Hij noemde zichzelf Patrick in 1998. In 2009 was hij ineens een lijfwacht van prins Albert van Monaco.

De toevalligheden stapelen zich voor de zoveelste keer op.

Het is geen toeval geweest. Geheime diensten hebben expres de Koninklijke familie exposed aan mij in Bangkok, die bewuste 6 december 2000. In 1998 ben ik (helaas) daarvoor geschikt bevonden.

Februari 1998 heb ik in Nepal de bekende “Everest Basecamp” meerdaagse wandeltocht gedaan door de bergen van de Himalaya (Nepal). Ik had de week ervoor iemand gesproken in Manigram (Nepal) en zij stelde voor een trekking te doen. Het leek me een goed idee.

Tijdens deze trekking langs berghellingen, verblijf je iedere avond in een herberg waar je meestal medereizigers leert kennen. Ik leerde o.a. ene Patrick (UK) kennen die samen met een Duitser (ik ben zijn naam vergeten, een vreselijke gast) op pad was. Hij stelde voor samen verder te wandelen in een team, omdat dit veiliger is, vanwege de zware sneeuwstorm. Daar ging ik mee akkoord.

SAM_9707

 

 

 

 

Patrick, tweede van rechts, met geel brilkoord (Nepal, 1998).

SAM_9717

 

 

 

 

Patrick rechts, de Duitser links. Zij trokken samen op in Nepal (Kala Pattar, 1998). 

 

In 2009 kwam ik erachter wie deze Patrick in werkelijkheid was. Ik zag dezelfde Patrick in 2009 weer, nu als een lijfwacht van prins Albert op Antarctica. Dat is natuurlijk geen toeval.

5. Antarctica 005

 

 

 

 

Patrick rechts, met geel hoofddeksel (Antarctica, 2009)

Antarctica 006 foto 4

 

 

 

 

Patrick, rechts, met bruin jack, naast de jongen met de hoed (Antarctica 2009)

 

Patrick was in 1998 betrokken in de wandeltocht, alwaar de ‘geheime diensten‘ zouden bepalen of ik geschikt genoeg zou zijn voor een projectteam als ‘Vaal Oranje‘. Dat wist ik allemaal niet op dat moment, hoewel ik op meerdere momenten gedrag van bepaalde mensen ‘ietwat vreemd’ vond. Dit soort gasten vinden het normaal om prima burgers gevangen te laten nemen, om een belachelijk slecht project ten uitvoer te brengen. Alsof die geheime diensten niet al lang zélf een dossier hadden over onze Koninklijke familie!

Helaas werd in 1998 besloten dat ik geschikt was om in december 2000 de Koninklijke familie tegen het lijf te lopen in Bangkok.

Je gelooft het niet, maar dit gebeurt echt. En Anouk vertelt me vervolgens niet dat ze foto’s gemaakt heeft.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, international, Koningshuis, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hij noemde zichzelf Patrick in 1998. In 2009 was hij ineens een lijfwacht van prins Albert van Monaco.

  1. jimmypimmy says:

    Jij loopt wel de hele tijd die koninklijke kliek tegen het lijf. Haha prins Albert van Monaco op je fotos bij dat oudere blog van je. Lijfwacht zou heel goed dezelfde kunnen zijn, kan. Heb je zijn naam enzo? Zoeken we hem even op. Weten we het zeker.

  2. kaskaas says:

    Wie is die man rechts op de foto. Dat is geen Nepaliaan lijkt me dunkt zo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.