Eberhardt van der Laan wilde uw kinderen in hun blootje zien en daar mogen ze best vroegtijdig dood aan gaan.

Mensen met een IQ lager dan 80 weet niet beter. Ieder ander heeft geen excuus. Naaktscanners zijn zeer ongezond. 

7ca55c4e-5d3e-462d-ab2b-a041cd30845d_0_SEH_WEB_Joyce van Belkom PIETNaaktscanners zijn bewezen schadelijk voor de gezondheid. Ikzelf kies ervoor om niet naar landen toe te gaan, waar men deze mensenrechtenschending normaal vindt (ten tijde van apartheid ging ik ook niet naar Zuid-Afrika). Artsen werken niet mee met naaktscanners op luchthavens, omdat zij het gezondheidsrisico te groot achten. Voor uw gezin maakt dat kennelijk niet uit?

Desondanks wilde Eberhardt van der Laan iedere burger (ook uw vrouw en kinderen) d.m.v de naaktscanner op iedere straathoek in Amsterdam in de blote kont kunnen zien. Waarom? Voor uw eigen veiligheid, echt waar! Het gehele politiekorps mag dan uw vrouw naakt zien en daardoor kan zij (heus!) veiliger over straat, echt! (nee, echt niet linklink – link etc.). Bezoekt u voor de grap eens een politiebureau met een aantrekkelijke dame.  Ik kan daar niet meer over opschrijven, want dan ben ik strafbaar wegens belediging van ambtenaar in functie.

Het is algemeen bekend dat de politie alle middelen gebruikt waar ze toegang toe hebben (ook als er geen aanleiding is), om te intimideren (werkt vooral bij onschuldige burgers). Dat geeft ze het gevoel macht te hebben over de burger. Een burgemeester weet dat.

Mijn conclusie is dat Van der Laan geen ene moer geeft om de gezondheid en het welzijn van de burgers van deze stad. Anders kom je niet met zo’n achterlijk plan.

Blijft u zich vooral druk maken om Zwarte Piet. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Privacy and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Eberhardt van der Laan wilde uw kinderen in hun blootje zien en daar mogen ze best vroegtijdig dood aan gaan.

 1. kaskaas says:

  Scherp en niet lief geschreven. Een beetje gelijk heb je wel. We praten de hele tijd alsof het gaat over veiligheid. Maar politie is gewoon schorriemorrie. En ze intimideren er op los. Niets veiligheid. Macht, daar gaat het om. En naaksfilmers geeft macht, want is vernederende toestand. Heb er zelf ook hekel aan. Als man wil je ook niet dat de wereld je buikje en het gereedschap ziet. Dat geldt voor allemaal, man en vrouw hetzelfde.

 2. jimmypimmy says:

  Ik denk dat de burgemeester het niet leuk vindt dat je dit schrijft. Het gaat natuurlijk allemaal te ver. Iedere idioot in politie uniform kan zo iedere vent/vrouw/kind lopen lastvallen de hele dag. Slaat echt nergens op. Ze hebben geen tijd om boeven te vangen, zitten de hele dag een hun kleine pikkie te rukken bij die beelden.

  En dan is ineens D66 wel weer principieel. Nou goed dan.

 3. De ex-vrouw van Van der Laan is toch ook zomaar dood gereden? Niemand vroeg zich af of dat niet raar was. Nooit meer iets van gehoord. Je zou toch denken dat er mensen in actie komen, als iemand dood gereden wordt zonder enige aanleiding. Die bus reed haar omver zomaar, terwijl zij voorrang had met de fiets. Waar zijn alle politici dan? Ze moet toch bekenden hebben met toegang tot de media. Zat daar dan ook een luchtje aan of zie ik ze nu vliegen? Het is wel iemand die zeker teveel weet.

  Blijf uit de buurt van politici als je lang wilt leven. Dat wil ik maar zeggen. Mag ik dat zeggen? Ik kan het niet onderbouwen en misschien is het wel helemaal niet zo.

  Van der Laan heeft wel een typische Leidse studentekop. Lekker bekakt asociaal. Dat vind ik van hem. Wie kent hem goed?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.