Is deze locatie een logische plek voor een moordaanslag?

SAM_9296Is de Sukhumvit road wel een logische locatie voor een aanslag? Het is een weg waar altijd getuigen zijn die het ongeluk kunnen zien, ook in de avonduren. Bovendien kan men rijdend over de Sukhumvit met ambulance snel een ziekenhuis bereiken. Waarom zou men toch deze locatie kiezen, als professionele hitmen? Ik kan wel wat bedenken.

 • Een ongeluk is in Thailand een voor de hand liggende wijze om iemand te vermoorden, zonder dat het argwaan wekt.
 • Om een locatie te selecteren, evalueert een professioneel team de wegen waar het target bijna dagelijks langskomt.
 • De (politie) CCTV camera’s voor traffic control waren allemaal uitgeschakeld/kapot langs de Sukhumvit road tussen de afslag Huay Yai en de afslag Wat Yuang (in de richting van Pattaya naar Bang Saray).
 • Omdat Fred de Brouwer altijd langs zijn partner gaat onderweg naar huis (als deze moet werken), is het mogelijk hem te volgen vanaf de dokterskliniek in Huay Yai.
 • De Sukhumvit heeft een middenberm, waardoor je alleen rekening hoeft te houden met getuigen/verkeersdeelnemers die aan dezelfde kant van de weg verkeren.
 • Juist vóór de afslag naar Wat Yuang zijn er enkele kilometers aaneen waar ‘s avonds geen mensen zijn (weiland, Technical college, Agrarische college).

SAM_9662

De exacte locatie (letterlijk op de afslag Wat Yuang) is Fred de Brouwer wellicht zelfs fataal geworden. Hij is ten val gebracht op slechts 15 meter van een bewegwijzeringsbord voor het hospitaal Wat Yuang. Dat is een klein ziekenhuis met slechts 30 bedden. Indien hij elders ten val was gebracht (eerder of verderop op de Sukhumvit), zou hij sowieso naar een hospitaal zijn gebracht waar ze wel behandelmogelijkheden hebben voor iemand die zwaargewond is.

Hoewel de Sukhumvit op het eerste gezicht geen goede locatie lijkt (goed verlicht, veel traffic CCTV camera’s, altijd verkeer), is de gekozen locatie toch sluw voor lieden met kwade bedoelingen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Media, Pedonetwerk, Politie and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Is deze locatie een logische plek voor een moordaanslag?

 1. kaskaas says:

  Het lijkt mij wel mogelijk. Ik heb op google map gekeken. Goed mogelijk. Vooral die middenberm zorgt dat de andere kant van de weg niet ziet wat er gebeurt. Als aan de zijkant van de in de avond geen mensen zijn (huizen, cafes, etc) dan ziet bijna niemand welke auto volgt. Cameraatjes toevallig stuk? Jaja. En ambulance toevallig wat slechte keuzes. Jaja.

 2. kaskaas says:

  Dus hij is van dat Holland Belgie Huis (rechtsboven) naar links gereden en dan die weg langs het spoor naar beneden. Dan weer linksaf over het spoor naar de dokter waarmee bij iets had. En toen verder terug gereden en op die Sukhumvit weg. Daar dus linksaf geslagen naar beneden gereden…. Tot waar precies? Dat zag ik niet goed op de google maps. Ik zag een Technical College, maar dat was best ver zuidelijk op google maps.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.