MeldDemmink: de laatste e-mails met Fred de Brouwer

Blog van MeldDemmink.wordpress.com is mijns inziens een betrouwbare website. De onderstaande e-mail wisseling geeft inzicht in hoe Fred de Brouwer als onderzoeksjournalist gewerkt heeft.

Meld Demmink Direct

image

Rond November 2013 plaatste ik een schotschrift met als doel het probeerd te achterhalen wie en wat de persoon Mostert was. Naar aanleiding van het plaatsen van mijn eerste aanzet stuurde Fred de Brouwer zijn commentaar, althans je zou het eerder een correctie kunnen. Mijn gedachtes kwamen niet overeen met wat er zich daadwerkelijk in het verleden had afgespeeld. Na een aantal emails heen en weer besloot ik een groot gedeelte van het stuk te verwijderen en het voorlopig te laten rusten.

Destijds heb ik Fred toegezegd het door hem geplaatste commentaar en onze correspondentie geheim te houden en tevens zijn naam nergens in publicaties te noemen.

Met het recentelijk overlijden (Lees moord op) van Fred is de door ons gemaakte afspraak wat mij betreft komen te vervallen en zal ik ons email verkeer hieronder volledig en ongecensureerd plaatsen.
Dit ter bevordering van het onderzoek naar dhr. Mostert en natuurlijk…

View original post 1,954 more words

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Demmink, Fred de Brouwer, Media, Pedonetwerk and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.