E-mails Henk Broeders – Directeur Capgemini Nederland

Titel: Verzoek informatie Henk B foto

Maud Oortwijn, 16-8-2012

Aan: Henk Broeders CC: Jurgen W, Cindy B.

Geachte heer Broeders,

Wellicht is onderstaande e-mail aan uw aandacht ontsnapt vanwege de vakanties.

Gezien de ernst van de zaak zou ik het op prijs stellen enige toelichting te ontvangen op de “behandeling” die de Capgemini groep mij gegeven heeft. Als oud-werknemer die altijd goede projectbeoordelingen heeft gehad, komt de hele situatie bevreemdend op mij over.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en de hopelijk correcte afhandeling.

Met vriendelijke groet,

Maud Oortwijn

—————————-

De rest van de e-mail uitwisseling treft u aan in attached document (Henk B e-mails). Als ik terugdenk aan wat mij is aangedaan en hoe ik desondanks beleefde e-mails stuur naar de verantwoodelijke managers, word ik echt boos. Hoe hebben ze het in hun hoofd gehaald, dit te doen, naar mij? En hoe dom kan je zijn, om mijn e-mails te negeren als beursgenoteerde onderneming? Hij riskeert hiermee het voortbestaan van de brand Capgemini wereldwijd. En dat allemaal voor het Koningshuis? Ik geloof er niets van! Broeders heeft deze vrouw simpelweg verkocht aan politie- en inlichtingendiensten in ruil voor heel veel geld. Wie had gedacht dat hij zo dom zou zijn? Een domme boer.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, international, Maatschappij, Politie, Politiek, Privacy and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to E-mails Henk Broeders – Directeur Capgemini Nederland

  1. SJaak de Witte says:

    Na het lezen van deze artikelen wordt het mij steeds duidelijk dat achter al deze grote ICT concerns (Centric, Capgemeni, etc) een paar rijke families zitten. Er zijn maar een paar rijke families in NL die zoiets groots kunnen financieren en creëren en de bekendst daarvan zijn de Oranjes. Centric waar ik werkte had of heeft zelfs een zusterbedrijf dat Oranjewoud heet, kan het nog duidelijker. Als de Oranjes in samenwerking met paar andere rijke families de financiers zijn pikken zij de mensen aan de top uit en zo verder, hoe lager men komt hier minder men weet.
    Ik kom daar nu pas achter dat zij dus ook daar aan de trouwtjes trekken, wel altijd vermoeden gehad hoor maar nu is het me duidelijk.

  2. Maria says:

    Hallo Maud,

    Ik heb een tijd geleden al een commentaar geplaatst. Nu ik deze e-mail heb gelezen, heb ik gedacht aan toen ik in vaste dienst was gedurende 15 jaar. Ik werd brutaal gestalkt en ontslagen (zonder de toestemming van WW, zonder echte redenen en zonder mijn handtelking). De directeur die de tijdelijke ontslag (minder uren werken) tekende ging daarna weg om een belangrijke functie uit te voeren bij een groter bedrijf. Zijn opvolger tekende later de definitieve onslag en daarna ging hij weg (misschien kreeg hij een andere functie ergens anders of voorpensioen, wie weet). Een werknemer van Het Juridisch Loket zei dat ik gelijk had en dat ik geen ontslag mocht krijgen. De dag daarna wilde hij zich ermee niet veel bemoeien. Wat raar. Toch ben ik uit de veld weggelaten. Toen het verpesten op het werk begon (later begreep ik dat het bij het programma van gangstalking hoorde) kreeg mijn ex-buurvrouw een functie bij FNV, de grootste vakbon van Nederland. Mijn buurvrouw was een van de belangrijkste contactpersonen. Dat kan niet toevallig zijn, denk ik. Hiernaast worden alleen maar leugens over ons verteld en er wordt geprobeerd ons schuldig van wat te maken. Ik bedank je alles wat je bekend maakt. Hoe is het nu met je?.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.