Ik word gevolgd, ook al ga ik naar de supermarkt: heel eng…

Anywhere I go, often I spot someone following me. This is not paranoia, it is actually scary. Just analyze what the man with the black cap is doing (23-08-2013). He wants me to be aware of him, to scare me. These people know they’ll never be asked ‘why it is necessary’, due to the royal immunity. And in a situation like this, no-one helps and no police officer will ever help you. It is 2013 and I live in the city of Amsterdam.   Maud Oortwijn

SAM_5286 SAM_5287

SAM_5288 SAM_5289

SAM_5290 SAM_5291

Zij weten dat niemand helpt, als het koningshuis je kapot wil maken. En ze gaan door tot ik boos word, want dan is er (eindelijk!) reden voor hen om mij juridisch aan te pakken, vermoedelijk met een enkele reis naar een instelling. Dat dit kan in 2013! Dat dit kan.

Ik kan niet langer accepteren dat dit soort machtsmisbruik ons land de vernieling in helpt. Hier moet ik van kotsen. “Ze zijn zo wijs. Ze zijn zo gewoon gebleven. Ze zijn zo goed…”

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Gallery | This entry was posted in Bangkok, Justitie, Politie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ik word gevolgd, ook al ga ik naar de supermarkt: heel eng…

 1. Die laatste foto bij de bananen is eng. Hij heeft geen karretje of wat dan ook mee. Hij doet dus niet echt boodschappen en kijkt alleen maar. Dit is naar. Ga snel onderduiken voor ze je wat doen! En nooit met psychologen gaan praten. Want die zeggen gewoon dat je gek bent, dan is het helemaal einde zoek!!!!

 2. waldpiekje says:

  ik zie toch wat anders als ik naar deze foto’s kijk
  ik zie dat deze meneer wordt gevolgd
  komen beide van een andere kant
  dat die meneer kijkt is logisch
  daar staat ineens 1 met een camera
  ook zie je dat deze meneer als 1e de supermarkt binnenstapt
  lijkt me dan niet dat deze meneer 1 in de gaten hield

  of ben ik de enige die wat anders ziet?

  groeten,

 3. Het lijkt me dat je op een gegeven moment niet meer zeker weet of je nu wel of niet gevolgd wordt en door wie en wanneer. Perfecte manier om iemand ‘gek te maken’.
  Heb je nog wel vrienden en/of familie om je heen, Maud?

  • maudoortwijn says:

   Ik post alleen fotos van mensen waarvan ik het echt 100% zeker weet, om dit soort discussie te voorkomen. Je wilt niet iemand ergens zomaar va beschuldigen. Mijn beschuldigingen zijn soms hard, maar ze zijn nooit gericht op mensen die echt van niets weten. Daar zorg ik wel voor. 🙂

 4. damib says:

  Goed beschreven Maud,

  Ik heb zelf talloze video’s met soortgelijk doortrapt ‘street-theater’. Raad ieder een microgolf detector aan te schaffen(50 euro). Buiten de steden en in het buitenland, localiseren ze je eerst en sturen vervolgens een auto langs om een ‘visual’ te halen, (of je om drie uur snacht’s in een bos bent of niet.) De detector helpt je een indruk te maken hoe die gestapo opereert. (Sowieso meer geleerd over tweede wereld oorlog door gang stalking dan alle oorlog films bij elkaar me bij konden brengen.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.