Dit is ONVEILIGHEID voor u en mij, deze controle van de staat op alle burgers ……………. In Elsevier zegt Opstelten: Nederland moet leidend worden op internetveiligheid

man behindMinister van Justitie en Veiligheid Ivo Opstelten (VVD) wil dat Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen zich meer gaan richten op internetveiligheid. ‘Nederland moet leidend worden op het gebied van “cybersecurity”.’

‘We moeten niet achter de feiten aanlopen, maar anticiperen op toekomstige ontwikkelingen,’ zei Opstelten donderdagochtend bij de opening van de campus van The Hague Security Delta, een nieuw cluster van bedrijven, overheden en kennisinstellingen in Den Haag.

Het cluster moet een nationaal innovatiecentrum worden voor veiligheidstechnologie. In de Haagse regio zitten bedrijven als FOX-IT, Siemens, KPN, en veel internationale organisaties die zich richten op veiligheid. Een voorbeeld daarvan is Europol.

——————————-

Fox-It en KPN, dat is dus gewoon Ad Scheepsbouwer (beroep: mensenhandelaar). Daar wordt het niet veiliger van in dit land. We creeren een 1984 maatschappij, waarbij burgers gezien worden als rechteloos vee. Als een partij alles van u weet, ben u een heel makkelijk slachtoffer. Iedere achterlijke idioot kan u ontvoeren, liquideren of uw kindjes misbruiken: als zij alles van u weten. Kinderlijk eenvoudig wordt het. Eenieder die betoogt dat de veiligheid omhoog gaat als alles getapt wordt, die liegt of is oliedom.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Dit is ONVEILIGHEID voor u en mij, deze controle van de staat op alle burgers ……………. In Elsevier zegt Opstelten: Nederland moet leidend worden op internetveiligheid

 1. Bovendien is allang gebleken dat ‘tappen’ het terrorisme bijvoorbeeld absoluut niet tegen gaat. Extremisten en criminelen weten heel goed hoe deze ‘veiligheidsmaatregelen’ te omzeilen, want: er zijn altijd slimmere mensen die inventiever zijn dan de overheden en aanhang.

  • maudoortwijn says:

   Burgers die denken niets te verbergen te hebben, die zullen verbaasd zijn wat er allemaal getapt wordt en wat daar allemaal mee gebeurd.

 2. jimmypimmy says:

  reken maar dat ze Doutzen Kroes meer tappen dan Holleeder. Ze moeten dat tappen beter controleren. Dat gaat mis.

 3. Ernst Mach says:

  De enige subsidies voor onderzoek komen uit de hoek tegenwoordig van iris herkenning, biometrie, patroon herkenning van camera’s als het maar te maken heeft met ons meer in de gaten houden. Mooi contrast met een minister die niet zeker weet of die 1,8 miljoen telefoon taps nou door de amerikanen of door onze eigen ‘diensten’ behandeld waren.

 4. Ernst Mach says:

  Controle over de inlichtingendiensten?, muahaaHaha

  Hoe je met droge ogen ‘controle over de inlichtingendiensten’ kan zeggen is me een raadsel.
  Folteren, intimideren, verminken, vandalizeren en repercussies als je er wat van zegt, en oh, ja, niet meten, vooral niet meten, niet documenteren (de fout die de duitsers maakten), zullen ze wel bedoelen.

  De vorige (niet van deze planeet)-citvd-ers zagen daar dertig jaar lang niets verkeerds in, veiligheid is er om ons van het facisme te beschermen tenslotte.

 5. M. says:

  Alles maar dan ook alles wat word gelogen ‘ in belang van uw veiligheid’ zal juist uw veiligheid kosten en de smerigheid tegenover het volk aleen maar erger maken.Net als uw pinpas onder de noemer veiligheid werd gebracht en zo ook de pc uiteindelijk alleen maar bedoeld zijn om u als goedkope knecht gevangen te zetten zodat de terorristen vrij rond kunnen lopen.Zo handig die pc …iedereen is inmiddels verslaafd aan de pc gelijk een junk aan zijn heroine geknecht zit.
  Mensen die zeggen niets te verbergen te hebben zijn niet de slimste.Het gaat niemand een reet aan wat ik tegen mijn vriendin zeg in prive.Landsbelang is daar niet mee gediend.Of welke veiligheid dan ook en uw ‘veiligheid’ is in handen van mensen die al hebben laten blijken geen menselijk hart te hebben en nog minder te vertrouwen zijn.Elke foto van u of uw kinderen vallen in deze handen.Uw veiligheid is niet meer als een lijst waarop alle tegenstanders van list en bedrog komen te staan zodat die het leven zuur gemaakt kunnen worden.De bank heeft de aan en uit knop al op uw leven.U zit al geboeid al is de ketting nog even niet zichtbaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.