Gewone dag bij politie Amsterdam: volg de auteur cq getuige!

SAM_5637 Als ik de voordeur uitloop, zie ik drie heren aan het eind van de straat. Ik besluit een blokje om te lopen.

SAM_5717 Op de Weesperstraat word ik langzaam ingehaald door een politie-auto die rechtsaf de Nieuwe Achtergracht inslaat.

SAM_5723 Wanneer ikzelf rechtsaf de Nieuwe Achtergracht inloop, zie ik hoe diezelfde auto een rondje Nieuwe Achtergracht heeft gemaakt en -net achter mij- op de hoek met de Weesperstraat wacht om te zien waar ik heenga. Het blijkt de politieagente te zijn.

SAM_5724 Zij blijft in de auto op de hoek wachten, om te zien wat ik doe. Dan rijdt ze enkele meters op de stoep, zodat ze zicht op mij blijft houden.

SAM_5725 Wanneer ik voor haar uit het zicht verdwijn als ik de roeterstraat oploop, staat er al iemand klaar met een scooter om mij te volgen tot café Koosje (hier heb ik enkele dagen gezeten, omdat thuis het internet het niet doet, dankzij KPN/AIVD). Ze houden me ook bij café Koosje in de gaten.

Wilt u dat dit gebeurt met uw belastinggeld? Als ik geen gang stalking programma had gehad, dan was ik nu een hardwerkende consultant, die bedrijven helpt te overleven in een lastige economie. Sterker nog, ik was daar behoorlijk goed in. Kennelijk mag dat niet. Kennelijk is controle belangrijker [had dat dan in Bangkok toegepast!], dan welzijn en welvaart of mensenrechten. Daar ben ik het niet mee eens. In een gezonde rechtstaat zijn er minder criminelen, zodat deze gerichter aangepakt kunnen worden. Dan hoef je  niet iedere burger ‘op de vingers te kijken’. –Het is toch niet de taak van de staat en instanties om mensen te vernietigen die maatschappelijk goed bezig zijn?-  De hele situatie is te gek voor woorden. In welk jaar leven we?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Gallery | This entry was posted in Bangkok, Justitie, Politie, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gewone dag bij politie Amsterdam: volg de auteur cq getuige!

  1. studeerde er niet een lichting politie/academie af en moesten die ineens wat klusjes hebben: ga die Maud maar volgen. Het is lachwekkend, maar eigenlijk heel schandalig. Je leven wordt kapot gemaakt door de staat. Zij zijn fout en incapabel: jij bent ok. Niet vergeten!

  2. Je bent ‘uit het goede hout gesneden’ Maud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.