Fred de Brouwer. Ik heb het uitgebreid onderzocht en moet concluderen dat dit een zeer professionele aanslag was.

freddebrouwerFred de Brouwer is niet meer. Hij is om het leven gekomen enkele uren nadat hij is overreden door een auto op de Sukhumvit road, iets ten Zuiden van Pattaya (Thailand). Ik ben afgereisd naar Pattaya. Na meer dan 25 getuigen te hebben gesproken en de omstandigheden lokaal geanalyseerd, kan ik alleen maar concluderen dat dit een aanslag is geweest, uitgevoerd door zeer goed getrainde professionals.

 1. Fred de Brouwer reed op zijn scooter op de Sukhumvit road van Huay Yai naar Bang Saray (Zuidelijk van Pattaya). Gezien de schade aan zijn scooter, is hij ten val gebracht doordat een auto hem aanreed aan de achterkant van zijn scooter (rechter zijkant). Hierna is hij overreden door een tweede wagen.
 2. De Brouwer is ten val gekomen aan de linkerkant van de weg, waardoor 75% van zijn lichaam links van de linkerrijbaan lag. De wagen die over hem heenreed, is aldus links buiten de eigen rijbaan gereden, om Fred de Brouwer überhaupt te kunnen overrijden. Omdat de plek van “het ongeluk” ook nog eens een kruispunt was, is het niet logisch voor een wagen om juist op die plek links buiten de eigen rijbaan te rijden.
 3. Fred was de laatste maanden van zijn leven ongerust over een mogelijke aanslag. Hij merkte dat hij in de gaten werd gehouden bij zijn oude huis, door mannen die in auto’s voor zijn huis postten. Zes weken voor zijn overlijden is hij in stilte verhuisd naar een andere woning, een gated community. Een buurman vroeg hij: “Als iemand vraagt waar ik heen verhuisd ben, wil je dan zeggen dat je niet weet waar ik nu woon?”.
 4. Fred de Brouwer overwoog om naar Nederland te gaan om zijn verhaal te doen over Demmink. Hij zou een belangrijke getuige zijn in de Demmink zaak. De Brouwer had meer gezien in Praag dan hij tot dusver in de publicaties naar buiten had gebracht, volgens een goede bekende van Fred. Daardoor was juist hij een bedreiging.
 5. Drie weken nadat hij verhuisde (drie weken voor het ”ongeluk”), werd zijn oude woning bezocht door twee mannen en een vrouw in een zwarte wagen. Zij hebben bij de nieuwe huurders op agressieve wijze gevraagd naar Fred de Brouwer, waarbij ze zich niet makkelijk lieten afschepen. De nieuwe huurders vonden de situatie uiterst bedreigend en herkenden de drie personen als zijnde Bangkok maffia.

Fred de Brouwer deed in 2003 uitgebreid onderzoek naar Joris Demmink (link).

De omstandigheden van zijn dood zijn alarmerend. De lokale politie van Na Tjom Tien heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van zijn dood en concludeerde dat het geen gewoon ongeluk was. Dit is notabene bekend bij de KLPD en de Nederlandse ambassade in Bangkok. Zij hebben er in ieder niet op aangedrongen om aandacht te geven aan deze zaak. En de media heeft niet grootschalig alarm geslagen, in tegendeel.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Fred de Brouwer. Ik heb het uitgebreid onderzocht en moet concluderen dat dit een zeer professionele aanslag was.

 1. jimmypimmy says:

  Dit is echt een belangrijke post. Deze moet gedeeld worden. Als het zeker is dat Fred de Brouwer is vermoord en de Nederlandse ambassade trekt niet aan de bel, dan stopt de staat het NU in de doofpot. Hoeveel bewijs willen we hebben? De Thaise politie deed dus wel gewoon haar werk!

 2. Hoe zat het met die ziekenhuizen. Dat was ook raar.

 3. Chris says:

  Goed dat je dat uitzoekwerk gedaan hebt. Had het zelf wel willen doen, echter: geen energie meer voor. Klinkt als typisch (!) “foute boel” inderdaad.
  Heeft De Brouwer, t.a.v. de nog niet gepubliceerde informatie waarover hij dan zou beschikken, geen maatregelen genomen “voor als hem iets zou overkomen”?

 4. kaskaas says:

  Dit is duidelijk. Heb je ook fotos enzo? En wie je gesproken hebt?

 5. DeGrijzeDuif says:

  Het boek van De Brouwer en Krol zou zo goed als af zijn geweest… waar is dat gebleven?

 6. Ik zou ontzettend graag willen weten in welk ziekenhuis Fred de Brouwer is overleden.
  Kan iemand mij dit vertellen?

  • maudoortwijn says:

   Ja. Hij is overleden om 0.15h in het ziekenhuis direct naast de tempel van Wat Yuang. Dat is een lokaal ziekenhuis met 30 bedden. Iemand die zwaar gewond is -Fred was zwaar gewond, had interne bloedingen en was buiten bewustzijn- kan daar in feite niet goed geholpen worden.

 7. JDTVHQ says:

  Ik sprak v/d week tijdens mijn bezoek aan de maan een marsmannetje. Ook echt balen dat ik geen foto gemaakt heb toen. Nu denkt iedereen dat ik het gewoon verzin. Het is hard maar het is niet anders.

  Kun je aantonen dat je in Thailand geweest bent en heb je foto’s of video opnames van deze gesprekken of het bezoek aan Thailand? Welk adres heb je precies bezocht en heb je namen van de getuigen die je daar hebt gesproken? Wat heeft er nou precies plaatsgevonden waardoor je daar klem kwam te zitten en hoe ben je er weer weg gekomen?

 8. DeGrijzeDuif says:

  “De lokale politie van Na Tjom Tien heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van zijn dood en concludeerde dat het geen gewoon ongeluk was. ”

  Bestaat er iets tastbaars wat deze claim onderbouwt?

  • maudoortwijn says:

   Ik heb het politierapport ingezien en meerder malen met de lokale politie gesproken.

 9. Pingback: Procedure voegen Demmink vs. AD en achtergronden Prinsjesdag 2010! | Erwin Lensink Vrij

 10. Pingback: De zeer dubieuze zaak en het proces rond Els Borst (D66) | Erwin Lensink Vrij

 11. Freddie brouwt geen bier meer says:

  Fred de Brouwer is waarschijnlijk een hoax en waarschijnlijk een trannie
  Een dikke dame van adel is dit waarschijnlijk.
  Hij had ook een relatie met een Thaise loverboy
  Vinden die trannies geil.

  Beide faken dat je iets anders bent en dan ondertussen samen neuken.
  De meeste trannies zijn niet echt transgender maar satanische fakers die dus een relatie aangaan met iemand die hetzelfde probleem heeft (psychopatische neiging tot bedriegen van mensen).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.