Fred de Brouwer. De KLPD was er zogezegd mee bezig. Daar wordt iedereen heen gestuurd, jaja.

Peter R de Vries

De zaak Fred de Brouwer heb ik kunnen onderzoeken in Pattaya (Thailand). Bij mij is er geen twijfel meer  (link).

Ik heb eerder geschreven over de Nederlandse ambassade in Bangkok en Fred de Brouwer. Ik heb niet de indruk dat de KLPD (want die zit in Bangkok op de ambassade) bij de Thaise lokale politie heeft aangedrongen op een diepgaand onderzoek naar de moord op Fred de Brouwer.

Iedereen die zich zou willen bezighouden met het nakijken van de feiten rondom zijn zogezegd “verdachte ongeluk”, wordt naar de Nederlandse politie in Thailand gestuurd.

  1. Een goede vriend van Fred is direct door een Hollandse “vrijwillige politieman” in Pattaya geattendeerd op de mogelijkheid om via hem gegevens uit het politierapport te vergaren. Deze zelfde vrijwillige politieman was er bij mij juist de oorzaak van, dat de politie te Na Tjom Tien ineens minder bereid was de zaak Fred de Brouwer met mij te bespreken. [belangstellenden aantrekken en dan blokkeren]
  2. Dat gebeurt ook bij online discussies op forums (link). Iemand doorsturen naar instanties als er mogelijk een conflict is (dreigt) tussen een burger en een deel van de ambtenarij, dat werkt goed. Voor veel mensen is het een logische stap om de juiste instantie te benaderen. Bovendien is de geloofwaardigheid van instanties bij veel burgers nog steeds groot. [belangstellenden aantrekken en dan blokkeren]

Dit is wat ikzelf heb kunnen uitzoeken in Pattaya (link). Waarom zou ik met bevindingen kunnen komen over Fred de Brouwer, waar de KLPD niet mee komt? Dat is een goede vraag.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Maatschappij, Politie, Politiek, Waarheidscommissie. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fred de Brouwer. De KLPD was er zogezegd mee bezig. Daar wordt iedereen heen gestuurd, jaja.

  1. De KLPD was op de hoogte van het verdachte ongeluk, de historie van Fred met Demmink EN van de reacties in 2014 in de pers na het ongeluk. Als ze dan niets doen, doen ze doofpotten saampjes. Dan weten we dus wie de doofpot opzet: Justitie. Niet de Thaise politie, maar de Nederlandse Korps Landelijke Politie Dienst. Ik dacht even dat K voor Koninklijk stond, maar dat is niet zo.

  2. Ik ga Mark Rutte schrijven dat ze jou erop moeten zetten. Ik geloof jou nog steeds, hoewel je verhaal steeds groter en meer bizar wordt. Jij moet ook die toestand met Malaysian Airways onderzoeken. E-mail ze maar. Wij als volk moeten hier bovenop zitten. Of het is een dom bedrijfsongeluk daaro. Of het is een false flag vanuit Oekraine. Of het is een false flag vanuit Obama-no-care. In dat laatste geval zitten Plasterk en Rutte er ook bij in. Ik kan dat niet geloven, want onze relatie met de Russen was niet zo heel slecht. Ik word hier zo boos van!

    http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/7/Rutte-onderste-steen-neergehaalde-MH17-moet-boven-komen-1563265W/

  3. kaskaas says:

    Als die Hendrik-Jan de Tuinman in Thailand zat vlak na de moord of tijdens de moord op Fred. En die heeft daar vervolgens niets mee gedaan, dan is het een oetlul eerste klas. Waardeloze vent. Dat is mijn meest gunstige oordeel. Waarschijnlijk zat hij daar met als doel om eventuele ambitieuze plotwerkers in de wielen te rijden. Het heeft mij ook verbaasd dat niemand behalve jij het echt uitgezocht hebt. Je zou verwachten, veel mensen die in Thailand wonen uit Nederland die kennen mekaar daar wel. En ze zijn vaak met pensioen. Hebben dus weinig te verliezen en veel tijd. Niemand doet weer wat. Die Hollandse ondernemers doen alleen wat als er kwartjes te verdienen vallen. In mijn tijd moest je je nek wel uitsteken om iets te doen in het leven. Tegenwoordig willen ze allemaal avontuur gepresenteerd in een groepsreis of gewoon thuis op de TV. Karakter. Daar gaat het om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.