Begin februari verhuisde Fred de Brouwer in stilte van Huay Yai naar een meer veilige woning in Bang Saray

SAM_9302 SAM_9333

Begin februari verhuisde Fred de Brouwer van een wat rustig gelegen woning in Huay Yai (links) naar een gated community direct aan de Sukhumvit road in Bang Saray (rechts). Hij deed dit omdat hij zich zorgen maakte.

 • In de maanden voor zijn verhuizing was het hem opgevallen, dat er mannetjes voor zijn huis postten in wagens. Een buurman kon aan mij bevestigen vreemde auto’s gezien te hebben aan de kant van de weg. Nu wil het zo zijn, dat er voor zijn oude huurhuis een stuk braakliggend terrein ligt (zie foto’s). Rechts naast en aan de achterkant van het huis ligt weiland/bosjes. Bezoekers aan zijn huis of het huis van buren parkeren altijd binnen de poorten van het hekwerk rondom de woning. Er is geen reden te bedenken waarom vreemde auto’s tegenover zijn huis geparkeerd zouden staan. Ze stonden er.
 • Begin februari verhuisde Fred de Brouwer met zijn partner naar een beter beveiligd huis in Bang Saray. Deze gated community is direct aan de Sukhumvit road gelegen.
 • Aan zijn beste vrienden vertelde hij, dat hij verhuisde, omdat de dochter van zijn huurbaas in zijn oude huurwoning wilde. Dit was een verzinsel. Zijn huurbaas heeft geen kinderen en de huurwoning staat (na enkele maanden verhuurd te zijn) nu leeg. Kennelijk wilde Fred de ware reden van zijn verhuizing niet vertellen aan vrienden.
 • Slechts aan één buurman (die hij dagelijks zag) heeft hij meer laten doorschemeren. Hij vroeg hem concreet: “Als iemand vraagt waar ik heen verhuisd ben, wil je dan zeggen dat je niet weet waar ik nu woon?”
 • Fred de Brouwer is vervolgens in de avonduren verhuisd, waardoor zelfs zijn directe buurman niet doorhad dat hij überhaupt verhuisd was.
 • Twee weken na deze verhuizing, stuurde Fred de Brouwer de e-mail naar de fam. Poot (15 febr e-mail) waarin hij aangaf dat een ”ongeluk” geen ondenkbaar scenario zou zijn.

Drie weken na zijn verhuizing zou de Bangkok maffia bij zijn oude huis voor de deur staan, om daar -onverwacht- geen Fred de Brouwer aan te treffen, maar nieuwe huurders. Drie weken na dit vreemde bezoek aan zijn oude huurhuis, is Fred de Brouwer om het leven gekomen. Een overzicht van het verzamelde bewijs vindt u hier (link).

Hieronder de foto’s van het terrein rondom zijn (oude) huis in Huay Yai. Er is geen reden te bedenken waarom hier vreemde auto’s zouden moeten staan (postten).

SAM_9306

 

 

Het braakliggend terrein tegenover de (oude) huurwoning van Fred in Huay Yai. 

 

SAM_9307

 

Dit is het terrein rechts naast de (oude) woning in Huay Yai. Links het houten hekwerk van de woning, dat weinig beveiliging biedt. Ook achter de woning zijn slechts bosjes. 

 

Hoewel de buren elkaar kennen in deze straat, is de afstand tussen de huizen relatief groot, waardoor iemand met kwade bedoelingen relatief makkelijk zijn gang kan gaan. Bij de nieuwe woning in Bang Saray was dit welhaast onmogelijk, omdat de huizen er dicht op elkaar staan en het een gated community is.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Image | This entry was posted in Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Begin februari verhuisde Fred de Brouwer in stilte van Huay Yai naar een meer veilige woning in Bang Saray

 1. jimmypimmy says:

  Dit is gebaseerd op meerdere getuigen? Een getuige is hier niet genoeg he.

 2. jimmypimmy says:

  Wel goed dat je gewoon daarheen bent gegaan, Bangkok maffia of niet, gewoon gaan. Stoer. Van de Bangkok Maffia wordt gezegd: die stellen geen vragen, als je in de weg loopt maken ze je af, simpel. Die Thaien kunnen wel agressief zijn, wild volkje.

 3. Het is duidelijk dat hij bang was voor een aanslag. GVD. Wij kunnen niets doen om dit soort mensen te helpen. En we hebben veel van dit soort mensen rondlopen nu. Het ergste is, degene die fake zijn krijgen de meeste aandacht in de media en worden dus WEL geholpen. Dat zei jij ook van Karate Bob Maud. En Micha Kat krijgt ook wel vergoedingen.

 4. Hij was dus bang voor een aanslag:
  1. verhuist in stilte
  2. smoesjes over het waarom van de verhuizing.
  3. buurman gevraagd om niet te zeggen waar hij heengaat.
  4. hij had mannetjes zien staan postten voor zijn huis.
  5. hij stuurt Poot die e-mail dat ie bang is.

  En dan nog boos met Henk Krol chatten dat ie naar Nederland zou willen komen. Welke rol heeft Henk gespeeld?

 5. Pingback: Procedure voegen Demmink vs. AD en achtergronden Prinsjesdag 2010! | Erwin Lensink Vrij

 6. Pingback: De zeer dubieuze zaak en het proces rond Els Borst (D66) | Erwin Lensink Vrij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.