(deel 4) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

At your serviceReageerder Adema, Karate Bob, Arent Zeevat, Micha Kat, Joop vd W., Jan-Wouter Bloos, politie Amsterdam, ANWB-er, Eric van B&C, en vele anderen met hen. Wat hebben zij gemeen? De dreigementen.

  • Moord (Adema, Karate Bob, ANWB-er, Jurgen Wasser)
  • Institutionalisering (Adema, Karate Bob, Arent Zeevat, Joop vd W., Jan-Wouter Bloos, politie Amsterdam)
  • Verkrachting (Adema, Karate Bob, politie België)

U gelooft dit niet? Het staat online. En na de diverse overlijdens in mijn omgeving, concludeer ik dat het geen loze dreigementen zijn. Micha Kat vindt dit soort zaken overigens heel begrijpelijk, want het doel heiligt de middelen. Met die mentaliteit trek je zeker de verkeerde talenten aan voor je projectjes.

—————————————-

Blog Barracuda “Opsluiting op 23 juni 2014

De reacties bevatten de volgende comments:

(duidelijke dreigementen)

Jammer, dit valt me dan weer zeer van je tegen Maud. Het is een beetje van hetzelfde afgezaagdheid als je 1e deel. Met mijn laatste overzicht van hierboven toon ik tenminste aan dat 99,9% van de Nederlandsche compleetmarkt plus hun nog geflipperde aanhang zoals dat bijna overal op deze planeet het geval blijkt (ja, ja, incluis deze mee zuigende & daarbij ook nog eens van niets wetende dan wel als een antikrakende narcist door het leven moetende!?), uit slecht kunnen liegende & daardoor wel moeten bedelende uit huis geplaatsen bestaat. Hun voorkomen doet intelligent aan, maar als je daar via wat onderzoek verder op door rechercheert, blijkt het slechts om oplichtersbendes te gaan die vanwege eerdere delicten hier in het binnenland hun oplichterspraktijken ergens in een achteraf pedostaatje van onder hun stenen geslepen crimineel tegen de honger verder moeten continueren! Ik houd dan ook in minstens 8 landen waarbinnen deze parasitaire gilde zich verdekt denkt te kunnen ophouden burgeronderzoeksteams aan het werk die wanneer het hen even goed uitkomt al dan niet via arrestatie, moord en doodslag aan een genoegdoening van hun eerdere slachtoffers en dus klanten hier in Europa proberen tegenmoet te komen. Ja hoor ook jij Maud van een slecht gespeeld dan wel gestoorde waus ligt al een tijdje in de pijpleiding om voor de Nederlandse justitie gelijk je jodenpooier Kat als schatkisten afperster in hechtenis genomen te gaan worden, en als dat niet ‘gewoon’ wil gaan zoals andere criminelen je voorgingen, zal ook jij gezelfmoord of anderszins binnen een ‘onderwereld’ liquidatie onder de zoden moeten behoren te eindigen… Haben sie dasss gütt verschzehn?!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to (deel 4) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

  1. Take care Maud. This ‘Ademas’ is a verry well known underground boss here in Europe. Verry dangerous and extremely rich!

    😥 + :0 = ❤ !

  2. kaskaas says:

    Die gast is geen topcrimineel, mocht ie willen. In dat geval zou ie niet zo de hele dag online zitten te wachten tot de AIVD hem spot, domme idioot. Die kan niet eens normaal schrijven. Laat m op taalcursus gaan met zijn analfabetische autisme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.