De kerstgedachte, 13 jaar later, Van DaLat naar Amsterdam, nog steeds onderweg en nog steeds geen herberg te vinden

Onderstaande aangifte met foto heb ik vandaag overhandigd aan de politie te Amsterdam. Ik verwacht niet dat ze er iets mee zullen doen, omdat de beschreven personen zijn wie ze zijn en werken waar ze werken. Dat is te gek. En dan hebben onze Tweede Kamerleden dit jaar nog eens een ongrondwettelijke eed gezworen van trouw. Niemand staat boven de wet. Wat een schijnheilig land zijn we toch, als we dit toestaan.

Wel dreigde de politie-agent. Hij wilde niets met de aangifte doen. Als ik wilde dat hij er wel wat mee zou doen, moest ik me eerst psychisch laten onderzoeken. Hij zou binnen enkele minuten een GGZ-psycholoog laten opdraven op het bureau. 

———————————————————————–

AANGIFTE 

 • Aangifte door:      G.J.M. Oortwijn
 • Target:                   G.J.M. Oortwijn
 • Dag en tijdstip:    vanaf 24-25 december 2000, te Da Lat (Vietnam)
 • Datum aangifte:   25 december 2013

Op 24 december 2000 ben ik in de bus van Ho Chi Minh naar Da Lat (Vietnam) gevolgd door een undercover agente (zie foto pagina 2), die samen reisde met een stel van ongeveer 60 jaar oud. Hetzelfde stel was op 6 december 2000 in Bangkok aanwezig als entourage van (werkzaam voor) de Koninklijke familie Oranje-Nassau. De man was ongeveer 60-65 jaar oud, blank, kort grijs haar, slank postuur, lengte ongeveer 1,55cm. De vrouw schatte ik ongeveer 60 jaar, grijs/blond haar tot op de schouders, gezet postuur, lengte ongeveer 1,65cm. Dit bleek later mevrouw Van Loon te zijn. De foto op pagina 2 is genomen op 24 december 2000. Op de achtergrond ziet u het standbeeld van ‘de kip van Da Lat’. De vrouw links op de foto achtervolgde mij hierna op de 24e en 25e december 2000. Smaller kip

Dit drietal Nederlanders is mij gevolgd op 24 en 25 december met als doel mij te stalken. Op 25 december hebben zij een drietal Vietnamese vrouwen gevraagd om mij fysiek lastig te vallen tijdens het winkelen in Da Lat. Eén vrouw van dit drietal Vietnamezen heeft later die dag (25 december 2000) aan mij toegegeven hier vergoeding voor te hebben ontvangen.

Ik doe aangifte van de volgende strafbare feiten, gepleegd met voorbedachten rade in samenspanning en met schending van de ambtsplicht:

 • Hinderlijk volgen en stalken.
 • Intimidatie van een getuige van een misdrijf, te weten ondergetekende.
 • Omkoping en aanzetten tot corruptie van tenminste drie Vietnamezen.
 • Fysiek (laten) mishandelen in opdracht (tegen vergoeding).
 • Mensenroof/vrijheidsberoving. Helpen iemand (ondergetekende) in slavernij brengen.
 • Initiëren georganiseerde stalking cq. langdurige zware mishandeling met als doel blijvend letsel.
 • Aantasten van de reputatie van de Koningin door te handelen in haar opdracht.

Hierbij doe ik aangifte. Het is schandalig dat ambtenaren in functie onschuldige burgers (ondergetekende) op kosten van de belastingbetaler achtervolgen tot in Vietnam, om fysiek te mishandelen tijdens de kerstdagen, met als doel hen vanaf dat moment (tot op de dag van vandaag) de mogelijkheid op een normaal leven (in vrijheid) te ontnemen.

Getekend,

G.J.M. (Maud) Oortwijn

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Politie, Waarheidscommissie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.