De Bangkok maffia zocht naar Fred de Brouwer in zijn oude huis. Dat was 3 weken voor “het ongeluk”.

Fred de Brouwer was per 1 februari 2014 verhuisd naar een zogenaamde gated community in Bang Saray. Zijn (oude) buren had hij van deze verhuizing niet op de hoogte gebracht. Een uitzondering had hij gemaakt voor een buurman die hij bijna dagelijks sprak. Hem heeft hij gezegd: “Als er iemand naar me vraagt, wil je dan zeggen dat je niet weet waarheen ik verhuisd ben?”

SAM_9302Slechts drie weken later gebeurde het. Twee Thaise mannen (die later werden omschreven als kleerkasten van de Bangkok maffia) en één Thaise oudere vrouw in een grote zwarte Frontera wagen belden aan bij de nieuwe huurders van het oude huis van Fred de Brouwer. Op zeer agressieve wijze vroegen zijn naar Fred de Brouwer. Toen de nieuwe huurders aangaven, dat hij was verhuisd, wilden deze bezoekers het niet geloven. Ze stonden op het punt om gewoonweg het huis binnen te dringen en zelf op zoek te gaan naar Fred.

De nieuwe huurders herkenden het drietal als zijnde Bangkok maffia. Deze nieuwe huurders waren echter niet bang aangelegd en lieten hun drie (grote) waakhonden in de tuin rondlopen, terwijl zijzelf het getekende huurcontract aan de bezoekers lieten zien. De nieuwe huurders geloofden dat de waakhonden ervoor hebben gezorgd, dat de ongewenste bezoekers niet het erf op zijn gekomen.

Drie weken na dit voorval is Fred de Brouwer overreden op de Sukhumvit road ter hoogte van tempelcomplex ‘Wat Yuang’. Hierboven ziet u een foto van het oude huurhuis, genomen vanaf de toegangspoort. Hieronder de gated community in Bang Saray.

SAM_9308

Geen van de vrienden en kennissen van Fred de Brouwer heeft weet van connecties van Fred met de Bangkok maffia. De reputatie van de Bangkok maffia is ook dusdanig, dat het niet aannemelijk is dat Fred de Brouwer zich met hen heeft ingelaten. De meest logische verklaring is dat “een partij” Bangkok maffia heeft ingehuurd om Fred de Brouwer onder handen te nemen. 

Een overzicht van het verzamelde bewijs vindt u hier (link). Hoe lang gaat het duren voor mensen niet alleen verontwaardigd zijn, maar dit uiten door op de pleinen te gaan staan?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Media, Pedonetwerk, Politie and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De Bangkok maffia zocht naar Fred de Brouwer in zijn oude huis. Dat was 3 weken voor “het ongeluk”.

  1. jimmypimmy says:

    Ik heb het even vergoot die foto. Het blauwe bord zegt “te huur”. Ziet er niet naar uit dat familie van de huurbaas de boel bewoond in ieder geval.
    Sooooo. Bangkok maffia. Wie heeft daar goeie contacten? Dat is foute boel, die schieten je zo overhoop. Dat is meer hun stijl. Geen vragen stellen, direct afrekenen.
    De wijze van aanslag lijkt mij, als bleke leek, eerder een staatsjob. Moet een ongeluk lijken, dan is het zo gepiept. En een hartaanval, ze schijnen middeltjes te hebben dat je die hartaanval zo kan oproepen. Hoeveel mensen zaten er in die rescuewagen? Dat vertrouw ik dus van geen meter.
    Hoe dan ook. Er zijn zoveel verdachte aspecten aan die situatie. Henk Krol die zegt dat hij enkele uren daarvoor nog met hem heeft zitten chatten. Stom trouwens, om zo boos te worden over de chat. Je wordt zeker getapt en Henk Krol weet dat drommels goed.

  2. Dat hekwerk is gewoon niet hoog genoeg om veiligheid te bieden. Fred had ook gewoon honden moeten nemen. Dat is het beste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.