Artikel 12 procedure. Het oordeel van de rechtbank.

201011181125-1_prins-bernhard-maakte-zich-zorgen-over-rokkenjager-willemalexanderNadat ik enkele maanden geleden een uitgebreid dossier heb overhandigd met bewijs (en voldoende aanknopingspunten om additioneel bewijs te vergaren), ontving ik de volgende correspondentie van de rechtbank.

  1. Met betrekking tot wat ik gezien heb in Bangkok: Er zal geen vervolging plaatsvinden, omdat ikzelf geen directe belanghebbende ben (ik ben geen slachtoffer in Bangkok).
  2. Met betrekking tot de misdaden tegen mij gepleegd in het gang stalking programma: Er zal geen vervolging plaatsvinden, omdat ik onvoldoende bewijs zou hebben aangeleverd. Bovendien verwacht men niet dat aanvullend bewijs vergaard kan worden. (hier een link naar het dossier)

Vergeleken bij Edwin de Roy van Zuydewijn heb ik nu al een bibliotheek aan bewijs. Het aanleveren van mijn foto’s aan de rechtbank, met hierop duidelijk geheim agenten (die mij volgen), is desondanks voor de rechtbank niet genoeg. Ook is het vele bewijs dat mijn carrière is geblokkeerd, ondanks bewezen excellente presentaties, niet genoeg. Dit alles tezamen is niet genoeg. Ik hoop nog steeds dat deelnemers van het illegale gang stalking programma (voormalig collega’s, buren of andere betrokkenen) naar voren komen en openlijk toegeven waar zij aan hebben meegedaan.

SAM_9670 SAM_9671

Het lijkt erop, dat de onterechte onschendbaarheid voor strafrechtelijk vervolging (Thorbecke heeft dit nooit opgenomen in de grondwet), ook wordt toegepast op voormalig staatshoofden en diens familieleden. In welk jaar leven we?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Politie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.