Een opleiding bedoeld om van straatvegers de ‘ogen en oren’ van de wijk te maken. Net wat we nodig hebben!

SAM_5630Iedereen weet ‘t toch? Het grootste probleem van ons land is, dat de staat niet genoeg in de smiezen heeft, waar iedere burger zich de hele dag mee bezig houdt…

Het viel me al op dat er relatief veel veegwagens langskomen in mijn in feite rustige straat. Ook als het geen vuilophaal-dag is, zie ik weer die veegwagentjes van de gemeente. Laatst stond er eentje voor de ‘Nieuwe Prinsengracht 6’ iets te laden en te lossen. En eergisteren zag ik een veegwagen in mijn straat met een politievrouw op de bijrijderstoel (zie foto). Allemaal voor de veiligheid van u en ik, moeten we maar denken. Gelooft u het nog?

We zijn dichter bij een politiestaat dan de gemiddelde Nederlander gelooft. En daar wordt het niet veiliger door. De politie is namelijk geen organisatie die burgerrechten hoogste prioriteit vindt. Het is gewoon niet zo. Zover zijn ze nog niet, helaas.

SAM_5691  SAM_5690

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Maatschappij, Politie, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Een opleiding bedoeld om van straatvegers de ‘ogen en oren’ van de wijk te maken. Net wat we nodig hebben!

  1. kaskaas says:

    aan wie rapporteren die dan? dat wil ik wel weten. vast niet aan het buurtcafe…. 🙂 de cameras hangen er nog niet genoeg! haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.