AANGIFTE/VERKLARING: betreffende overlijden Jeroen Willems

WillemsVandaag heb ik onderstaande ingeleverd bij het politiebureau ‘IJ-tunnel’ in Amsterdam. De dienstdoende agent heeft aangegeven de verklaring door te geven aan de recherche.

———————————————–

 • Aangifte door:           G.J.M. Oortwijn
 • Betreft:                        Jeroen Willems
 • Datum:                        3 december 2012
 • Datum aangifte:        6 december 2013

Op 3 december 2012 was ik overdag thuis. Ik woon aan de Nieuwe Prinsengracht abc. Aan de overkant van de gracht waren destijds twee panden betrokken in surveillance activiteiten van de AIVD/Koningshuis tegen mij, te weten de Nieuwe Prinsengracht def 1 hoog (fam. def) en de Nieuwe Prinsengracht ghi 1 hoog (bedrijf ghi).

Op 3 december 2012 hoorde ik een ambulance. Omdat ik bemerkte dat er hierom veel drukte was bij de overburen op de Nieuwe Prinsengracht def hoog (minimaal 4 personen volgden de ambulance aandachtig en bleven deze in de gaten houden) en de Nieuwe Prinsengracht ghi 1 hoog (minimaal 3 personen volgden de ambulance aandachtig en bleven deze in de gaten houden), besloot ik naar buiten te lopen. Ik zag dat de ambulance gestopt was vlakbij de achteruitgang van Theater Carré. Ik had al gemerkt dat de heren op de locaties op nummer def en ghi waren opgestaan en mij allemaal aandachtig gade sloegen, terwijl zij druk met elkaar in gesprek raakten. Dit voelde ongemakkelijk, zodat ik mij omdraaide en terug naar huis liep.

Die avond vernam ik dat Jeroen Willems was overleden. Ik had daar gelijk mijn vraagtekens bij om verschillende redenen:

 1. Meerdere (geheim) agenten van de twee surveillance posten hielden overduidelijk de ambulance in de gaten gedurende langere tijd.
 2. Het leek een groot probleem voor hen, dat ik richting de achterkant van Carré liep, waar de ambulance stond te wachten op (achteraf) Jeroen Willems.
 3. Door eigen ervaring ben ik bekend met een methode die “mijn” surveillance team vaker hanteert: het toedienen van een pil, waarmee een epileptische aanval opgeroepen wordt, zodat het slachtoffer daarna opgehaald kan worden door de (eigen) ambulance.
 4. Jeroen Willems is in de jaren 2009-2011 enkele keren betrokken geweest in het volgen van mij voor de AIVD/Koningshuis in café de IJsbreeker (3 maal) en de Stadsschouwburg (1 maal). Ik weet dit zeker, omdat hij daarbij op twee moment in gezelschap was van iemand die zelf ook actief betrokken was in surveillance van mij.
 5. In 2011 zond ik Jeroen Willems mijn boek Dag Licht, zodat hij vanaf dat moment zou kunnen beseffen waarom hij mij moest volgen in de IJsbreeker/Schouwburg.

Dit zou voldoende reden moeten zijn om zijn dood nader te onderzoeken.

Getekend,

G.J.M. Oortwijn

———————

ps Deze verklaring is niet opgenomen in de artikel 12 procedure.

pps. Ik weet niet wie Jeroen Willems iets in zijn drinken heeft kunnen doen, waardoor hij een aanval kreeg. De aanwezigen bij de try-out zouden de minuten voor de aanval moeten reconstrueren.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Media, Politie, Waarheidscommissie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to AANGIFTE/VERKLARING: betreffende overlijden Jeroen Willems

 1. Het klonk destijds al zo illuminatie/bilderberg. Op de leeftijd van 50 jaar. Op 3-12-12 (is 3-3-3) oftewel 3/12/2012 (is opgeteld 11). Allemaal zo toevallig. En overal werd geschreven over hoe hij die avond zou optreden voor Beatrix. Alsof Bea zelf 125 jaar oud was geworden. Ik had er een raar gevoel over.

