Baruch Jean Thaler (Antwerpen, New York, Cambodja)

 • Geboren: Antwerpen, België
 • Woonachtig: Brooklyn New York, USA
 • Ontmoet in: Siem Reap, Cambodja
 • Beroep: acteur
 • Talen: Engels, Nederlands, Jiddisch

Foto BaruchOp 9 december 2000, vlak na onze ontmoeting met de Koninklijke familie, besloten we te reizen naar Siem Reap, een stadje diep in de jungle van Cambodja. Diezelfde dag nog werden we daar aangesproken door een jongeman ‘Baruch Thaler’ die samen met twee Joodse vrienden reisde door Cambodja. We zijn die dagen veel met hem en zijn vrienden opgetrokken.

Ik had zelf het idee destijds, dat Baruch ons kon verstaan als we Nederlands spraken, omdat hij telkens net op gehoorsafstand bleef staan als wij samen in gesprek waren. Anouk dacht dat dit onzin was: hij vertelde immers uit Brooklyn te komen. Deze Joodse vrienden provoceerden ons ook continue door te praten over kindsoldaten, prostitutie en machtsmisbruik. Goyim noemden ze ons, maar ik wist niet wat dat woord betekende. Achteraf gezien was het hun bedoeling om ons in het Nederlands naar elkaar te laten praten over wat wij hadden gezien in Bangkok, zodat hij mee zou kunnen luisteren.

Dit is het facebook profiel van Baruch Thaler. Tot voor kort stond daar gewoon op dat hij geboren was in Antwerpen (België).

https://www.facebook.com/baruchjean.thaler?fref=ts 

Dan ga ik er voor het gemak even vanuit dat de Joodse gemeenschap in Antwerpen wel degelijk Vlaams verstaat. Het is sowieso vreemd om als geboren Antwerpenaar naar een Belgische Anouk Vanherf te doen alsof je je hele leven in New York hebt gewoond.

Beste sceptici, Zoek de man gerust op. Hij is acteur én eigenaar van een taxibedrijf in Brooklyn. Doe onderzoek naar zijn lagere school historie en laat me weten wat er in zijn geboortebewijs staat. Als ik ongelijk zou hebben, twijfel ik er niet aan dat dit binnen een dag online zal staan. Met vriendelijke groet,   

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, international, Koningshuis, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Baruch Jean Thaler (Antwerpen, New York, Cambodja)

 1. kaskaas says:

  Dat is zeker een Joodse jongen en ik geloof je gelijk dat ie meer talen spreekt dan ie aangeeft. Ze zitten allemaal in de geheime diensten shit de Joden. Veel wel.

  Talk 2 Mira ook, ze gelooft niet in de NWO zegt ze, maar bepaalde Joden geloven wel degelijk dat zij de NWO moeten leiden. Daar heb ik schijt aan. Ik heb een hekel aan discriminatie, tegen Joden maar ook door Joden. Zo simpel is het. Niemand is bedoeld om de wereld te leiden. Je bent ziek als je de hele wereld wilt leiden, want daar komt ellende van. De Oppolocalippo-donder-eindewereld-uitbarsting. Daar vragen ze om als ze de wereld willen leiden.

  De gast op de foto. Als die gast liegt over welke talen hij spreekt en waar ie geboren is, dan is het een onbetrouwbare klootzak.

 2. Dit is na te gaan. Is er niet een kennis van je die toevallig in New York moet zijn binnenkort? Die vent is op te zoeken, als klopt wat je zegt (als hij jou de waarheid gegeven heeft over wie hij is).

 3. Heb je deze foto zelf genomen? Zo ja, op welke dag en waar was het precies. Dan kunnen we het controleren. Niet dat ik je niet geloof, maar alle informatie die je hebt moet erbij!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.