Wie zijn er overleden in de omgeving sinds 1990?

Gavel and Law BooksSinds het allemaal begon zijn er diverse vreemde sterfgevallen geweest in Maud’s directe omgeving.

Deze sterfgevallen zijn destijds niet onderzocht. Daar zag Maud toen ook geen aanleiding voor. Nu is dat anders. Nu willen wij weten hoe het zit. Ik geloof niet dat dit allemaal toeval is. Een deel zal een hoax zijn, want dat is wie deze mensen zijn. Fakers. Maar als er meer achter zit, dan zal niemand dat onderzoeken.

 • Tijdens Maud’s middelbare schooltijd (1990?) rijdt het broertje van Oortwijn’s huishoudster (W.B.) ‘s nachts tegen een boom in het weekend, nadat hij zijn vriendin naar huis had gebracht. Die vriendin had het daarna (die nacht) uitgemaakt. Hij zou daar kapot van zijn geweest en spontaan tegen een boom zijn gereden uit wanhoop. Geen afscheidsbriefje. Geen serieus motief. Verder ging alles goed met hem. We vermoeden, dat dit was op de Bendijksweg die langs ‘t Reelaer gaat (zeker zijn we er niet meer van). De huishoudster maakte ook schoon op landgoed ‘t Reelaer.
 • In 1990/1991 (6 VWO) zou Allard Westerhof (bekende van Annemarijn) per ongeluk zelfmoord hebben gepleegd, door zichzelf per ongeluk op te hangen. Zijn voeten raakten de grond. Het was een uitzonderlijk geval. Zelf kennen we deze persoon niet. Annemarijn vertelde het de hele school, wat op zich wel bedenkelijk is, omdat bij een verdacht sterfgeval de meeste mensen die energie niet hebben. Hoewel Maud in die tijd nooit met haar omging, vertelde Anne het haar ook. Ze liep er speciaal voor om, zodat ze het Maud kon vertellen.
 • In 1991 pleegt de vader van de huisgenoot van Maud’s vriendje in Groningen zelfmoord. De reden waarom hij het gedaan zou hebben, was flinterdun.
 • In de nacht van 18 op 19 april 1993 is Quinten Bakker onverwacht overleden in Groningen (geboren 30 mei 1973). Maud kende Quinten (van gezicht) van studentenvereniging Cleopatra in Groningen. Het zou door een virus komen, die hij had opgedaan tijdens het duiken.
 • Echtpaar Huisman (9/7/1997, Heino, ouders van een vriend van Han). Dit gaat om mensen die actief zijn in overheidsfuncties en zeker bezig waren met occulte zaken in het dorp.
 • In 2000 komen Rolf en Dayana te overlijden, die Maud kent uit de studententijd. Daar zocht ze destijds niets achter. Wel waren er enkele opvallende zaken aan hun overlijden. Het formele verhaal is dat zij verongelukt zijn in een busongeluk op vakantie in Zuid-Amerika. Hun lichamen zijn nooit gerepatrieerd, omdat de bus geheel verbrand is. Hun vermissing is pas weken na het busongeluk opgemerkt in Nederland, door een werkgever, die het vreemd vond dat Rolf nog steeds niet terug was van vakantie. Hij had hem twee weken daarvoor al terug verwacht. Alleen de registratie op de passagierslijst (als laatste toegevoegd) duidt op hun aanwezigheid bij het grote busongeluk. Anders zou het een vermissingszaak zijn geweest.
 • In 2001 en 2002 plegen twee collega’s van Maud zelfmoord, zonder een briefje achter te laten. Een van hen is zelfs geboren in Bangkok. Dit wist Maud destijds niet. Hebben zij gepoogd -zonder overleg met Maud- om informatie te vergaren over haar zaak?
 • In 2001 emigreert een andere collega van Maud, omdat hij gestalkt wordt en met de dood bedreigd is. Hij begrijpt niet waar het vandaan komt, zegt hij.
 • Schoolgenoot Daniëlle Bruggeman krijgt een dodelijk ongeluk op de weg van Raalte naar Deventer (1/6/2004, Heeten). Zij had op de middelbare school diverse vriendjes gehad die zich met occulte zaken bezighielden. Maud kende haar niet persoonlijk, maar wist wel wie Danielle was.
 • Frank Groten (20/8/2010, Raalte, klasgenoot van Han Oortwijn). Frank was -voor zover wij dat kunnen inschatten- Vrijmetselaar in opleiding op het VWO. Hij speelde gitaar in een band.
 • In 2012 krijgt Jeroen Willems een aanval in theater Carré, direct bij Oortwijn om de hoek. Jeroen Willems is enkele keren betrokken geweest in surveillance in het Amsterdamse uitgaansgelegenheden.
 • In 2014 overlijdt Fred de Brouwer. Volgens de nieuwe media heeft dit te maken met de Demmink getuigenissen. Lang voor Maud naar Bangkok vertrok, werd Fred de Brouwer al “in de gaten gehouden”, volgens getuigen. Het was in ieder geval een aanslag (of een hoax, daar moeten we altijd rekening mee houden).

Laten we de lijst niet langer maken.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Dayane & Rolf, international, Justitie, Politie, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wie zijn er overleden in de omgeving sinds 1990?

 1. jimmypimmy says:

  Dit is heavy shit man. Waarom staan in ons land de mensen niet op? En Fred is zeker een aanslag geweest zeg je? Ik heb 10 euro over gemaakt naar je paypal e-mail, dussssz als we dat allemaal even doen, ben je snel veilig thuis.

 2. kaskaas says:

  Die 2 zelfmoorden is zekers.
  Diane en Rolf is vaag, maar we moeten eerst meer weten.
  Fred de Brouwer kan nog steeds wel met je te maken hebben hoor, ik sou nie so zeker zijn van niet.
  Jeroen Willems denk jij echt ook, was ook raar toen, ja.

  Ik ben boos, dat wat bloggies dit soort dingen moeten uitzoeken. We betalen toch geen belasting om de staat wat moorden te laten plegen. Dat is toch nie de doelen van de staat? Kom op zeg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.