 2. kaskaas says:

  laat de mensen maar zien wat er allemaal gebeurt. de schellen moeten van de ogen vallen. ik vertrouw het allemaal niet en dat blijkt terecht te zijn.

 3. jimmypimmy says:

  Willems kreeg wel een aanval die leek op epilepsie heb ik ergens gelezen destijds. Wat mij opviel is dat er zoveel aandacht was. Ze hebben dan wel echt een avond uitgekozen, 125!. Vreemd, hij heeft toch ook Claus gespeeld als acteur en veel prijzen ontvangen? Meestal zijn het de koningsgezinden die prijzen ontvangen (vaak). Kijk, als hij altijd meedeed met wat de AIVD/diensten wilden, maar nu ineens een risico begon te zijn. Tja. Ik denk maar wat mee, weet dit niet. BN-ers / media mensen zitten wel vaker met de hoge politiek om tafel. Dat denk je niet, maar dat schijnt wel zo te zijn.

  http://nos.nl/artikel/447431-acteur-jeroen-willems-overleden.html

  http://www.telegraaf.nl/prive/21127889/__Showbizz_in_shock_na_dood_Jeroen_Willems__.html

 4. kutje says:

  Als ik van de aivd was dan zou ik dit als grove laster ervaren.

 5. GoldMorgsCom says:

  Aangifte kan men beter schriftelijk per aangetekende / per fax doen bij de (hoofd)officier van justitie of nog beter deze zelf brengen bij de administratie / griffie van het paleis van justitie / het gerechtshof, tegen verkrijging van een ontvangstbewijs. Nadat justitie seponeert kan een artikel 12 procedure worden gevoerd bij de rechtbank (ook zonder advocaat) en dan houdt het op. Het is nu eenmaal zo dat het recht vaak verzandt in het gekonkel van de machthebbers en hun gevolg, vooral als het om grote belangen gaat.

 6. Anti deVriesmaffia says:

  Maud, idd heel verdacht weer allemaal, maar wat wil je met een aangifte bereiken?
  En ben je niet bang dat ze je binnenkort gewoon opruimen? (op een leuke datum)
  Dat schijnt wel vaker te gebeuren met mensen die te veel weten heb ik wel eens vernomen.
  Ik zou het prachtig vinden.

 7. Anti deVriesmaffia says:

  Maud, volgens mij heb je achtervolgingswaanzin, en niet zo’n klein beetje ook.

 8. Anti deVriesmaffia says:

  Maud, hoe kun jij zo’n duur pand betalen ?
  en heb je nu een jaar op dit plan zitten broeden?

  Kun je weer een boek schrijven. hoer

  • Anti deVriesmaffia says:

   sorry, misschien ben je gewoon gek.
   Ik geef je het voordeel van de twijfel dan maar.
   sorry dat ik hoer zei dan.

  • maudoortwijn says:

   Ja Anti de Vries, ik heb een jaar getwijfeld. Destijds wel anoniem binnen een dag een brief aan iemand gestuurd, maar er verder niets mee gedaan (uit veiligheidsoverwegingen).

 9. Sappig says:

  Maud, kijk eens op de Wikipedia pagina van Jeroen Willems op:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jeroen_Willems
  en scroll helemaal naar beneden naar `overlijden` en dan de laatste zin. Daar staat `Op maandag 10 december werd Willems na een bijeenkomst in de Amsterdamse Stadsschouwburg begraven op Zorgvlied.` Door wie is deze pagina geschreven en wanneer? Het is vandaag de 7 december en 10 december moet nog komen.

  En het wordt nog erger, kijk vervolgens eens bij: http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Jeroen_Willems&action=history

  Daar kan je zien wie de Wikipedia pagina heeft aangepast. En wat is er 12 oktober aangepast?

  12 okt 2013 01:52‎ ATX-NL (Overleg | bijdragen)‎ . . (6.673 bytes) (+26)‎ . . (→‎Overlijden)

  Wil niemand paranoide maken maar hier speelt wel iets.

 10. Nemesis says:

  Geliquideerd ging te veel mee met de contra contra … je weet wel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.