Hoeveel BEWIJS moet er komen: “WIE deden dat dan bij Boer & Croon, met alle geweld?” (deel 5)

In 2007-2009 I worked for Dutch consulting firm Boer & Croon. They had a state gang stalking (liquidation) team working fulltime in the office, just a few metres away from my desk. I was told this team was ‘Boer & Croon real estate consultants’, who adviced clients in the real estate value chain. Since I didn’t like the persons in that team (I could tell by looking at them for 5 seconds), I stayed away from this team. Only later I learned, these agents were fulltime monitoring me. And they forced the people who worked with me, to treat me disrespectful. Here are the pictures (taken in Sevilla, part 2).

100 DSC_0556 200 DSC_0561

Aan het begin van het ‘weekendje weg’ is aan alle collega’s uitgelegd hoe het weekend was opgebouwd. De foto’s boven laten goed zien, dat er enkele collega’s waren (ik dacht op dat moment echt dat dit collega’s van me waren), die helemaal geen belangstelling hadden voor het officiele programma. Op de foto links is dat de jongeman met donker haar, links voor in het blauwe shirt. Op diezelfde foto staan links achter Ita Ritsema en Pieter Cloo (opvolger Demmink bij Justitie) te smoezen. Alle drie waren ze in Servilla, met als doel mij te elimineren. Dat doen ze gewoon, voor de majesteit, zonder zichzelf vragen te stellen.

De foto rechts hierboven laat zien, dat er drie mensen vooraan staan, die alledrie afgeleid zijn. Ze hebben nu al plezier om de flauwe pesterijen die ze gaan inzetten. De dame in het zwart (Marilyne Boumeester) en de jongeman met de zwarte bril zitten ook in het team. Rechts achter op deze foto, staat Gobert (teamleider van het gang stalking programma) de zaken voor te bespreken met iemand achterin.

300 IMG_0656 huifkan 400 Sevilla 070 huifka

Deze twee foto’s van het huifkar ritje laten dezelfde mensen nog eens zien. De rest van de mensen op de foto’s zijn gewoon collega’s die een weekendje weg gaan samen. Dit team heeft als doel om iemands plezier op de werkvloer definitief af te breken. (Leuk, joh!)

500 100_3201 600 IMG_0999

Tijdens het borrelen, wordt er nog wat verder gesmoest, om ook bij het eten nog even vervelend te doen. Ik ben de dame met de witte blouse en de strohoed. Gobert houdt me continue in de gaten. Het lastige is dat als iedereen meedoet, je weinig terug kunt doen. [Klik even op de foto’s, om ze groter te maken, dan wordt het allemaal helemaal duidelijk]

Dit soort mensen hangt dus permanent rondom het koningshuis: niet chique. Ach, we moeten maar zo denken: Dit is hun baan. Dit is wie ze zijn. Het zou niet mijn keus zijn.

Mijn keus zou het zijn om deze criminelen niet een ambtenarensalaris te geven, maar een langdurige gevangenisstraf. Gang stalking is een langzame marteldood met voorbedachte rade in groepsverband, waarmee niet alleen iemands leven vernietigd wordt, maar ook diens nagedachtenis. De Argentijnse aanpak met vliegtuigen boven zee is humaner. Een gang stalking programma is gruwelijker voor de target en vanuit de daders ontzettend laf, omdat het moeilijk te stoppen is (honderden mensen doen je continue allerlei dingen aan, dus als je ze allemaal aanklaagt, kan jij in een inrichting geplaatst worden). Bovendien kende ik die agenten die meewaren niet eens. Ze zaten ergens achteraf aan een tafeltje uit het zicht, blijkt achteraf uit de foto’s. Ik wist intuitief dat er iets mis was dat weekend en deed daarom aan de meeste spelletjes niet eens mee (ik heb wat gewerkt op mijn hotelkamer, want had -om voor mijzelf onduidelijke reden- geen zin in gedoe).

Verder was het een okay weekend. [lees ook deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 6]

p.s. I ‘d like to thank all the Boer & Croon colleagues who took these pictures: well done!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Justitie, Koningshuis, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hoeveel BEWIJS moet er komen: “WIE deden dat dan bij Boer & Croon, met alle geweld?” (deel 5)

  1. Moet eerlijk zeggen dat ik het eerst niet geloofde dat Demmink bij jouw werkgever was langs geweest etc maar nu dus duidelijk wordt uit dit stuk dat Pieter Cloo voor Boer & Croon heeft gewerkt en opvolger van Demmink is wordt dat al plausibeler of sterker: geloof nu wel je eerdere beweringen. Het klopt ook dat de secretaris-generaals van ministeries zoals justitie, defensie op de hoogte zijn van dit soort netwerken en ze zelfs waarschijnlijk aansturen. Ministers worden niet altijd op de hoogte gebracht van dit soort zaken, in het geval van Ivo Opstelten wel want dat is uiteraard ook een ‘ingewijde’. Ministers zijn er voor de bühne, zijn eigenlijk alleen de woordvoerders die gedicteerd krijgen wat ze moeten zeggen, zijn niet de echte leiders, dat zijn de SG’s.

  2. Als je Beatrix zelf hebt gezien, dan zet ze haar beste (lees meest loyale mensen, lees: degene die echt ver gaan om doofpotten te dichten) in. Het mag wat kosten. Die lui hebben teveel geld in die paleizen. Beatrix zal van gekkigheid niet geweten hebben, wat ze allemaal moet doen om de modder binnen te houden. Ze hadden beter niets kunnen doen, wat het word alleen maar viezer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.