WaarInHolland: Oranjes bezitten mogelijk geroofde ‘oorlogskunst’

De Oranje’s bezitten mogelijk kunst die is gestolen van Joodse eigenaren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een commissie onder leiding van Rudi Ekkart zegt dat er in 41 Nederlandse musea kunst is aangetroffen die mogelijk is gestolen van joden die zijn weggevoerd naar concentratiekampen tijdens WOII. Ekkart is oud directeur van het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie. Ekkart zegt dat het Paleis op de Dam heeft geweigerd om mee te werken aan het onderzoek omdat van te voren al werd verondersteld dat de kans op ‘roofkunst’ in het paleis nihil zou zijn.   – See more at

article-2316740-198BB228000005DC-697_964x751 Lelijk rood wit blauw op 30 april 2013De kunstcollectie die toebehoort aan de Oranjes is privé-eigendom en er is nooit onderzoek gedaan naar de herkomst ervan, aldus Ronny Naftaniel, voormalig lid van de commissie Herkomst Gezocht. Naftaniel heeft vaker onderzoek gedaan naar de herkomst en wijst erop dat wijlen prins Bernhard een goede bekende was van nazibankier Alois Miedl die zijn zakken heeft gevuld met het verhandelen van de beroemde Goudstikker collectie die tijdens WOII door de Duitsers werd gestolen. Miedel is na de oorlog naar Spanje uitgeweken en had nauwe banden met prins Bernhard. Het is daarom niet uit te sluiten dat er geroofde stukken in het Paleis op de Dam aanwezig zijn.    – See more at

Het rood-wit-blauw staat er weer keurig bij.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Politie. Bookmark the permalink.

8 Responses to WaarInHolland: Oranjes bezitten mogelijk geroofde ‘oorlogskunst’

 1. Wat een lelijke mensen zijn het toch en die representeren dus onze vlag van Holland.

 2. Die kunst is nu wel snel weg naar geheime locatie, tuurlijk! Je moet het ook niet aankondigen.

 3. Lees ook “Maakt schoon Schip” van Raymund Schutz. Is wel gefilterd maar toch interessant.
  Zie ook nog 19 miljoen enveloppen in Bad Arolson wachten om opgehaald te worden door nabestaanden, maar nabestaanden krijgen van het Nederlandse notariaat geen verklaring van erfrecht. NIOD gesloten dossier Familie Donner. Famile Roell met Oranje in Canada en nu rechters in Nederland die meehelpen de beerput van oranje dicht te houden Etc etc.

 4. Off topic, maar iets wat ik altijd heel bizar heb gevonden. Pieter Menten kon in de jaren 80 tig ongehinderd zijn kunstcollectie via Schiphol het land uit brengen, dus netjes via de douane.

 5. Oh wacht…. Menten was vrind van Bernard.
  Familie Roell, hartsvriendin Bea,Rechtelijke macht NH,rechtstreekse verbinding met vaticaan, en niet te vergeten een mr Roell bij de GGZ, en de bal is weer rond.
  Dossier handelen B&W NL 40/45 nog steeds gesloten. DNB goud sinds 1940 buiten Europa.

 6. En laten we ook niet vergeten waarom het Dossier over het handelen van o.a B&W Nederland in 1945 voor 70 jaar werd afgesloten… oorlogsmisdaden verjaren na 69 jaar. En wij schapen staan toe dat oorlogsmisdadigers de wetten maken/aanpassen zoal het hun uitkomt ook anno 2014 nog.

 7. i hear voices says:

  ga er maar gewoon vanuit dat de lui met de zielige verhalen op tv en de daders, dat die allemaal lid zijn geweest van dezelfde occulte clubjes met hun geweld en fake nieuws. de echte slachtoffers zijn er zeker geweest maar die hebben NUL kans om hun verhaal te halen of op tv te komen. Alleen daders komen op tv, zowel in de rol als held als in de rol als slechterik als in de rol van slachtoffer. alles dat verhaal kan doen op tv is een dader. ga daar maar vanuit. die lui vinden het lachen om de ergste misdaden te plegen en dan als zielige of als held op tv te komen. kunnen ze medelijden zuigen hoewel zij het zijn die mensen de dood in gejaagd hebben. dat vinden ze geil, zowel geweld als bedrog en vervolgens zuigen op het medeleven….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.