonruimte zien. De AIVD-ers lachen me openlijk uit, juist wanneer ze merken dat ik een week geen geld genoeg heb om eten te kopen. Tot dusver red ik me prima. Ik heb zoveel respect gekregen voor alleenstaande moeders die moeten rondkomen van de bijstand. Dankzij de kamerverhuur ben ik gelukkig onafhankelijk van de bijstand/WW. Let wel: ik heb 5 academische diploma’s (uniek in NL).

SAM_0139

SAM_0138

Hoe ze dat doen? Van uw belastinggeld! Het is ingezet in 1992/1993, lang voordat ik de Koninklijke familie mocht aanschouwen (2000) en zeer lang voor ik besloot mijn verhaal eindelijk naar buiten te brengen (2011). 

Overigens is het in mijn situatie wel erg irritant om bedel e-mails te krijgen van Micha Kat. Hij wordt betaald voor het publiceren op KLOL en wel door dezelfde partij die mij het leven kapot maakt (pdf ondersteun KlokkenluiderOnLine).

En iedereen die zonder nadenken meedoet met Jozef Mengele martelprogramma’s wordt beloond. Knettergek, dat we deze niet legitieme overheid accepteren.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Privacy and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Voor en na – Zoek de verschillen in “Hoe woont Maud”

 1. jimmypimmy says:

  Je hebt van een zeer kleine ruimte nog wel iets gemaakt, maar ik zie dat het een half buro is en eigenlijk geen echt bed. Dame, respect. Van mij heb je het. Van de AIVD duidelijk niet. Hoe heeft het zover kunnen komen? Je wilde niet eens klokkenluider zijn! Heeft de koningshuis zulke slechte adviseurs in dienst? Ja dus. Of ze zijn alleen bezig met hoe ze zoveel mogelijk vastgoed gratis hun kant op kunnen schuiven. Of allebeide.

 2. jimmypimmy says:

  En die ook. Doodsbedreigingen my ass zegt Barbapappa. En ze weten dat je echte aanslagen hebt overleefd. Zij zijn AIVD dus ze weten het verdomde goed. Dan ben je foute Barra-bagger.

  http://barracudanls.blogspot.nl/2014/07/boos.html#comment-form

 3. pabloelcampecino says:

  Hola aloha Maud,

  Ik heb veel respect voor de wijze hoe jij leeft nu. Niet decadent, wat ik eerst wel dacht vanwege de locatie waar je woont en je opvoeding en je wijze van schrijven. Ach ik ben net zoals iedereen ook maar een mens and Nobody is perfect 🙂 .

  Om de AIVD zou ik mij niet druk maken, want anders was je er allang niet meer geweest beste Maud. Maar om Polder Guppie witvisje zal ik mij wel zorgen maken indien ik een vrouw was. Want hij weet je adres al. Dus hij is geobsedeerd van je en deze geestelijk minder bedeelde persoon en tevens zwaar labiel komt voor mijn persoon als een gefrustreerde stalker over. En dat is geen geintje mijnerzijds beste Maud. Zelf bezoek ik nooit zulke inhoudsloze webblogjes van gefrustreerde ventjes met het bekende fallus complex, Maar als zo een miezerig ventje veel artikeltjes over jou schrijft ondanks dat ze inhoudsloos zijn, dan heeft hij een obsessie voor je ontwikkelt en dat is echt gevaarlijk. Nogmaals jouw als vrouw adviseer ik om je meer zorgen te maken om het geestelijk ontspoorde polder witvisje dan de AIVD. Dit soort mannen zijn lafaards, maar na verloop van tijd schuwen ze net zoals je ex polder Dictator Bea geen geweld, want hun geest is op hol geslagen en zie de hedendaagse maatschappij wat er allemaal plaats vindt als de mens zijn gedachtes op hol slaan. Bea gebruikt het tegen iedereen en Polder Witvisje is zo een lafaard die gebruikt alleen geweld tegenover vrouwen en kinderen of misschien net is dit aasvisje net zo laf zoals zijn billenmaatje Donnie Boy aka Don Quishotje en stuurt hij een raket uit Gaza en dat is allemaal bluf van wanhopige ventjes zoals deze 2 letterkrijgertjes.

  Zie jij je het al voor je.. Je bent Polder witvisje, je wordt wakker en je neemt je voor om voor vandaag een obsessief artikeltje te gaan schrijven over señorita Maud. Ik moest zelf hartstikke mijn best doen om zijn levenswijze te kunnen inbeelden, echter het is mij met heel veel inzet gelukt en Maud mijn bevindingen in deze zijn, wat een triest en wanhopig ventje moet je zijn, als je vrijwillig je leven invult op de wijze van Polder witvisje en Donkey Kong met een fetisjisme voor raketjes en molenwiekjes en vooral lettertjes.

