Aangifte tegen Barracuda – Het loopt daar uit de hand

 1. Ik weet wat humor is.
 2. Ik ken de satirische schrijfstijl en kan die regelmatig waarderen.
 3. Ik besef dat -soms- negatieve publiciteit ook gunstig is voor state targets.

Bn1yGdKCIAAMKEC (1)Doodsbedreigingen? Dat is géén humor. Iemands privéadres op een debunk website publiceren, is niet als satirisch te interpreteren. Na deze, die, deze, die en deze publicatie van mijn kant, evenals beleefde verzoeken om genoemde uitingen van de Barracuda website te verwijderen, heb ik aangifte gedaan. De foto hiernaast is afkomstig van Ademas.

AANGIFTE Barracuda

Aldus een aangifte bij de politie te Amsterdam. Ik verwacht dat ze hier wel degelijk werk van maken, want de politie zou toch eens wegkijken bij potentieel dodelijk geweld in deze stad. Dat laatste is -bij mijn weten- nog NOOIT voorgekomen. U herkent wellicht de schrijfstijl.

Overigens heb ikzelf van niemand ooit een klacht gehad of een verzoek tot aanpassing van mijn publicaties over hen of anderen. Mocht iemand menen onterecht of op onjuiste wijze beschreven te worden door mij, neem gerust contact met me op. Ik zal er altijd serieus naar kijken.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Politie, Privacy and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Aangifte tegen Barracuda – Het loopt daar uit de hand

 1. kaskaas says:

  Barrabaggerkutja. Pak ze aan. Politie zal niets doen, maar laat dat ook maar duidelijk worden. Het is een site die altijd loopt te stoken. En de reageerders zijn er behoorlijk de weg kwijt. Die Ademan heeft de pik op je en op joden en op iedereen. Genoeg.
  En nu ga k foebal kieken. Ook die gaan we winnen van Maxima.

 2. Ik word hier echt misselijk van. Misselijkmakend is dit. Wat een minpunten. Gatver. Ze geven het openlijk toe en komen daar tot dusver mee weg. Het is bedreiging! En dan zeggen dat je er zelf om vraagt omdat je een foto laat zien met een blauw oog!

 3. En nog iets. Ja, goed dat je aangifte doet. Tuurlijk doet de politie daar niets mee. Dat zijn halve nazi’s, fascisten. Maar je moet het wel doen, die aangifte. Laat maar zien dat het foute lamzakken zijn.

  De suggestie is dat de Joden er achter zitten nu. Heb jij veel Joodse mensen gezien in het gang stalking project? Tot nu toe leek het me redelijk gemixt (typisch internationaal geheime dienst stront team). Die jongen in Cambodja was Joods en Plasterk ook. Wie nog meer? De Mossad is wel vreselijk lijkt me. De CIA en Mossad hebben samen vast wel ellende aangericht wereldwijd.

  Dat de Joden, de Joden snap ik niet goed. We moeten gaan snappen welke Joodse organisaties erachter zitten en hoe ze opereren. Een etniciteit beschuldigen is eng. De Mossad beschuldigen: dat doet niemand! en dat laatste is raar.

 4. kaskaas says:

  Ik heb hem even voor je uitgezocht. Het is niet Adema’s het is Adamas. Adam As! Uit de gekozen naam blijkt dat ie homo is en van diamanten houdt. Bovendien heeft hij kanker. Google het maar even. LOL is het niet 1 van je buurmannen? Als ie zo snel is met reageren. Soms klinkt ie buitenlands en soms niet, dus waarschijnlijk zijn het 2 trollenbollen van de AIVD-clan.

 5. Beste Maud,

  Politie doet niks met aangifte mbt internet, althans niet voor de burgers,

  Wel het MDI, echter die is ook van dezelfde overheid, beste Maud.

  Werkzaamheden MDI
  Het MDI heeft als belangrijkste taak het behandelen van meldingen over discriminatie op het Internet, het verwijderd krijgen van gemelde strafbare uitingen, het weerspreken van antisemitisme en Holocaust ontkenning (pilot-project), en een bijdrage leveren aan strafrechtelijke handhaving. Het MDI werkt op basis van meldingen en op basis van uitingen die zij zelf op Internet aantreft.

  http://www.meldpunt.nl/site/page.php

  Je wordt als vrouw bedreigt en gediscrimineerd door dat ontspoorde polder visje barracudaatje, sla hem aan de haak en fileer de vis vervolgens.

  Barracuda aka bagger guppie ( missionairsvisje) en Ademan, wees eens vent en kom bij mij eens langs vissen, geen geweld, maar met veel lol lokvisjes van de overheid zoals jullie 2 bashen en dissen.

  En beste Maud, je leest toch die onzin niet.
  Guppies pagina is net de digitale letter versie van RTL Boulevard 😉
  Laat hem lekker zwemmen in zijn eigen mierda/shit, want het missionairsvisje zal niet ver komen en geheid door zijn eigen stront zakken en verdrinken.

  Saludos Pablo

 6. Kraven says:

  LOL dan ook maar voor de volledigheid Barra’s antwoord http://barracudanls.blogspot.nl/2014/07/boos.html Ben benieuwd naar de reactie hierop van Maud. *popcorn pakken doet*

 7. jimmypimmy says:

  Barrabagger guppies. Klein en onbetrouwbaar. AIVD dus. Kan niet missen. Pak ze aan, want doodsbedreigingen online laten staan nadat je gevraagd hebt ze te verwijderen: NOT DONE! Die foto is al fout.

 8. Pingback: Bite Me | Swap I. Chou

 9. Dit is wat Barracuda schrijft. Hij geeft alles gewoon toe en laat het bewust staan. Inderdaad heel grappig allemaal. Tot het om jezelf gaat en je woonadres met doosbedreiging online staat.
  http://barracudanls.blogspot.nl/2014/07/boos.html
  ——————–
  Barracuda11 juli 2014 09:44
  Ten aanzien van 1: wat jij als ‘doodsbedreigingen’ kenschetst, noem ik brabbeltaal van halve garen. Ik stel voor dat je dat eens wat minder serieus neemt.

  Ten aanzien van 2: lees je eigen site nog maar eens goed over. Kennelijk ben je alweer glad vergeten wat je daar allemaal neerkalkt. Ten aanzien van beeldrecht en privacy ga je dagelijks over de streep, al helemaal in het kader van wat WordPress acceptabel vindt.

  Ten aanzien van 3: wat een onzinnige paranoia weer. Heeft de AIVD een visitekaartje afgegeven? Zo langzamerhand is er een gigantisch leger ‘stillen’ die zich met Maud bemoeien. Die gewoon iedere dag verder kan bloggen. Hoe komt dat toch?

  Dat mensen niet reageren is simpelweg omdat ze die site van je niet kennen. Dat kunnen we morgen veranderen. Intussen gooi je je eigen glazen nog verder in door iedereen in je directe omgeving te wantrouwen, en potentiële werkgevers een duidelijk signaal mee te geven dat ze deze vrouw nooit meer in dienst moeten nemen. Maar als jij dat nog jaren vol wil houden, be my guest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.