Hoe je het ook went of keert: De premier is verantwoordelijk.

Niet alleen is de premier verantwoordelijk voor het staatshoofd… Alhoewel, de onschendbaarheid is nooit bedoeld om zover te gaan, als deze vandaag de dag wordt toegepast. Desondanks is het vandaag zo dat het gehele ambtenarenapparaat ingezet wordt, om misstanden van het Koningshuis af te dekken.  …Niet alleen dat. 

novum SAM_6073

Dit is de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2002 (pdf WET 7 februari 2002).

Omdat de kwestie Bangkok een gecoördineerde aanpak heeft van  de MID (Defensie) en de AIVD (Binnenlandse Zaken) en daarnaast de driehoek, is de minister-president de betrokken minister. Mijn dossier ligt dus al jaren op zijn bureau. En geloof me, het is een dossier waar ieder normaal mens zich voor zou schamen. Ik vermoed dat ook Mark zich er ongemakkelijk bij voelt. Als een land dit doet met een keurige nette burger die prima functioneert maatschappelijk gezien, dan is er iets mis met ‘het systeem’.

Maar ik moet premier Rutte ook credits geven. Nadat ik in 2011 een brief stuurde en hem om hulp vroeg, heeft hij ervoor gezorgd dat er een soort van bemiddeling is opgezet met Koningin Beatrix in de stadsschouwburg (voor mij geheel onverwacht). Die avond was ik echter niet in de stemming om me zo gemakkelijk te laten afkopen door iemand die zoveel gedaan heeft om mij te beschadigen. Vergeet niet, ik had hen al die jaren in bescherming genomen. En wat hebben ze mij aangedaan! Desondanks waardeer ik deze poging van het kabinet. Het had moeten komen van enkele regeringen daarvoor. En dit is niet de manier waarop je zoiets opzet. Dat doe je met bedenktijd en advocaten.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hoe je het ook went of keert: De premier is verantwoordelijk.

  1. jimmypimmy says:

    alles is Mark zijn schuld. als hij Oranje-poppetjes zou aanpakken, zijn we morgen uit de crisis.

  2. Die weten het echt wel. Het is alleen zo n rotzooi. De VVD is toch ook Korthals ? In 2000 was Kok premier. Dus met VVD-PVDA heb jij geen geluk, tenzij er ineens veel druk komt op de ketel. Dan willen juist VVD-PVDA geen gedoe, haha. Ik heb zin in fikkie stoken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.