MEGA NIEUWS: “OM onderzoekt Demmink” (Telegraaf)

State prosecutors (OM, Justice department) promise to investigate Joris Demmink.

Telegraaf:  – Het Openbaar Ministerie (OM) is een onderzoek gestart naar de voormalig topambtenaar van Veiligheid en Justitie, Joris Demmink.

Dat meldt het AD vrijdag. Het onderzoek richt zich op een brief van het Turkse OM, waarin staat dat Demmink ‘op 20 juli 1996 Turkije is in gereisd’. Demmink wordt ervan beschuldigd in die maand een minderjarige Turkse jongen te hebben misbruikt. Hij houdt echter vol dat hij sinds 1987 niet meer in Turkije is geweest. Deze verklaring is altijd overgenomen door de Nederlandse regering.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft een verificatieverzoek aan Turkije gestuurd. ,,De Turkse autoriteiten hebben het bestaan van het document bevestigd”, aldus de woordvoerder van minister Ivo Opstelten.

——————————————-

Deze lange lijst getuigenissen alleen is al voldoende om een zaak voor de rechter te brengen. Het OM heeft al jarenlang veel meer bewijs in de kluis opgeborgen. Ze hebben het laten versloffen. Het is mij wel duidelijk waarom.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Demmink, international, Justitie, Koningshuis, Media, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to MEGA NIEUWS: “OM onderzoekt Demmink” (Telegraaf)

 1. Wow, zal er dan eindelijk…? Afwachten maar weer.

 2. jimmypimmy says:

  Een Turkse brief wordt als bewijs gezien. Alle (moedige!) getuigenissen uit Nederland worden genegeerd. Er ligt me een stapel!

  http://maudoortwijn.wordpress.com/2013/09/13/getuigenissen-tegen-joris-demmink-een-stapel-bewijs/

 3. kaskaas says:

  die lange lijst met getuigen. wat een schandaal. Vergis je niet. DIE getuigen uit Nederland, dat zijn de ware helden. Zij riskeren alles. Daarna negeert de politie die getuigenis uit lafheid. Vertrouw ooit een ambtenaar. Petten en peuten, bah. De OM man/vrouw die de deksel op de doofpot stopt, krijgt een mooie nieuwe baan. En de getuigen blijven met een ellendig leven achter.

  Dat is nu aan het veranderen. Nu verandert er wat.

 4. Eindelijk. Ze moeten wel want de internationale pers staat te popelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.