Orange family shows true nature (to clever readers)

prinz-bernhard-beatrix-altSinds een half jaar is er iets veranderd in de Oranje familie. Heel subtiel laten zij blijken, via anderen, hoezeer zij a) geen weet hadden van activiteiten van Bernard, b) zich zorgen maken over wat hij gedaan zou kunnen hebben.

Het is subtiel en niet te ontkennen. De boodschap voor het publiek is: wij zijn uit ander hout gesneden. Sinds een half jaar. Dus dat is vlak na mijn publicatie van de aangifte. Het is ook vlak na de aankondiging van een onthullende Schadwald-video. Slechts kort hierna kwam Toos Nijenhuis met haar verhaal. Menigeen voelt aan, dat een hooggeplaatst persoon misschien getipt wordt vóór publicatie plaatsvindt. Ik wist eind 2012 al van de getuigenis (nu nog niet naar buiten) van de dame die het verhaal van Nijenhuis bevestigt.

De getuigenissen: 
Over the years several witnesses have come forward claiming how members of the Dutch royal family are involved in aggressive pedophile sex and even murder.

 • Maud Oortwijn: about half the members of our royal family (link)
 • Schadwald evidence: at least two Dutch royalty (link)
 • Toos Nijenhuis: about prince Bernard (link) and confirmed by a 2nd witness (link)

Bernard-bashing royal
End 2012, it became clear to insiders, these testimonies would come out. Ever since, prince Bernard had been mentioned in the press by insiders of the royal family, as someone who could not be trusted by them. Yes, as if they themselves feel victimized by prince Bernard. I guess the people will buy this “sad story” again?

 • Een Van Vollenhoven zoon blijkt achteraf (echt!) te balen van Benno (link)
 • Beatrix: Bernhard pleegde hoogverraad (link)
 • ‘Prins Bernhard liet De Roy van Zuydewijn schaduwen’ (link) –niet Beatrix. echt.
 • Eventuele oorlogskunst, dat komt ook van Bernard (link) -dus niet Wilhelmina.

Ze zien de bui al hangen. En iedereen weet dat Bernard dik was met Beatrix en Maxima. De man had juist sterke relaties met iedereen in de familie. Nu ze weten wat er aankomt, laten ze hem vallen als een baksteen. De boodschap moet helder zijn: Wij zijn uit ander hout gesneden. Ze dekken zich in, maar helpen niet de slachtoffers. Duidelijk.

Sterker nog, het achtervolgen van de slachtoffers van het koningshuis gaat door tot op de dag van vandaag, hoewel Bernard al even van het toneel is. Tot voor kort werd hij (ook dank aan de rvd) wel als held neergezet op TV. Dat is nu afgelopen, want ‘alles is de schuld van Bernard’ en de rest van de familie is brandschoon (en dus zielig). Beatrix, die altijd alles onder controle heeft, wist van niets, laat staan dat ze zelf meedeed met. Echt niet!

Ik vermoed dat ze al maandenlang acteerlessen krijgen om zich als slachtoffer van Bernard emotioneel op TV te kunnen laten zien binnenkort. Het volk kan dan lekker meeleven en vergeet hoe Bernard -ook na zijn dood- op TV als ‘stijlvolle schavuit’ is neergezet.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Justitie, Koningshuis, Media, Pedonetwerk, Politiek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Orange family shows true nature (to clever readers)

 1. Ja, want ook Margarita had het destijds over afgeluisterd worden door Trix. Bennie & Trixie, dat waren toch 2 handen op 1 buik. Trix een waardige opvolger van Bennie? Ja, dat was overal duidelijk. Maar nu het waterniveau wat stijgt is Bennie ineens een buitenbeentje in de familie. Het volk gaat het wel geloven als ze straks huilend op TV zeggen hoe erg het is als je opa slechte dingen gedaan heeft….

 2. De Stoutste says:

  Zijn duivelse psychopaten glibberige, hondsbrutale toneelspelers, of wat……

  Een weerzinwekkende “buitenaardse natuur” inderdaad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.