En “Knip” zei de muis in het voorhuis

Sinds de radio-uitzending van Talk 2 Myra doet mijn internet het niet goed. Het duurde destijds bijna twee weken alvorens dit goed gerepareerd was. Dat is wat ze doen.

SAM_5354De KPN-monteur zei me toen ook al iets van “there was a snip in the wire downstairs in the basement, but I repaired it”, maar ik luisterde niet goed. Ik ging ervan uit dat de sabotage ‘geregeld was’ via het KPN kastje in de straat, wat bij de voordeur van de Nieuwe Prinsengracht nummer 6 staat.     [zie foto, het gaat om het kastje tussen de bamboeplanten]

Sindsdien doet het internet het af en toe nog steeds niet goed (maar vaak ook wel). Je kan er geen peil op trekken. Meestal als je dan een uurtje wacht, is het probleem ‘opgelost’ en mag je verder werken. Hoogst irritant, maar wat kan je doen?

SAM_5739 SAM_5741

Sinds vier dagen hebben wij in het geheel geen internet en telefoon meer. Omdat reparatie een week kan duren (zegt mijn provider), ben ik zelf even in de kelder gaan kijken. Wat blijkt? Iemand heeft inderdaad de telefoonlijn van de hoofdaansluiting van de telefoon doorgeknipt! In de week na de uitzending van Myra (nadat de eerste monteur is langs geweest en alles herstelde in het KPN-kastje voor Nieuwe Prinsengracht 6 – ja daar was het mis gegaan vlak na de uitzending!)… is enkele dagen daarna óók nog eens iemand in mijn kelder geslopen, om aldaar mijn hoofdaansluiting van de telefoon/internet te saboteren! Toen een week later de tweede monteur van KPN langs kwam, is deze verbinding snel hersteld. Dat bedoelde de tweede monteur dus met de “snip in the wire”. [Op de foto’s in het midden, onder het metalen plaatje]

Nu, enkele maanden later, zijn er weer problemen met internet. We glijden terug in de tijd als land. Toegang tot internet anno 2013 is toch net zo vanzelfsprekend als toegang tot schoon water? Niet zo lang zij iets te zeggen hebben (over de gemeente, politie, of KPN).

Dit is natuurlijk een kleinigheid vergeleken met de schade van “het open riool“. Maar dat is dan ook iemands vakgebied.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Maatschappij, Politie, Privacy and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to En “Knip” zei de muis in het voorhuis

  1. dit is gewoon dom. want jij kan het gewoon zien. je hebt bewijs. alleen de politie zal je nooit helpen. ik vraag me af wat een rechter zal doen. dat vraag ik me nu echt af.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.