Ik was klaar met dat Pieter Cloo “Vastgoed team” – dus steel ik zijn hoed! Komt de Amsterdamse politie hier ook voor langs?

IMG_1069Ik vond dat “vastgoed team” niet okay op het weekend weg van Boer & Croon. Dus pakte ik Pieter Cloo zijn hoed af. [bewijs: ik sta op deze foto rechts achter met de hoed van Cloo] Dat vond Pieter weer niet goed. De ietwat gezette man holde boos achter me aan, om af te dwingen dat ik de hoed terug zou geven. Ik was natuurlijk sneller op mijn hakken, dan hij met zijn wat extra gewicht. Na de foto heb ik de hoed maar gewoon terug gegeven aan de “arme man”. Hij paste me sowieso niet.

Cloo boosKomt de Amsterdamse politie nu binnenkort ook langs i.v.m. een 5 minuten gestolen hoed? Vergeleken met het “glaasje water van Inez“, zal hier toch wel tien jaar dwangverpleging op staan. Ik had immers kunnen inschatten, dat de man voor Beatrix werkte op dat moment en dus kans maakte om SG van Justitie te worden…

Cloo was zichtbaar boos vanwege de hoed.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Image | This entry was posted in Bangkok, Demmink, Justitie, Koningshuis, Politie, Politiek and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ik was klaar met dat Pieter Cloo “Vastgoed team” – dus steel ik zijn hoed! Komt de Amsterdamse politie hier ook voor langs?

  1. Wat een decadente toestand. En die Cloo is een soort speenvarken. Hoe kan het dat dit gebeurt. Want jij hield toch gewoon je mond. Die gasten wilden je gewoon stalken, omdat je vrouw bent. Vinden ze leuk. De zielepieten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.