  En niet om macho te doen of zo, want dit meen ik echt, als mannen zoals Polder Guppie Baggerkuta of zijn valse nichtje Dony Boy of de AIVD je lastig vallen, maak met deze loosers met een grote voorliefde voor lettertjes een afspraak en als je wil gaat mijn persoon mee, Ik zal geen geweld gebruiken, want dat heb je niet eens nodig bij zulke letter-gangbangers. Een combinatie van straatervaring en ABN-taal .is al voldoende om deze miezerige figuren te doen laten verzuipen in hun soepie gevuld met letter vermicelli.
  Uit mijn periode als wietkweker en aan het eind ervan ben ik heel veel met justitie en de recherche in aanraking geweest en de meesten onder hen zijn echt heel dom en hoe hoger ze zijn opgeleid, des te minder verstand ze hebben van het werkelijke leven.
  Enneh beste señorita Maud, deze dames met pit, zie filmpje, die kan je ook om hulp vragen, want ten eerste ze hebben een bloedhekel aan gringos zoals Donnie boy en Polder witvisje en deze vrouwen weten wat overleven is in de Andes. Ps ik keur wel hun handelingen af welks je ziet in de onderstaande beelden, echter als zij als vrouwen die toepassen op miezerige ventjes als polder witvisje of donkey kong aka don chihuahua, dan wil ik best een oogje dichtknijpen en deze Cholitas hun gang laten gaan met het toepassen van hun (ontspoorde) tradities op gringootjes zoals Polder aasvisje en Don Molentje. En het lijkt mij helemaal lachen als deze 2 impotente ventjes na deze Boliviaanse traditie fysiek te hebben mogen ondergaan en ervaren, dat ze bij hun vriendjes van de AIVD of Politie een aanklacht dienen tegen deze cholita’s. Zie jij je dat al voor je beste Maud…

  Cholita Women Fighting – Bolivia (Peleas de Mujeres)

  En bij deze doe ik aan alle mannelijke lezers een oproep om Maud bij te staan en niet met woorden, maar met daden althans als je echt een man bent met ballen.
  Enneh beste señorita Maud, dat miezerige ventje met een fallus complex genaamd Don Molentje, daarvan heb ik nog steeds geen raketje tegemoet mogen zien, zoals hij hier laatst verkondigde. Waarschijnlijk in zijn nutteloze strijd met molentjes als Don Quichote teveel tegen de molenwiekjes opgelopen en daardoor zijn verstand en ware mannelijkheid verloren net zoals Paul de Leeuw of Albert Verlinde….
  En mannen die een nickname gebruiken of zich gaan identificeren met andere personen of nog triester en hopelozer namelijk met een dier aka vis, daar moeten wij als mens in wezen medelijden hebben met zulke geestelijk minder bedeelde mensen. Polder Guppie zijn adoratie voor een visje en zich ermee identificeren is exact hetzelfde dierlijk gedrag welks jullie stamhoofd en clan de van Oranjes ook hebben, want zij identificeren zich ook met een dier namelijk een leeuw

  En bij deze doe ik aan alle mannelijke lezers een oproep om Maud bij te staan en niet met woorden, maar met daden althans als je echt een man bent met ballen.

  Saludos cordial Polder Pablito met een hazelipje (oeps ik hoop dat Polder Guppie alleen een vis fetisjisme met zich meedraagt en dus niet op alle dieren geilt, want dan ben ik ook de klos met een lip van een haas 🙂 )

 4. pabloelcampecino says:

  Beste Maud,

  Barracuda en zijn visvriendjes doen mijn persoon denken aan dit soort mannen

  Man ‘kills girl, 14, he met online in forest’
  http://www.thelocal.de/20131120/man-kills-girl-he-met-online-in-forest

  &

  Internet homicide
  http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_homicide

  Pas op voor obsessieve mannetjes beste Maud en als ik mijn verbeelding gebruik, doen deze mannen mij denken aan:

  De Vieze Man – Huurt een pornovideo

  Always SMILE 🙂 🙂
  it irritates the ones who
  wish to destroy you

  Saluditos en een fijn weekend Polder Pablito

 5. pabloelcampecino says:

  Misschien een idee deze onderstaand info beste Maud en zelfs de overheid mag jouw privégegevens niet zo maar publiekelijk openbaren en polder aasvisje en zijn volgelingen dus ook niet. Je bent volgens mij ook een intelligente señorita en ga zelf onderzoeken wat jouw privacy rechten zijn of misschien heb je onder je vriendenkring advocaten erbij zitten en die je daarbij vrijwillig bij willen staan. En langs de grachten waar jij woont zijn genoeg advocaten kantoren, echter deze lui adviseren je alleen tegen een hele hoge exorbitante vergoeding net zoals expats werden beloont in het verleden 😉

  Europees Hof stelt website verantwoordelijk voor reacties
  http://blog.iusmentis.com/2013/10/14/europees-hof-stelt-website-verantwoordelijk-reacties/

  • maudoortwijn says:

   Ik heb al melding gedaan bij google, blogspot, MemeGenerator en bij de politie. Dit zal ik ook proberen. Tot nu toe heeft geen van deze partijen gedaan wat ze beloven. Er staat echt een doodsbedreiging en er staat echt mijn adres.

 6. kaskaas says:

  Hou het positief. De politiek is een rotzooi. Moet je zien. Zo gaat het met steeds meer mensen in dit land. En jij hebt het nog wat opgelost, met de huurder. Hoeveel mensen lukt dat niet. Als het water hoog komt staan dan breekt die dam. Blijf sterk, want dit gaat niet eeuwig duren. Ik weet niet of je in god gelooft, maar god gelooft wel in jou. Anders wij wel. Leuk kastje trouwens. Je hebt van weinig een sfeervol hoekje gemaakt. Blijf genieten van de kleine dingen.

 7. pabloelcampecino says:

  Politie doet weinig met internet, want de overheid heeft daar weer een andere instantie voor opgericht beste Maud en dat is:

  Meldpunt Discriminatie Internet.
  http://www.meldpunt.nl/site/page.php

  Succes met je strijd. beste Maud and never give up.

  En beste lave mannen durven jullie een gesprek aan te gaan in een openbare ruimte of zijn jullie daar te laf voor en te gehoorzaam ..

  Saludos Pablo

 8. Hoe hou je het vol? Wel doen! Volhouden. Op een dag komt het goed, dat geloof ik heilig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.