Ik daag Peter R de Vries uit om onze dossiers over Fred de Brouwer eens naast elkaar te leggen

Van mij mag dat debat live op TV. Uit mijn gedegen onderzoek is gebleken dat de dood van Fred de Brouwer door een zeer professionele aanslag is veroorzaakt. Welke feiten heeft Peter R de Vries onderzocht om tot zijn conclusie te komen? RTL Boulevard is een roddelprogramma, maar dit gaat te ver.

Het goede nieuws is dat de kijkers van RTL Boulevard nu weet hebben van het bestaan van de Demmink affaire. Het gaat vooruit. Te langzaam. Kennelijk is het belangrijker om iedereen een rolletje te laten spelen, dan om de zaken uit te zoeken en op te lossen.

En andere bekende Demmink verdedigers doen mee.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Video | This entry was posted in Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Maatschappij, Media, Pedonetwerk, Politie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ik daag Peter R de Vries uit om onze dossiers over Fred de Brouwer eens naast elkaar te leggen

 1. kaskaas says:

  Die gast heeft iedere geloofwaardigheid verloren voor mensen die een beetje wakker zijn. Maar vergis je niet, de meeste mensen hebben het echt niet door en geloven hem gewoon. Het volk gelooft het nog steeds en kijkt niet verder dan de kwijlebal en het roddelprogramma. Kijk ze eens smerig lachen, ze lachen zich suf. Er is hier iemand dood gegaan, die gevlucht is uit Nederland. Dat weet iedere lamzak. Lache man, die Albert Verlinde is ook een Orange schijter. Het ligt er huizendik bovenop. Bah!

 2. vasco1971 says:

  Peter Hoer de Vries heeft in het verleden zaakjes toegeschoven gekregen, waarvan men allang wist wie de daders waren, maar zogenaamd niet opgelost kregen, zodat hij een boost aan bekendheid en populariteit heeft gekregen. Dat alles om zijn naam te vestigen als oplosser en betrouwbare onderzoeker. Dus alles wat Petertje tegenwoordig roept wordt als zoete koek geslikt, handig voor de gevestigde orde natuurlijk. Zijn opvolger staat inmiddels al klaar in de vorm van John van de Heuvel, die misdadigers die door onze eigen justitie niet gevonden kunnen worden in het verre Thailand bijvoorbeeld, terwijl justitie de beschikking heeft tot 1 vd modernste spionage faciliteiten ter wereld. Dit alles zodat Johnny boy naar Thailand kan afreizen en kan zeggen: Heel Nederland is naar jou op zoek, maar IK heb je gevonden! En zo worden deze carrières en reputaties gecreëerd, zodat het klootjesvolk van Nederland wat s’avonds met het bord op schoot of bakje chips op tafel deze verraders als helden gaat zien en zeer betrouwbaar gaan vinden.
  Mensen als Peter, Johnny maar ook Alberto Stegeman zijn er puur om het volk op het verkeerde been te zetten. En dat lukt ze aardig helaas.

 3. Misselijk word ik als ik die koppen zie.

 4. jimmypimmy says:

  Ik heb hem een mail gestuurd. Doet het toch niet, de lafbek.

 5. VriendvanFredeBrouwer says:

  Op de CCTV is te zien….. Op de hoek stond een mototaxi Thaise vent van ongeveer 25 jaar, met een oranje hesje. De zat precies zo, dat hij kon zien dat Fred eraan kwam vanaf de dokter en af zou slaan op de grote weg richting zijn huis. Op die hoek zat deze te wachten. Als Fred eraan kwam, ging hij ineens op de motorscooter weg, hoewel hij geen klant had. Vanaf het Ambassador hotel of een ander groot gebouw of die loopbrug over de snelweg kan je prima zien als er een motorscootertaxi in knaloranje ineens aftrapt. Als ze dan met de wagens aan komen rijden, hebben ze Fred precies op een stuk weg bij het ziekenhuis. Klaar. Alleen die motorscooter taxi stond op de uitkijk, precies op de hoek waar Fred even zou moeten uitkijken om af te slaan de grote snelweg op. Een motorscooter taxi is ook herkenbaar. Knaloranje. Een reële mogelijkheid.

  Een andere mogelijkheid is dat de dokter een seintje gaf als hij zou vertrekken vanaf de kliniek. Maar dat is lastiger om te realiseren, omdat Fred op de scooter kan stappen, op hetzelfde moment als anderen dat ook doen en dan weet je niet wie wie is. Je moet van dichtbij iemand in het gezicht kunnen kijken om zeker te zijn.

  De geheime dienst agentjes deden er alles aan om te voorkomen, dat ik dat stuk CCTV film zou mogen zien. Nou, dat was het dan.

  I hope the Thai police will find this guy. It is for sure not one guy. At least three vehicles were involved in this hit. 1. One who spotted and followed him. 2. One who hit him first so he would fall down. 3. The second car drove over him. 4. To be 100% sure, the ambulance needed to take him to the hospital that is just a small hospital. So at least 4 teams?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.