Niburu: Overheid zet trollen en shills in om onrust te stoken onder artikelen

129750Enige tijd geleden meldde CTV News dat de Canadese overheid geheim agenten inhuurde om de sociale media in de gaten te houden en reacties onder nieuwsartikelen bij te houden. De overheid bleek mensen in te zetten om informatie op internet ‘te corrigeren’. De Canadese bevolking wist weinig tot niets van deze activiteiten.

Vandaag de dag worden ook in veel andere landen overheidsagenten ingezet om onrust te stoken in chatrooms en reacties onder nieuwsartikelen. Het gaat daarbij vaak om controversiële onderwerpen als illegale immigratie, het politieke systeem, de oorlog tegen het terrorisme en alternatieve geneeswijzen. Deze zogeheten internettrollen of ‘shills’ worden door de overheid en bepaalde multinationals ingehuurd om de publieke opinie te beïnvloeden.   lees het artikel helemaal…. op niburu.nl

———————————–

Op het moment dat ik mijn verhaal naar buiten bracht via Argusoog, werd massaal met comments gereageerd die allemaal a) mijn verhaal in het belachelijke trokken, b) mij als persoon onderuit haalden, c) een discussie begonnen over iets heel anders. Zelfs Arend zélf vertoonde trollen-gedrag. Zelden was er zó snel, zó veel negatief commentaar als op mijn persbericht. Zo’n 70% van de eerste reacties is trollengedrag. Daarna is de publieke opinie (ook in alteratieve media) gevormd en vecht je vanuit een verzwakte positie. Zo gaat dat.

Maar we zijn er nog steeds. En er komen meer verhalen naar buiten, die vergelijkbaar zijn met mijn verhaal. Steeds meer. Dit kan toch allemaal niet mensen! Van uw belastinggeld!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, international, Justitie, Privacy and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Niburu: Overheid zet trollen en shills in om onrust te stoken onder artikelen

  1. klopt ik zie het gebeuren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.