De man in De Jaren is George Clooney – geheim agent / acteur

Het jaar 2015 wordt cruciaal. Gaat Nederland op in een mondiale politiestaat of kiezen we ervoor een soevereine republiek te worden, met geëmancipeerde banden met internationale instanties als de VN, NATO en EU? 

—————————————————————- George Clooney in De Jaren.—

downloadIk weet dat menig lezer van mijn blog twijfelt aan de mogelijkheid dat George Clooney betrokken is in een jarenlang geheime dienst programma in Nederland. Tegen hen kan ik zeggen: dat geloofde ikzelf eerst ook niet. Echter, er zijn veel connecties tussen Hollywood en de geheime dienst & politiek. Die Hollywood films gaan de hele wereld over. Acteurs dus ook.

Ongeloofwaardig? Besef dan dat George Clooney’s carrière (en beloning daarvoor) pas echt goed op gang kwam, zo rond de periode 1998-2000. Als je bereid bent risico’s te nemen, ben je in Hollywood kennelijk ineens de ‘sexiest man alive’.

George Clooney was de agent in De Jaren, tijdens de lunch met Micha Kat vorig jaar. Hij probeerde te voorkomen dat ik foto’s maakte (zie eerder blog). 

  1. Gelukkig had ik al enkele foto’s gemaakt, terwijl hij nietsvermoedend aan de bar stond af te rekenen. 2. Bovendien had ik een tweede (digitale) camera bij me, hoewel deze van beduidend mindere kwaliteit is. Op basis van het fotomateriaal dat ik heb kunnen maken die dag, kan ik aannemelijk maken dat het inderdaad George Clooney is.

1. Foto aan de bar

Anne-S1-0005 Anne-S1-0006

Nadat ik op 20 juli 2013 afscheid nam van Micha Kat buiten bij café De Jaren (Amsterdam), ben ik terug gelopen om vanuit de deuropening foto’s te nemen. George Clooney staat aan de bar af te rekenen.

De bovenste foto laat duidelijk zien dat er vulling is gebruikt in de mouwen (afstand mouw tot bovenarm is niet natuurlijk). Daarnaast is er vulling gebruikt op zijn bovenbeen (verhouding bovenbeen versus achterwerk is niet natuurlijk).

Mocht iemand het zich afvragen. De hoogte van de barkruk in De Jaren is 89,5 cm. Op basis van de verhoudingen in de foto is de lengte van de man aan de bar 1,80 cm. Volgens online sources is George Clooney inderdaad 1,80 cm.

Nadat ik deze foto’s maakte, ben ik snel weggelopen naar buiten. Eenmaal buiten kwam George Clooney achter me aanlopen en bleef staan bij de ingang van De Jaren. Hierdoor zou ik opnieuw een goede kans hebben om een foto te maken. Dat was wat hij wilde, want terwijl ik mijn fototoestel pakte, gebruikte hij een apparaatje waarmee een fotorolletje overbelicht raakt (de sigaret is alles behalve een sigaret).

2. Foto buiten in de deuropening

Wat meneer niet besefte, was dat ik nog een (kleine) digitale camera bij me had. Hiermee heb ik deze foto kunnen maken. Op de foto is te zien, hoe het postuur van Clooney molliger is gemaakt rondomKEY70047 (2) de benen en de buik. Het blijft echter George Clooney. En hij was niet eens heel bezorgd dat ik hem probeerde te fotograferen.

Het apparaatje om foto’s te laten mislukken, is overigens verwerkt in een nep-sigaret.

Van dit ‘fotomoment’ heb ik niemand iets verteld. Desondanks wist Micha Kat (bleek de tweede -en laatste- keer dat ik met hem afsprak) te weten dat ik (nadat wij afscheid hadden genomen) terug ben gegaan De Jaren in, om de twee foto’s aan de bar te maken. Dat kan hij alleen weten, als hij hiervan op de hoogte is gebracht door het CIA/AIVD/UN team. Opnieuw bewijs dat Micha Kat onderdeel is van het complot om het Koningshuis klem te zetten. Dat her en der diverse burgers gruwelijk en onherstelbaar leed wordt aangedaan, maakt ze niet uit… iets met doel, heiligt de middelen. Ik heb daar grote vraagtekens bij.

Hieronder nog eens een foto van mijn negatieven van die dag.

SAM_0639

De eerste 4 foto’s zijn van mijn buurman die De Jaren verlaat. De tweede 4 foto’s zijn gemaakt van George Clooney in De Jaren (waarbij hij enkele heeft overbelicht), zie uitleg hierboven. Daarna ben ik snel naar het Amstel hotel gefietst (verblijft hij meestal) om een derde poging te doen voor foto’s. Ook op die locatie zijn enkele foto’s overbelicht, hoewel ik Clooney zelf niet gezien heb (derde 4 foto’s).

Waar zijn we in godsnaam mee bezig als land? Beide kanten van het verhaal zijn even erg. Aan beide zijden staan partijen die zich nergens wat van aantrekken, omdat ze zogenaamd immuun zijn. Wie stopt ze als de misdaden te erg worden? Het is zover namelijk.

Samengevat:

  1. We hebben een Koningshuis dat zich misdraagt en het geen probleem vindt om burgers daarvoor de rekening te laten betalen.
  2. We hebben Justitie/AIVD die a) niet gewoon hun werk doen (strafbare feiten aanpakken), b) wél valkuilen opzetten voor hooggeplaatste lieden in en om de regering en c) er geen enkel probleem mee hebben om burgers de rekening van beide te laten betalen.
  3. En George Clooney werkt voor de CIA/UN om mee te helpen een wereldregering vorm te geven, door o.a. Nederland als land af te breken en over te leveren aan de NWO. Dat is wat er nu gebeurt.

Het jaar 2015 wordt cruciaal. Gaat Nederland op in een mondiale politiestaat of kiezen we ervoor een soevereine republiek te worden, met geëmancipeerde banden met internationale instanties als de VN, NATO en EU? 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Demmink, international, Koningshuis, Maatschappij, Media, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De man in De Jaren is George Clooney – geheim agent / acteur

  1. Ik heb ooit ergens gelezen dat in Hollywood vooral de echte CIA agenten (die met een dubbelbaan, acteur en agent) dat die de CIA-agent in de film mogen spelen (als het een hoofdrol is). Weet niet of dit waar is. Hij was wel actief bij de UN en ook in Darfur. Die stap maak je niet zomaar, lijkt me.

  2. Ab van Haren says:

    Lieve Maud, “volgens online sources is George Clooney inderdaad 1,80 cm”….. dat is wel een heel erg kleine acteur 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.